HOROSCOP 3.09.2010


Soarele va intra in conjunctie cu Mercur retrograd si de aceea va trebui ca in urmatoarele 4 zile sa fii extrem de atenta la tot ce inseamna intentia de a face anumite lucruri. In aceasta perioada, vei fi impiedicata de o comunicare proasta, de dificultati legate de inscrisuri, documente, acte. De asemenea si drumurile sunt impiedicate sau amanate. Nici emotional nu stai foarte bine, dar macar aspectele planetare te atentioneaza sa lasi lucrurile neimportante la o parte si sa incepi sa privesti spre cele care intr-adevar conteaza. De evitat conflictele cu persoana iubita.
 


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ar fi bine sa nu mai presupui ca persoana iubita stie exact ce vrei. Incearca sa iti exprimi sentimentele cu acuratete si mai ales bazeaza-te pe intuitia ta. La locul de munca este posibil sa ai parte de o dezamagire din partea unui coleg.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Incearca sa nu te mai retragi din cercul tau de prieteni avand mereu aceeasi scuza. E adevarat ca inca nu te simti in stare sa captezi atentia asupra ta si inca incerci sa-ti regasesti resursele, dar e foarte posibil ca azi sa-ti superi prietenii si colegii cu atitudinea ta. In relatie iti este mai bine, dar asta nu inseamna decat ca mai ai mult pana a te considera cu adevarat fericita.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Nu dramatiza prea mult sentimentele tale, pentru ca risti prea mult pentru prea putin. Comunicarea cu ceilalti este destul de afectata, desi stai destul de bine la capitolul convingere. La nivelul relatiei ar fi bine sa nu mai ascunzi atat de multe lucruri partenerului.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Din partea prietenilor vei avea toata sustinerea de care ai nevoie pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus. Tot ce trebuie sa faci este sa treci la actiune! Vorbeste deschis despre ceea ce simti, chiar daca nu toata lumea va intelege. Nu te distanta fata de persoana iubita, pentru ca te simti vinovata. E suficient sa incerci sa il faci sa inteleaga ce simti.  

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Nu te agata chiar de orice atunci cand vine vorba de a reusi intr-o problema sau alta. Incearca sa arati mai mult respect fata de anumite persoane si nu intinde prea mult coarda. Aminteste-ti ca vorbele tale pot avea un mai mare impact daca o faci intr-un mod mai diplomat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Ai anumite discutii care te vor surprinde foarte mult prin ceea ce ti se spune in fata. E foarte posibil sa nu reactionezi pe moment si sa ai nevoie de ceva timp pentru a-ti analiza mai bine sentimentele. In schimb, azi poti invata si descoperi usor niste lucruri despre tine sau despre altii.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Detaliile sunt importante pentru tine azi si de aceea risti sa te pierzi in ele. Poate nu vei vedea padurea din cauza copacilor, dar vei sti foarte bine sa-ti gestionezi sentimentele, emotiile. Mai pe seara e posibil sa dai curs unei invitatii si sa te distrezi, cum n-ai mai facut-o de mult timp. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Incearca sa fii cat mai onesta cu persoana iubita, dar nu intra mai adanc in adevar decat iti poti permite. Azi te aprinzi foarte usor si in acelasi timp dai curs si unor provocari fara sens. Poate e cazul sa alegi intre independenta ta si iubire dar daca nu va fi nevoie nu face alegerea asta azi.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Nu iti mai ghida viata dupa asteptarile celorlaltor persoane. Azi e foarte posibil sa rezolvi intr-un mod neasteptat niste probleme legate de bani. Chiar daca tu crezi ca ai emotiile sub control, nu este deloc asa si nu ar trebui sa te surprinda cand ceilalti iti vor spune contrariul. Nu e cazul inca sa ajungi la vreo concluzie. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Iti este foarte greu azi sa te focusezi pe probleme legate de casa, familie, parinti. Ar fi bine sa nu intarzii la intalniri sau sa nu iti tii anumite promisiuni pentru ca nu va fi deloc bine pentru imaginea ta. Nici cu concentrarea nu stai foarte bine, asa ca nu e o zi buna pentru sustinerea unui examen. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Azi vei fi trasa in mai multe directii si foarte multa lume iti va dori atentia. Sfaturile tale sunt extrem de bine venite si cu aceasta ocazie vei fi, vrei nu vrei, in centrul atentiei. Farmecul tau este debordant azi asa ca e foarte posibil sa faci si victime.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Tu chiar crezi ca esti foarte clara in tot ceea ce spui. Din pacate, nu este asa si vei avea parte de multe confuzii azi. Atentie insa la cele legate de bani, pentru ca sunt cele mai periculoase pentru tine azi. Nu lua decizii importante azi si nu discuta mai mult decat este cazul despre anumite probleme care sunt extrem de importante.
 

related posts

Modifică setările cookies