HOROSCOP 29-30.01.2011


Un weekend mai romantic decat te-ai putea astepta unele dintre voi, in care armonia si intelegerea cu partenerul vor fi perfecte. De asemenea, sunt stimulate orice fel de intelegeri care tin de incheierea unei afaceri sau de semnarea unui contract mult amanat. E posibil ca duminica sa rezolvi chiar anumite probleme, conflicte in familie si sa petreci un sfarsit de saptamana extrem de linistit si relaxat. 
 


Sursa: Creola.ro

VARSATORI CELEBRI: Doutzen Kroes

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                          
Vei afla lucruri legate de jobul tau care te vor lua prin surprindere si atunci vei fi nevoita sa iti schimbi tactica. Ar fi bine sa nu iei decizii si nici sa nu te preocupi atat de tare de unele probleme pe care nici macar nu le poti rezolva tu. Fii rabdatoare! Le vei rezolva in saptamana care va urma.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Vei fi extrem de atenta la detalii, nu vei lasa nimic la voia intamplarii si pentru asta s-ar putea sa-i stresezi pe ceilalti mai tare decat de obicei. Evita discutiile in contradictoriu cu femeile din familie si incearca sa nu iti asumi lucruri care de fapt nu iti aduc niciun beneficiu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vezi oportunitati multe, ai idei bune dar trebuie sa te gandesti si la lucrurile reale care pot fi puse si in practica. Din pacate, confuzia ta iti va afecta si relatia cu potentialii parteneri. Ar fi bine sa te relaxezi  si sa nu incerci cu tot pretul sa ii convingi pe ceilalti. Vei avea nevoie de mult curaj pentru a face atat un pas in spate, cand e cazul, cat si un pas in fata. Atentie la sanatate!

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Nu esti inca in pozitia in care sa-ti exteriorizezi vreo victorie si de aceea pentru tine, in acest week-end, importanta va fi rabdarea. E posibil sa te enerveze un prieten iar discutia sa porneasca de la bani.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Te vei simti ca un mic hopa mitica in acest week-end si ai stari atat de schimbatoare incat nici tu nu vei sti exact cum sa reactionezi. Trebuie sa devii constienta de anumite schimbari si sa incerci sa nu te grabesti. Lasa orgoliile deoparte si daca ai nevoie de ajutor suna un prieten! Atentie la niste cheltuieli neprevazute.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Vei fi mai impulsiva decat de obicei si de aceea nu e bine sa iti setezi asteptarile mai sus decat ar fi normal. Dezbateriile din familie te vor obosi peste masura si vei incerca sa te relaxezi in alta parte. Prietenii iti vor fi de un real ajutor in acest week-end.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Faptul ca ai facut pana acum totul ca la carte nu inseamna ca si recompensele vor veni tot ca la carte. Chiar daca vei fi dezamagita de unele aspecte ale relatiei, va trebui sa nu reprosezi sau sa discuti in contradictoriu. Daca pana acum nu ti-ai rezolvat problemele, de acum inainte iti va fi din ce in ce mai greu. Nu esti inca in masura sa poti spune „nu” si asta te va frustra foarte mult.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Evita sa iei decizii, relaxeaza-te si incearca sa uiti de probeleme. Foarte curand se vor clarifica niste lucruri doar pentru ca ai facut exact ceea ce trebuia. Nu mai e nevoie sa agiti apele mai mult decat e nevoie.
 
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Optimismul tau este debordant si atunci te vei inconjura de oameni pozitivi care iti vor impartasi opiniile. Ar trebui doar sa incepi sa acorzi atentie si planului relational pentru ca acolo niste treburi au inceput sa scartie. Poate e cazul sa plecati undeva impreuna sau sa incepeti sa va faceti mai multe planuri in doi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Brusc, vei fi atat de practica, dar este de fapt o senzatie si nu vei suporta criticile celorlalti atat de bine. Incearca sa fii ceva mai deschisa catre ceea ce iti spun ceilalti si atunci lucrurile se vor aranja de la sine. Te vei intelege foarte bine cu persoanele mai tinere si vei comunica excelent daca nu vei mai fi atat de incapatanata.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu-ti va placea faptul ca cineva isi va demonstra autoritatea asupra ta – fie ca e vorba de un prieten, partener sau cineva din familie. Ar fi o idee foarte buna sa eviti conflictele deschise. E posibil sa descoperi un aliat neasteptat in persoana cuiva drag.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Ai nevoie de ajutor si atunci va trebui sa nu il refuzi, indiferent de unde va veni. Indeplinirea lucrurilor pe care ti le-ai propus nu va fi prea usoara pentru tine. Un week-end plin de emotii, de sentimente contradictorii si de obstacole pe care le vei trece cu usurinta. Daca vei pleca la drum, vei avea parte de intarzieri neplacute, dar pana la urma totul se va rezolva.

related posts

Modifică setările cookies