HOROSCOP 3.05.2010


Azi este favorizata imaginatia, creatia si de aceea pentru cei care au talente artistice este o zi excelenta. In schimb pentru planul financiar nu este bine sa iei nicio decizie.


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Este o zi foarte buna pentru a munci linistita, fara a te implica prea mult in planuri de viitor. Nu incerca sa promiti ceva ce stii ca nu ai cum sa faci. E timpul sa te dedici unor activitati mai artistice, chiar daca este vorba de un hobby.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Intuitia poate fi azi pe primul plan si te poti baza pe ea daca e cazul sa iei o decizie importanta. Nu incerca sa pleci la drum sau sa iti planuiesti asa ceva azi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Exista sanse pentru tine de a te face remarcata si de a fi apreciata in cariera pe care o ai. In relatia cu persoana iubita pot exista cateva tensiuni dar nu lua o decizie azi, ci incearca sa iti limpezesti mintea cateva zile.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Dai dovada de ingeniozitate si creativitate la locul de munca. Oboseala isi spune cuvantul si ai putea foarte usor sa devii extrem de irascibila. NU lua nicio hotarare referitoare la bani.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Acorda ceva mai multa atentie familiei pentru ca aici sunt ceva probleme ramase nerezolvate. Pentru tine, este o zi foarte buna pentru examene de orice fel. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Tu vei intampina ceva probleme legate de bani si va trebui sa faci rost imediat de o suma. Daca veti pune la lucru inventivitatea si creativitatea, vei gasi imediat resursele de care aveti nevoie. Chiar daca recent ai suferit o deziluzie nu incerca sa te lasi prea afectata de aceasta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este o zi foarte buna pentru a pune la cale planuri noi, activitati noi si tot ceea ce poate aduce o schimbare importanta in viata ta. Prietenii te vor ajuta sa realizezi ceea ce ti-ai propus.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ai tendinta de a-ti neglija indatoririle zilnice si nu vei reusi azi sa rezolvi foarte multe probleme, asa cum ti-ai propus. Nu incerca sa iei decizii pentru ca vor fi dintre cele mai gresite. O persoana iti va acorda ajutorul asa ca ar fi bine sa te gandesti sa asculti si ce iti spun cei din jurul tau.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Problemele profesionale pot fi rezolvate azi cu succes, cu toate ca vei avea ceva de pierdut si ceva de castigat. Vizita unor prieteni pe care nu i-ai vazut de mult timp iti vor ridica moralul. Evita deciziile legate de bani.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Este o zi cam proasta pentru comunicare si de aceea e bine ca azi sa ocolesti intalniri importante. Ar fi bine sa iti pui la bataie creativitatea pentru a reusi in tot ceea ce iti propui. Incearca sa amani luarea unor decizii care ti se cer azi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Este o zi buna pentru a te dedica familiei si problemelor acestora. Ai idei bune, apreciate de toata lumea si de aceea ar fi bine sa nu-ti fie frica sa le si spui. Planul financiar va avea de suferit pentru tine dar te vei redresa mai repede decat crezi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
O activitate noua poate incepe azi pentru tine si ai toate sansele de reusita. Totusi oboseala isi poate spune cuvantul si de aceea ra fi bine sa-ti acorzi momente importante de odihna azi.

related posts

Modifică setările cookies