HOROSCOP 30.03.2010


Azi ne dorim sa fim creative si multe dintre noi vom reusi sa facem asta atat timp cat ne focusam numai pe acest segment. Pentru acelea dintre voi care nu vor putea sa-si urmeze dorinta de a face ceva creativ nu e bine sa-si forteze norocul. Cel mai bine este ca atunci cand deschidem gura sa spunem ceva, sa fim sigure ca exact asta vrem sa spunem. Exista riscuri mari sa stricam ceea ce am construit in ultimul timp.


BERBECI CELEBRI: Keira Knightley

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Comportamentul indecis al unei persoane apropiate va scoate din minti. Daca vei fi atenta, vei invata azi o lectie importanta pentru tine. Nu incerca sa impingi de la spate oamenii care nu-si doresc sa faca un anumit lucru, lasa “spatiu” intre tine si ceilalti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E posibil ca azi sa fie mai bine sa spui ceea ce gandesti, ceea ce crezi. Cu atentie si disponibilitate vei reusi sa treci cu bine un hop important in cariera. Atentie la suprasolicitarea psihica din ultimul timp care nu este de bun augur. Mai pe seara incearca sa te relaxezi cu prietenii.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te simti bombardata de o gramada de informatii noi si vechi, astfel incat azi vei avea o zi coplesitoare. Important este sa incerci sa faci o selectie cu ce este mai notabil de facut si cu ce nu este atat de remarcabil. Considera ziua de azi ca un exercitiu necesar in a-ti seta prioritatile.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E posibil ca azi sa fii inteleasa gresit si sa sa-ti fie interpretate cuvintele. In acest caz ar trebui sa acorzi atentie mare comunicarii. Conflictele pot aparea de niciunde. Insa, creativitatea ta isi va spune cuvantul si vei putea sa iti exprimi sentimentele intr-un mod extrem de original. Nu lua o decizie definitiva azi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Poti sa joci rolul unui diplomat azi pentru ca te vei afla in mijocul unui conflict. O sa ai si propria parere dar e mai bine sa o tii pentru tine daca iti doresti sa nu fi implicata intr-o discutie din care nu o sa mai poti iesi. Mai bine ajuta-i pe cei care se vor confrunta in fata ta sa ajunga la un punct comun.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu esti atat de concentrata pe cat ar trebui sa fii azi. Cu toate acestea esti mai deschisa spre noi oportunitati si perspective diferite. Important este ca azi poti avea o sansa financiara importanta pe care nu trebuie sa o ratezi. Deci trebuie sa fii atenta la discutiile din jur. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai putea sa descoperi ca ai pierdut din vedere ceva important legat de munca ta. Este o eroare pe care va trebui sa o repari dar nu poate fi vorba de ceva atat de catastrofal pe cat pare la prima vedere. Vei rezolva problema mult mai usor decat ti-ai inchipuit.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu este stilul tau sa afisezi o mina fericita atunci cand de fapt nu esti asa. Dar asta se va dovedi cea mai buna strategie pentru tine azi. Trebuie sa clarifici ceva important azi in functie de ceea ce vei afla pe parcursul zilei.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ar trebui sa incepi sa-ti faci planuri de viitor indiferent cat de imposibil pare visul tau acum. E mai bine sa stii ca ai un scop decat sa nu ai niciunul. Nu iti fie frica sa visezi la o mare “evadare”. Poti face primii pasi spre a face totul real.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ai grija ca azi vei fi gresit inteleasa si te vei simti tot timpul sub presiune. La locul de munca vei fi extrem de solicitata si lumea ar putea crede ca in unele privinte nu vrei sa te implici. Dar pana la urma vei descurca itele unei probleme importante.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
O prietena apropiata sau cineva din familie e posibil sa iti spuna ceva ce nu iti va placea. Aceasta problema iti va afecta ziua de azi dar trebuie sa fii constienta ca poti face fata oricaror probleme daca iti exprimi sentimentele tale asa cum sunt ele.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Va fi o provocare pentru tine sa intelegi motivele celorlaltor persoane dar trebuie sa fii constienta ca ceea ce se comunica este doar de suprafata. Nu esti dispusa sa faci fata unor intelegeri psihologice asa ca mai bine incearca sa intelegi doar ceea ce cunosti.
 

related posts

Modifică setările cookies