HOROSCOP 31.05.2010


Azi vom da dovada de rabdare, constiinciozitate, perseverenta in planurile noastre. Putem duce la bun sfarsit multe lucruri pentru ca organizarea este cuvantul de ordine. Este bine ca azi sa ne ocupam de finante sau orice are legatura cu bani, vom trece cu usurinta peste toate problemele legate de drumuri sau acte.


GEMENI CELEBRI: NATALIE PORTMAN

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
O calatorie se iveste pentru tine azi, iar daca va fi in interes de afaceri vei avea succes. Atentie insa la cum pui problema in ceea ce priveste un asociat. Poti rezolva si o problema sentimentale pentru ca azi ai puterea asta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca va trebui sa schimbi din mers unele planuri legate de locul de munca, vei observa ca acestea iti sunt prielnice pentru a merge mai departe in ceea ce vrei tu sa reusesti. Nu evita sa ceri sfatul unei persoane mai in varsta, dar evita sa arunci cu banii, pentru ca azi va trebui sa faci niste planuri de economisire a lor.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca din punct de vedere financiar e foarte posibil ca familia sa te sustina, nu incerca sa refuzi ajutorul unei persoane apropiate doar din orgoliu. E posibil ca in cazul in care ai solicitat ajutorul unei banci azi sa primesti un raspuns favorabil. Oricum ar fi, investitiile pe termen lung iti sunt benefice azi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Dificultatile tale financiare pe care le vei intimpina azi se vor putea rezolva usor cu ajutorul unei persoane apropiate. De obicei nu dai dovada de creativitate, dar azi esti in forma mare privind aceste aspecte care te vor ajuta. Un ajutor nesperat va veni din parte unei persoane din familie.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi vei incerca sa iti rezolvi niste probleme sentimentale in timp ce partenerul nu este inca dispus sa te asculte. Macar vei cunoaste exact situatia ta si nu va trebui sa te mai simti asa de deznadajduita. Vei primi niste propuneri la locul de munca si inainte de a raspunde ceva, cere un timp de gandire.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai multe probleme de rezolvat, unele de saptamana trecuta, asa ca azi nu vei avea prea mult timp la dispozitei pentru a te gandi la lucrurile personale. E bine ca esti intr-o forma foarte buna si vei putea sa ajungi la zi cu diverse lucruri de la serviciu.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Esti foarte convinsa ca este momentul sa faci niste schimbari. Daca iti vei asculta instinctul, vei observa ca unele lucruri nu vor trebui facute in graba. O suma de bani necesara pentru planurile tale iti va intra in cont. E momentul si sa semnezi acte sau documente importante.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti plina de energie si e foarte important ca azi sa obtii exact ceea ce iti doresti. Poate fi vorba de un contract important sau de finalul unui plan bine pus la punct de tine. E momentul in care te poti afirma in societate cu usurinta, asa ca nu evita unele persoane importante care iti vor face niste propuneri de petrecerea timpului liber.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Poate e cazul sa te apuci de sport sau de o dieta pentru ca e important sa iti menajezi sanatatea. E bine sa nu te supraestimezi prea mult si sa incerci sa o iei usor. In planul sentimental pot aparea ceva probleme, dar ar fi bine sa le gestionezi cu grija.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
E posibil ca azi sa fii apreciata atat de colegi cat si de sefi. Ideile tale sunt bune si acceptate de toata lumea. E posibil ca o schimbare importanta la locul de munca sa iti deschida unele posibilitati mai mari decat pana acum. Vei avea parte de sustinerea unei femei.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Daca te-ai gandit ca e cazul sa incepi o afacere sau sa te preocupe un pic mai mult bugetul tau, si sa obtii mai multi bani iata ca acum este momentul. Vei avea o oportunitate azi si ar fi cazul sa nu o ratezi. Ar fi bine, totusi, ca unele lucruri sa le tii pentru tine.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
In plan social ar fi minunat daca ai putea sa faci niste schimbari si sa incerci sa te implici mai mult. Vei fi tentata sa faci ceva investitii legate de camin dar vei reusi sa iti asculti partenerul. Ar fi cazul ca pentru o reusita totala sa te organizezi extrem de bine. Sunt favorizate legaturile cu sterainatatea.

related posts

Modifică setările cookies