HOROSCOP 30.09.2010


Vom fi destul de limitate in actiune azi si va trebui sa acordam mai multa atentie in construirea sau reconstruirea relatiilor. La un moment al zilei va trebui sa facem fata si unui conflict puternic legat de anumite greseli pe care le-am facut in trecut. E posibil sa fim destul de ranite in sentimentele noastre si va trebui sa fim pregatite pentru asta.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei avea probleme serioase in a te decide asupra drumului pe care il ai de urmat. Anumite decizii nu trebuie luate neaparat in acest moment, dar azi vei discerne foarte bine ce posibilitati ai. Incearca sa fii mai intai corecta fata de tine insuti si apoi fata de ceilalti. Nu te agita daca simti ca pierzi din vedere anumite lucruri generale, atata timp cat pana la urma vei ajunge la un anumit echilibru.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Analiza pe care o faci azi nu iti va fi de folos daca nu vei ajunge destul de repede si la o concluzie. Atentie ca devii din ce in ce mai confuza, mai ales in comunicare. Nu ezita sa ceri ajutorul daca va fi nevoie. O veste destul de proasta te va da peste cap, dar iti vei reveni mai pe seara.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Esti extrem de realista azi si din pacate asta nu te va ajuta mai mult pentru planurile tale de viitor. Nu ar fi indicat sa gandesti negativ, ci doar sa privesti lucrurile extrem de obiectiv si cu mai multa speranta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ai ceva probleme la locul de munca, dar asta nu inseamna ca se intampla din vina ta. Nu esti extrem de entuziasmata si asta se va vedea in modul cum stabilesti relatiile de lucru cu ceilalti. Va trebui ca azi sa muncesti ceva mai mult decat de obicei ca sa ajungi la rezultatul dorit.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
O promisiune ramane o promisiune. Daca ai apucat sa faci una si nu te poti tine de ea macar recunoaste asta si nu te ascunde in spatele unor minciuni. Se schimba unele lucruri in viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa intri in panica. Ia-ti ceva timp de gandire inainte de a lua o decizie importanta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Anumite probleme financiare nu pot fi evitate la nesfarsit si de aceea e cazul sa ai anumite discutii ori cu banca ori cu cineva care ti-a imprumutat niste bani. Atentie si la taxe sau facturi neplatite pentru ca poti avea o surpriza neplacuta si totul sa devina mai complicat in zilele ce urmeaza.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Daca nu te simti in stare sa-ti asumi anumite responsabilitati nu inseamna ca altcineva nu o poate face. La locul de munca se intampla lucruri din ce in ce mai complicate si nu prea stii cum sa rezolvi anumite probleme. Poate e cazul sa eviti cat mai mult confruntarile si ar fi bine sa stai cat mai retrasa.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai asteptari prea mari si de aceea e posibil sa ai si dezamagiri. Atentie la modul in care comunici pentru ca poti spune mai mult decat iti doresti sau este necesar, realizand greseala mult prea tarziu. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Chiar daca simti ca obligatiile tale iti restrang foarte mult din timpul pe care il vrei pentru relaxare asta nu inseamna ca nu apare ceva bun si de aici. E cazul sa inveti ceva, sa pui la punct un plan important. Asa ca nu spune nu unor oportunitati ce se ivesc azi in calea ta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E posibil sa incerci sa iei o decizie importanta azi, dar atentie ca acest lucru nu te va afecta doar pe tine ci si familia ta. Mai bine discuta cu anumite persoane inainte si nu sari peste obligatiile curente. Pe seara, cu siguranta vei avea o iesire in oras care te va deconecta.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Poate te gandesti la niste cursuri, la anumite studii pe care le-ai amanat pana acum sau pur si simplu azi e cazul sa inveti anumite lucruri. Oricum ar fi nu va fi ceva neimportant ci vei considera o lupta castigata dupa ce ziua aceasta se va termina.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Reactiile tale nu sunt dintre cele mai fericite mai ales ca in cale iti apar diferite probleme iar nervozitatea va fi mai puternica decat de obicei. In schimb, incepand de azi, ai sansa sa fii ceva mai practica si mai la subiect decat pana acum, asa ca ai sanse mari sa duci multe lucruri la bun sfarsit.

related posts

Modifică setările cookies