HOROSCOP 29.07.2010


Luna in Pesti ne permite sa dam dovada de mai multa compasiune decat pana acum si sa ne dozam energiile mai bine, odata cu intrarea lui Marte in Balanta. Existe o tendinta de a deveni agresive, dar vom putea sa ne gandim de doua ori inainte de a spune ceva si vom da dovada de mai multa diplomatie decat ne-am astepta.

 


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Acumulezi lucruri interesante in ultima perioada si incerci sa inveti cat mai multe din tot ceea ce ti se intampla. Sunt multe lucruri care trebuie realizate si iti doresti sa faci totul la perfectiune. Nu-ti vor iesi chiar asa cum ti-ai dorit, dar cu ocazia asta vei putea sa inveti din greseli. La locul de munca va fi o zi excelenta de a pune la cale planuri indraznete
.
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te simti ca si cum ai fi intr-o cursa contra cronometru si vei considera ca nimic din ceea ce faci nu este ok. Ar fi mai bine sa iti pastrezi energiile pentru ca e foarte posibil sa te consumi pentru lucruri ridicol de neimportante in timp ce obligatiile care intr-adevar conteaza pentru tine nu ti le poti indeplini.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Este timpul sa faci fata unor agresivitati neasteptate din partea celorlalti si atunci sa raspunzi cu exact aceeasi moneda.  Este timpul sa inveti sa spui nu si sa incepi sa iti recapeti echilibrul interior. Vor veni zile dificile pentru tine, dar daca vei da dovada de calm, rabdare si diplomatie vei reusi sa treci cu brio de aceste probleme.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Agenda ta personala cu lucrurile stabilite de ceva timp va mai trebui sa astepte. Vei avea de rezolvat probleme neasteptate si chiar daca asta va insemna sa aduci schimbarea in viata ta e foarte bine. E posibil sa te gandesti la mutari de locuinta sau schimbari de loc de munca, dar iti mai trebuie ceva timp sa te obisnuiesti cu ideea si apoi poti trece la treaba. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Viata ta sociala este extrem de ciudata acum si multe planuri pe care ti le-ai facut impreuna cu prietenii e foarte posibil sa iasa mai prost decat te-ai fi asteptat. Din fericire esti destul de constienta ca unele probleme ti le-ai creat singura si esti gata sa-ti asumi unele greseli, dar asta nu inseamna ca si intelegi ce probleme ai fata de anturaj. Nu incerca sa grabesti lucrurile si lasa pe fiecare sa asimileze in propria modalitate.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Este timpul sa culegi ceva roade ale eforturilor tale si poate fi vorba de o recompensa financiara importanta. Vei stii exact ce sa spui si mai ales cand sa spui, iar unele persoane te vor aprecia foarte mult pentru asta. E posibil sa incerci si o stare de oboseala pe fondul asumarii atator responsabilitati.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Daca nu vei putea trece peste unele stari ciudate ar fi bine ca azi sa nu-ti asumi indeplinirea unor sarcini mai grele. Incearca sa nu iti umpli agenda cu diverse intalniri pentru ca nu vei putea sa faci asta. E posibil ca sa ti se ofere o oportunitate de a castiga niste bani asa ca nu rata asta. E posibil sa poti face o schimbare mult dorita.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Esti foarte capabila azi, mai ales la locul de munca si vei putea sa stabilesti foarte clar unele planuri, a caror finalitate nu o vedeai pana acuma. Ar fi bine sa acorzi o anumita importanta si partenerului care intr-un fel sau altul se va simti un pic exclus din tot ceea ce vei reusi sa faci azi. Implica-l si pe el chiar daca ii povestesti doar ce ai realizat azi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu este necesar sa te ingrijorezi prea tare pentru o problema care de fapt nu este a ta si incearca sa apreciezi lucrurile bune si pozitive din viata ta. Nu este cazul sa ai prea multe interactiuni sociale pentru ca nu va iesi nimic bun din asta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E foarte posibil sa testezi o stare ciudata azi, poate un pic de anxietate dublata de mici frustrari. Chiar daca vei lasa lucruri neterminate nu e cazul sa te autopedespesti prea tare. Unele probeleme din familie se vor rezolva de la sine si asta va fi un punct important in dorinta ta de a face lucrurile sa mearga pe un fagas normal.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai o atitudine optimista si benefica asupra vietii in general si asta inseamna ca iti poti asuma cu usurinta si greseli si victorii. Daca pana acum ai lucrat sub o presiune extrem de mare iata ca a venit timpul sa iei o mica pauza si sa respiri un pic. Enjoy!

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca ai dreptate in diverse probleme, nu inseamna ca trebuie sa iti impui punctul tau de vedere. E adevarat ca o mare incredere in tine iti va salva ziua si vei reusi sa treci peste rasturnari de agenda, cu zambetul pe buze. E posibil sa incerci si o stare mai fatalista si atunci totul poate fi un pic cam prea roz. Ar fi bine sa-ti testezi un pic limitele azi si sa vezi pana unde vei putea sa mergi.


 

related posts

Modifică setările cookies