HOROSCOP 29.09.2010


Azi ne vom manifesta mai mult decat de obicei curiozitatea si dorinta de a afla multe lucruri. Asta poate chiar si deranja si e posibil sa nu primim  raspunsurile pe care le cautam, ci din contra. Oricum ar fi informatiile pe care le vom primi, nu ne vor fi de un ajutor real, ci pot doar sa ne bulverseze mai mult. 
 


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Faptul ca iti faci prea multe planuri poate fi in sine o problema pentru ca lucrurile se schimba de la o ora la alta si nu este inca benefic pentru tine sa te bazezi doar pe vorbe. Azi in niciun caz nu urma agenda pe care ti-ai propus-o de dimineata si fii pregatita pentru orice. Fii spontana si adapteaza-te la diversele situatii care iti vor aparea in cale azi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Se intampla lucruri ciudate si tu simti anumite schimbari care au loc sau vor avea loc destul de recent. Ar fi bine sa nu dai curs anumitor ingrijorari si incearca sa fii mai flexibila. Exista multe sanse ca azi sa iti intre bani in cont intr-un mod neasteptat.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
In jurul tau simti ca lucrurile se misca mai repede decat esti tu capabila sa le intelegi. Incearca sa iti tragi rasuflarea si sa nu devii si tu nerabdatoare la randul tau. Incearca sa ii intelegi pe ceilalti si mai ales sa-i accepti asa cum sunt. La locul de munca lucrul in echipa va fi important pentru tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Te afli sub presiune atat timp cat te fortezi sa tii cont de anumite dead-line-uri pe care tu ti le-ai stabilit. Mai bine nu forta nota doar pentru ca iti doresti anumite rezultate. Ar fi mai bine sa incerci sa experimentezi lucruri noi, fa un pas in spate si ap[reciaza pur si simplu ce ai in acest moment. Unele lucruri se pot rezolva de la sine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti gata pentru distractie si poti avea chiar tendinta de a fi superficiala. Cu alte cuvinte faci tot posibilul sa aduci week-end-ul mai aproape si chiar sa fortezi cam mult nota. Niste vesti din strainatate te vor bucura.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Simti ca esti impinsa de diverse persoane in directii total gresite. Incearca sa iti spui parerea intr-un mod diplomat si sa dai curs curiozitatii tale de a afla mai multe lucruri despre ceea ce ti se cere. Inainte de asta nu face vreun pas pentru ca e foarte posibil sa fie o directie gresita.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai agenda foaret incarcata si multe lucruri se schimba brusc. Incearca sa ramai pe drumul tau si sa te tii cat mai mult de ceea ce ti-ai propus. Comunicarea a ceea ce simti cu ceilalti este foarte importanta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Cauti anumite solutii practice la unele probleme care de fapt nu sunt ale tale. Anxietatea ta se afla la cote foarte mari si cel mai bine este sa iei lucrurile ca atare fara sa le complici mai mult decat este cazul. Nu lasa ca o mica problema sa devina nerezolvabila in timp. Ai toate atuurile necesare de a le rezolva acum.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi nu te lasa coplesita de sentimente, mai ales daca este vorba de unele negative. Actioneaza cu prudenta doar dupa ce ai toate informatiile reale si necesare. Stabileste-ti clar prioritatile azi astfel incat sa nu te indrepti ind irectia gresita si sa te intorci tot de unde ai plecat.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Prietenii tai vor fi alaturi de tine azi intr-o situatie in care vei avea nevoie de tot suportul lor. Problemele cu partenerul ar trebui sa le poti rezolva nu prin ascunzand anumite informatii de acesta ci doar printr-o discutie onesta. Cu cat vei fi cu picioarele pe pamant cu atat vei reusi sa duci la capat ceea ce ti-ai propus.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi poti cadea foarte usor in capcana cuiva care nu-ti vrea binele. Imaginea ta poate avea de suferit si iti va fi foarte greu sa recuperezi ceea ce vei pierde azi. Nu te lasa influentata de nimeni si incearca s aiei deciziile tale. Dezvolta si un plan de rezerva si nu te lasa surprinsa de reactiile celor din jur.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Sunt prea multe posibilitati iar tu nu vei putea alege azi nimic care sa-ti fie pe plac. Cel mai bine este sa nu iei o decizie definitiva. In lco sa continui pe un drum pe care il consideri gresit mai bine o iei de la capat.
 

related posts

Modifică setările cookies