Horoscopul zilei de 3 mai 2019. Vărsătorii au nevoie urgentă de un concediu, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele astăzi, 3 mai 2019. Vărsătorii trebuie să-și ia repede un concediu, iar Berbecii trec prin momente dificile în relația de cuplu. 


BERBEC

Astăzi treci prin momente dificile în relația de cuplu. Partenerul îți reproșează unele lucruri pe care nu ai cum să le uiți prea curând. Este și ziua în care vă acordați răgaz în viața familială. Pe seară primiți o veste de la cineva din străinătate. 

 

TAUR

Pe seară vă faceți planuri serioase de relaxare. Găsiți câteva ore libere în program și faceți tot posibilul să profitați cum trebuie de ele. Atenție la portofel și la cât cheltuiți.

 

GEMENI

Azi aveți o zi liberă pe care o organizați după bunul plac. Sunteți pregătiți chiar și de o călătorie mai lungă. Vă lăsați însoțit de cineva pe care abia ce l-ați cunoscut, dar timpul petrecut împreună va fi ideal.

 

RAC

Ceva discuții în familie vă fac să vă supărați terbil. Nici cu sănătatea nu stați foarte bine. Nu ar fi rău să vă faceți un control de rutină la inimă sau chiar la plămâni.

 

LEU

Plecați într-o excursie organizată și de data asta nu trebuie să mai conduceți voi. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fiți vigilenți în continuare. 

 

FECIOARĂ

Azi este o zi ideală să vă refaceți viața sentimentală și să o luați de la zero, să vă acordați încă o șansă de a fi fericiți în viața de cuplu. 

CITEȘTE ȘI

Horoscopul lunii mai 2019.  Află ce îți rezervă astrele în aceasta lună

BALANȚĂ

Primiți un cadou impresionant de la cineva din familie. Nu ar fi rău să întorceți moneda și să dăruiți celor dragi ceva din suflet. Aveți ceva buget și pentru o călătorie în străinătate. 

 

SCORPION

Vă achiziționați bilete de avion și beneficiați de o reducere care vă încântă. Planurile de vacanță sunt în toi și nu vă uitați la bani. Astăzi este o zi bună și pentru semnarea unor acte. Poate fi ceva legat de o mărire de salariu.

 

SĂGETĂTOR

Astăzi lămurești odată pentru totdeauna o chestiune de afaceri, să știți pe ce bani munciți și care va fi viitorul în actuala combinație de afaceri, că acum nu vă e clar.

 

CAPRICORN

Intervin diverse neprevăzute. Azi este o zi a modificărilor. O listă de invitați, meniul pentru o nuntă, un botez care vor avea loc în curând și refaceți și calculele financiare.

 

VĂRSĂTOR

Aveți nevoie urgentă de un concediu și asta vă ocupă azi tot timpul. Faceți planuri de călătorie, posibil chiar să găsiți și câteva oferte avantajose la bilete de avion sau cazări. 


PEȘTI
 
O să vă faceți timp și pentru treburile gosdpodărești și pentru ieșit pe-afară la o reuniune cu prietenii, să aflați ultimele noutăți din viața grupului.

related posts

Modifică setările cookies