HOROSCOP 29.10.2010


Venus si Soarele se afla in conjunctie in zodia Scorpion si de aceea vom prefera pasiunea in locul retinerii. Atentie la tendintele de a fi mai expansive decat e cazul si de a spune anumite lucruri care nu vor fi in favoarea noastra. In schimb, Luna in Rac ne poate face sa fim mai aproape de familie si de valorile acestea. 


SCORPIONI CELEBRI: ELLEN POMPEO

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Dai dovada de o detasare extrema atunci cand va veni vorba de sentimente si de exprimarea lor. Partenerul va cere de la tine ceva mai mult si chiar ar fi cazul sa te abtii de la tendintele tale de independenta. Ar fi cel mai bine sa gasesti un echilibru intre pasiune si libertatea de care ai nevoie.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Vei cauta cele mai simple modalitati de a iesi dintr-o situatie mai complicata si din fericire vei iesi cu capul sus. Pentru caminul tau vei face anumite investitii sau modificari care vor cere timp si bani, dar vei fi extrem de multumita de rezultat.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Chiar daca vei avea mult de munca important este ca drumurile pe care le faci vor fi cu folos. Din partea partenerului vei avea parte de o surpriza placuta ceea ce te va face sa privesti si partea buna a lucrurilor.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Te lupti din greu sa iti faci timp pentru toate lucrurile pe care ti le-ai propus azi.  Din pacate tu iti doresti rezultate imediate si nu ai in vedere si dificultatile prin care treci si ai o lista intreaga cu „lucruri de facut”. Incearca sa-ti cultivi rabdarea si iti vei da seama ce forta formidabila poti fi, atunci cand vei actiona canalizandu-ti bine energia.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Nu este vorba ca ceva sa fie in neregula azi, ci doar faptul ca nu iti permiti sa spui ce gandesti si atunci te autocenzurezi. Deocamdata ar fi cazul sa nu transmiti mesaje gresite mai ales ca unele persoane vor avea nevoie de sfatul si sprijinul tau, ceea ce este un lucru pe care tu-l faci cel mai bine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu prea esti fericita de cum ies unele lucruri azi, dar ar fi bine sa nu consideri ca ai pierdut intreg „razboiul”. Asteptarile tale au fost mai mari si de aici si dezamagirea extrema pe care o traiesti. Pe viitor, incearca sa-ti propui proiecte si planuri realiste si numai asa vei depasi astfel de momente .

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Totul este atat de simplu incat este foarte greu de inteles de ce tu incerci din rasputeri sa complici lucrurile. Este posibil sa te pregatesti pentru un drum, o intalnire cu prietenii, o iesire mai speciala. Atentie la modul in care iti vei exprima sentimentele.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te gandesti deja la week-end iar azi nu faci nici cel mai mic efort de a-ti duce la indeplinire obligatiile. Cu toate astea o suma de bani iti poate intra in cont si atunci si dorinta ta de a petrece este mai mare. Oricum ar fi prietenii iti vor fi alaturi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu te simti in stare sa faci fata anumitor presiuni sentimentale si atunci exista riscul sa clachezi sau sa mergi mai departe cu capul sus. Totul depinde de tine. Cel mai bine pentru tine este sa-ti exprimi cat mai cinstit ceea ce simti si rezolvarea va veni imediat.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu prea esti obisnuita sa tii secrete sau informatii doar pentru tine si azi este una dintre acele zile. Situatia este deja complicata asa ca nu o complica mai mult decat este cazul. Deocamdata tine totul pentru tine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti foarte preocupata de ceea ce spun prietenele tale  despre tine, ce gandesc si esti foarte preocupata de imaginea ta in societate. Nu incerca sa transformi din tantar armasar o situatie care de fapt nu exista si in niciun caz nimeni nu te respinge. Chiar daca te simti ceva mai vulnerabila azi, incearca sa ramai deschisa si flexibila. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
La locul de munca ar fi cazul sa tii anumite lucruri pentru tine, iar proiectele importante vor fi ale tale. Nu incerca sa insisti in anumite situatii si bazeaza-te pe intuitia ta. Cu siguranta vei lua o decizie importanta azi, iar aceasta va fi cea mai corecta.

related posts

Modifică setările cookies