HOROSCOP 30.07.2010


Tensiunile vor fi turate la maxim azi atat timp cat Marte se afla in opozitie cu Uranus. E foarte clar ca nu vor fi niste zile usoare si absolut tot ce a insemnat frustrari si agresivitati ascunse vor iesi cu usurinta la suprafata. Va fi foarte greu sa pastram o stare de status-quo. Rezistenta la schimbare va fi foarte mare si atunci si presiunile celorlalti asupra noastra la fel.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Planul financiar si cel al calatoriilor este extrem de lezat si atunci orice deplasare pe care o veti face inseamna ca este sortita esecului si datorita unor bani, pe care nu-i aveti. E adevarat ca situatia nu este atat de complicata cum pare la prima vedere dar nici nu este foarte indicat sa luati decizii gresite doar pentru ca vi se pare.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E foarte posibil sa ai brusc revelatii care tin clar numai de anturaj si de prieteni. De asemenea, la locul de munca e posibil sa nu mai ai atata sustinere pe cat ai fi crezut dar asta poate insemna si faptul ca va trebui sa te implici si sa iti asumi singura responsabilitatile.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu stii ce sa faci exact azi pentru ca cineva incearca sa te convinga cu toata puterea sa ca trebuie sa faci anumite schimbari si sa incerci lucruri noi in viata ta. Nu este cazul sa iei vreo decizie acum ci doar sa te gandesti la consecinte inainte de a actiona in vreun fel sau altul.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Emotiile tale vor fi puse la grea incercare si poti trece printr-o gama larga de sentimenete de la cele mai negative pana la cele pozitive. E adevarat ca acest lucru va insemna ca nu te vei putea stapani, iar unele conflicte le vei naste chiar tu. Spunandu-le prietenilor ce gandesti si ce simti poate fi un prim pas dar asta nu va insemna ca problema va disparea. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Ar trebui sa dai dovada azi de multa rabdare si e foarte posibil ca finalul unui proiect important sa-ti absoarba toata atentia. Perspectivele tale nu mai sunt chiar atat de sumbre dar inca mai simti nevoia sa iti asumi riscuri gratuite.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ai foarte multe alternative si iti va fi foarte greu sa alegi ceva si de aceea vei fi luata prin surprindere cand, azi, vei fi obligata sa faci o alegere importanta. Ar fi cel mai bine sa cumpanesti bine totul si sa dai dovada de rabdare.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Incearca sa nu pari paranoica si sa consideri ca cineva are ceva cu tine. Nu este vorba ca oamenii din jurul tau sa-si doreasca sa-ti faca rau, ci doar tu iei decizii pripite si tragi concluzii inante de a fi cazul. Daca esti nesigura si crezi ca ai inteles gresit unele mesaje, incearca sa le clarifici cu cei din jurul tau.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Ar fi bine sa dai o mare importanta planului financiar pentru ca vei avea tendinta sa cumperi lucruri total nefolositoare si asta sa-ti goleasca buzunarul. Vei fi pusa azi in situatia de a da explicatii sau de a te justifica . Nu incerca sa gasesti logica in lucruri pe care oricum nu le intelegi. Ia-le ca atare.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Luna s-a intors in semnul tau ceea ce iti va da impulsuri importante si chiar te vei simti foarte bine in centrul atentiei. Energia ta este foarte buna, dar atentie ca poate fi influentata negativ de ceilalti. Ai abilitatea de a lua masuri impotriva acelora care consideri ca nu trebuie sa se afle in preajma ta, asa ca ar fi bine sa dai dovada de mult auto-control. Asta te va duce la succes mai repede decat te astepti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Va insemna o provocare pentru tine azi sa poti fi acolo unde se intampla totul. E foarte posibil sa ai parte de amanari de proiecte, lucruri la locul de munca te vor dezamagi. Exista multe alte posibilitati sa te destinzi si de aceea poate o mica vacanta ar fi binemeritata.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu esti chiar in apele tale azi si vei incerca din rasputeri sa-ti duci obligatiile pana la capat. Nu accepta toate invitatiile care ti se fac si nici nu te implica in lucruri despre care nu stii foarte multe. Cea mai buna strategie pentru tine este: fara actiune.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Unele lucruri nu vor sta asa cum iti vei dori dar totul se va compensa prin relatia minunata cu partenerul si prin faptul ca va comunica atat de bine cu tine incat vei putea sa-ti planifici un week-end minunat alaturi de acesta. E foarte posibil sa faci fata unor presiuni din partea familiei dar ar fi bine sa amani orice confruntare.

related posts

Modifică setările cookies