HOROSCOP 30.06.2010


Azi lasi mai mult decat oricand orgoliul sa te ghideze inainte de orice. Nu este bine sa ai confruntari, mai ales de idei. Neintelegerile pot fi numeroase, dar in acelasi timp, vei avea puterea necesara ca din aceste lucruri sa inveti cat poti de mult. Nu este o zi in care sa te bati cu pumnul in piept pentru ce ai facut pana acum. Ar fi bine sa fii mult mai modesta si sa mergi pe cartea adevarului.


RACI CELEBRI: Pamela Anderson

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Treci printr-o stare lipsita de energie si se poate spune ca esti dezinteresata. Ar trebui sa ai ceva mai multa grija de imaginea ta. Sunt posibile conflicte cu partenerul, dar asta va depinde numai de tine. Problemele financiare vor cere mai multa atentie din partea ta.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Incearca sa acorzi mai multa atentie partenerului, pentru ca in ultima vreme se simte neglijat. Tocmai de aceea ar fi bine sa incepi sa faci mici compromisuri, inainte de spune lucruri pe care le vei regreta. Ti se ivesc unele mici oportunitati financiare pe care nu trebuie sa le ratezi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
O persoana mai in varsta iti va spune niste lucruri care te vor deranja, dar va trebui sa tii seama de ele, pentru ca iti spun adevarul. Ar fi bine sa nu te enervezi mai mult decat e cazul, mai ales la locul de munca, unde ai niste probleme de comunicare. Te poti implica cu usurinta in proiecte creative sau artistice. De asemenea, poti continua niste proiecte sociale, pentru ca nu vei depune un efort urias pentru o compensatie sufleteasca.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai multa energie, cel putin la inceputul zilei, dar atentie la rabufnirile tale de independenta. Nu lua decizii importante azi, pentru ca nu le vei lua in cunostinta de cauza. Ar fi bine ca pe seara sa incerci sa te relaxezi alaturi de prietene, pentru ca iti va prinde mai bine decat crezi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi vei munci mai mult decat te-ai fi asteptat si vei avea multe detalii de pus la punct la locul de munca. Incearca sa iti asculti intuitia in ceea ce priveste relatia sentimentala si sa incerci sa te distrezi mai pe seara, pentru ca ai nevoie de asa ceva.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Azi vei putea experimenta emotii puternice, care te vor surprinde atat negativ cat si pozitiv. La locul de munca o discutie mai aprinsa cu un coleg te va pune pe ganduri. Incearca sa ceri sfatul unei prietene sau uni prieten daca te framanta ceva care nu-ti da pace. Daca vei prezenta corect situatia, vei avea parte de un sfat important                                               

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE     

Oportunitatile financiare de azi au un mare potential, asa ca nu le trata cu indferenta. Incearca sa treci peste orgoliul tau pentru a rezolva o problema importanta legata de cineva din familie. O calatorie in strainatate pe care o planuiesti iti va da bataie de cap mai mult decat iti inchipui.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Chiar daca inca nu stii exact ce sa faci in legatura cu o problema care nu-ti da pace, vei reusi azi sa discuti cu cineva apropiat si vei primi un raspuns care sa te linisteasca. Daca planurile tale sunt bine puse la punct, iar ultimele detalii tocmai le-ai conturat, nu mai sta pe ganduri. In ceea ce priveste o relatie parteneriala, vei avea de luat o decizie si asta vei si face. Incearca sa asculti ce ti se spune si imbina diplomatia cu bunul simt. Nu ai decat sanse mari de reusita.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE   
                                                                   
Exista riscuri la tine sa ai probleme cu autoritatea si daca iti vei stapani calmul, ar fi cel mai bine. Nu este bine sa iesi in fata si sa te bati cu pumnii in piept pentru ca azi va trebui sa te bazezi pe cat mai multa discretie. Acorda o mai mare atentie si situatiei financiare, daca nu vrei sa te trezesti in faliment.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu lasa ca azi sentimentele sa te conduca acolo unde nu iti doresti de fapt sa ajungi. O neintelegere cu persoana iubita se poate rezolva doar daca vei da dovada de multa incredere in tine. Nu incerca azi sa te bazezi pe nimeni, pentru ca vei putea singura sa rezolvi probleme care alta data pareau de netrecut.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  

Ai foarte multe de rezolvat azi, asa ca nu vei avea timp decat sa iti planuiesti un mic drum pe care trebuie sa-l faci in weekend. Atentie la problemele financiare care pot aparea de nicaieri si nu intra in panica. Poti rezolva problema doar daca te vei baza pe sfaturile unui prieten

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti extrem de hotarata sa spargi rutina si atunci incerci sa faci lucruri surprinzatoare atat in planul personal, cat si profesional. Ar fi bine sa nu te lasi dusa de val prea tare, pentru ca risti sa pierzi esentialul din vedere. Nu incerca nici sa discuti prea mult in contradictoriu, pentru ca argumentele tale nu vor sta in picioare.

 

related posts

Modifică setările cookies