HOROSCOP 29.06.2010


Astazi trebuie sa fim atente la modul in care punem problema si mai ales sa nu ne hazardam in a lua lucrurile altfel decat sunt. Trecutul si viitorul se imbina azi foarte tare, dar depinde numai de noi ce vom alege. O zi plina de emotii, dar si de rational, acesta din urma putand foarte usor sa se transforme in irational.
 


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Trimiti mesaje confuze si amestecate si asta pentru ca nu stii exact cum sa iei o anumita persoana din anturaj. Chiar daca iti doresti o conexiune emotionala pana la urma tot cuvintele si actiunile sunt importante. Vorbeste deschis despre sentimentele tale, chiar daca pentru tine asta inseamna un efort.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Incerci din rasputeri sa demonstrezi niste lucruri si mai ales faptul ca te poti detasa sentimental. Din pacate, nerecunoasterea propriilor sentimente se va intoarce impotriva ta. Trebuie sa intelegi ca fiecare persoana isi exprima sentimentele diferit si tu faci parte din aceasta categorie. O zi buna pentru parteneriate si mai ales pentru a iesi undeva cu persoana iubita si chiar de a lamuri unele probleme care necesita lamurite.  

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E posibil ca azi sa ai o viata sociala mai activa: te intalnesti cu prieteni, iesi in oras si cunosti oameni noi, te implici in niste activitati sociale, mai puternic decat alta data. Nu vei solicita nimic in schimbul activitatii tale pentru ca simti ca poti obtine mai mult decat o simpla recunoastere sau o remuneratie. Ai ocazia sa faci lucruri frumoase si faptul ca poti face asa ceva este destul pentru a nu cere o recompensa.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti extrem de spontana mai ales ca te poti debarasa foarte usor de trecut si poti merge mai departe cu sufletul impacat. Te poti exprima la adevarat ta valoare si poti incerca sa propui activitati noi in domeniul in care lucrezi. Ai idei bune care pot fi puse in practica.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca iti doresti foarte mult sa pleci, sa calatoresti sau sa umbli hai hui, azi ar fi mai bine sa acorzi mai multa atentie familiei. Nu lua decizii bazate pe emotii si incearca sa iti manifesti cat mai mult obiectivitatea, chiar daca iti va fi greu. Evita conflictele.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Ai energie azi, esti plina de vigoare si este o zi buna in care iti poti face planuri. Atentie totusi ca nu vei putea discerne foarte bine intr-o problema care te implica emotional. Sunt favorizate schimbarile de orice fel, dar atentie la partea financiara.  

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Azi esti tentata sa-ti cheltui banii pe chestii care nu te ajuta in niciun fel si nici nu vei folosi prea mult acel obiect. Poate fi doar un moft si atat. Nu incerca sa iti gasesti scuze pentru aceasta cheltuiala pentru ca nu iti poti permite cheltuieli acum si tu o stii prea bine. Incearca sa nu faci achizitii din motive gresite. Daca poti, incearca sa nu te decizi azi, amana momentul.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Incerci foarte mult sa ai independenta si sa demonstrezi celorlalti ca poti face asta cu usurinta. Ar fi bine sa incerci sa-ti manifesti sentimentele cat mai pe fata pentru ca poate fi cea mai buna decizie. Nu te feri sa spui ceea ce gandesti doar daca instinctul iti spune altceva. Fii flexibila asa cum numai tu stii, infige bine picioarele in pamant si poti arunca o privire spre viitor mult mai increzatoare. Nu-ti fie teama ca ceilalti sa-ti descopere vulnerabilitatile pentru ca asta va demonstra ca esti mai putenrnica decat oricand.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                       
Trebui sa incerci sa faci fata schimbarilor cat de bine poti tu. Nu este o idee buna sa te lamentezi sau sa incerci sa te ascunzi si mai ales sa nu-ti arati sentimentele. Ai niste vise pe care trebuie sa le indeplinesti, asa ca ar fi bine sa incepi sa te bucuri pentru faptul ca exista multe sanse sa devina realitate.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai parte de munca grea si mai ales va trebui sa acorzi o atentie deosebita detaliilor, ceea ce pe tine nu te caracterizeaza. Vei cauta sa ai cat mai multe resonsabilitati placute pentru tine, dar asta nu inseamna ca pana la urma se vor dovedi numai placute. Incearca sa apreciezi mai mult ceea ce ai si nu cauta nod in papura unei prietene.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Azi dai dovada de multa incredere in sine si in dorintele tale. Asta nu e rau, dar ar trebui sa dovedesti mai multa obiectivitate. Viitorul tau va depinde de unele decizii pe care le vei lua in aceasta perioada, asa ca va trebui sa cantaresti bine avantajele si dezavantajele. Este o zi in care poti fi apreciata la locul de munca, dar pentru tine asta nu mai este suficient.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Mai mult decat de obicei, esti extrem de sociabila si drept urmare iti vei enerva colegii, prietenii cu deschiderea ta prea brusca. Incearca sa o iei mai usor si nu dezvalui oricui ceea ce gandesti sau simti. Optimismul tau ar trebui sa fie mai moderat pentru ca exista niste limite peste care tu nu vei putea trece. Daca te gandesti ca azi poti realiza ceva in domeniul financiar sau al afacerilor, ar fi mai bine sa-ti iei gandul. Banii vor veni, dar ii vei cheltui mult prea repede si fara sa iti duci planurile la capat.

 

related posts

Modifică setările cookies