HOROSCOP 30.11.2010


Luna intra in Balanta si cu siguranta vom trata diferit relatiile pe care le avem cu ceilalti si mai ales vom face tot posibilul sa fim diplomate. Cu cat vom incerca sa fim mai flexibile, cu atat mai repede vom avea succes in orice ne propunem. Sunt avantajate acele decizii care ne pot schimba cursul vietii.


SAGETATORI CELEBRI: Lucy Liu

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu te simti confortabil cu ceea ce simti, esti un pic cam debusolata si incerci sa iti pui gandurile in ordine. Ar fi bine sa iei o pauza mai lunga si sa te relaxezi pentru ca, in aceasta perioada, nu esti o persoana foarte agreabila pentru cei din jurul tau.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
La locul de munca e posibil sa ti se ofere sansa de a te afirma, iar sefii isi exprima explicit increderea in tine. Paradoxal, vei fi calificata drept o persoana cu picioarele pe pamant. Incearca sa fii cat mai onesta cu tine inainte sa iei vreo decizie. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Te deranjeaza un lucru personal si asta se intampla de cateva zile. Asa ca azi e posibil sa devii de-a dreptul furioasa fata o persoana apropiata. Negativismul de care dai dovada este extrem de mare si ar trebui sa incerci sa vezi si partea plina a paharului, pentru ca in acest mod iti poti realimenta energia pe care o pierzi sabotandu-te singura.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Chiar daca la inceputul zilei vei fi foarte stresata cu o intalnire pe care ai stabilit-o, totul va decurge mult mai bine decat te-ai astepta. E cazul sa nu ceri extrem de multe amanunte, detalii fara importanta, ci sa incerci sa gandesti deschis. O prietena te va ajuta sa rezolvi o problema care ti se pare fara iesire.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Iti propui sa faci extrem de multe lucruri azi. Dar nu ar trebui sa ai atat de multe asteptari de la tine si nici sa nu te suprasoliciti. Creativitatea ta debordanta te va ajuta sa treci peste un impas la locul de munca. Pe seara incearca sa te relaxezi alaturi de cei dragi si sa le acorzi si lor atentie.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Se pare ca azi incerci sa convingi o persoana draga de ceea ce este mai important pentru ea. Nu incerca sa te implici intr-un „razboi” care nu este al tau si fii ceva mai receptiva la ceea ce isi doresc altii. Nu intotdeauna intentiile bune duc si la rezultate bune. Atentie la finantele tale pentru ca ai tendinta sa cheltuiesti mai mult decat iti permiti.
 
GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti mult mai flexibila decat de obicei. Chiar daca la locul de munca cineva va incerca sa te scoata din starea de impacare pe care incerci sa o ai cu tine, nimeni nu va reusi sa te calce pe bataturi azi. Ar cazul insa sa nu abordezi atitudinea de “eu stiu cel mai bine” pentru ca nu este cazul.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Este greu pentru tine sa scapi atat de usor de temeri, dar azi vei avea ocazia sa capeti increderea de sine pe care o cauti. Foloseste-ti imaginatia pentru a putea face fata unei situatii periculoase. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Va trebui sa faci un pas inainte azi si sa iesi din zona ta de confort pentru a reusi sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Acorda atentie detaliilor si vei putea descoperi lucruri extrem de interesante in jurul tau. In relatie va trebui sa-ti asculti inima si sa fii receptiva la acele mesaje care iti sunt accesibile doar tie. Nu crede tot ceea ce vezi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Se pare ca azi esti pe pilot automat si nu faci decat sa te tii de rutina zilnica. De fapt, gandul tau zboara la week-end, la planurile pe care ti le-ai facut si tot ceea ce tine de distractie. E cazul sa te relaxezi asa ca bucura-te de aceste momente.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Se pare ca lucrurile vor incepe sa se complice la tine si e cazul sa rezolvi urgent o problema pe care nu ai tratat-o cu interes la vremea respectiva. Nu incerca sa ocolesti adevarul si macar cu tine fii sincera. E adevarat ca nu poti lua azi o decizie, dar macar vei putea sa iti limpezesti anumite aspecte.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca ti se prezinta lucruri frumos amabalate, tu vei cunoaste adevarul si nu vei putea fi pacalita. Increde-te in intuitia ta, incearca sa aduci in discutie ceea ce iti doresti. E foarte posibil sa se si intample.

related posts

Modifică setările cookies