HOROSCOP 31.07-01.08.2010


Marte cel impulsiv ramane cheia intregului horoscop pentru azi si maine, si atunci multe actiuni pe care le vom face vor fi total neinspirate si vom ignora tocmai acele obstacole pe care ar trebui sa le trecem ca sa ajungem la rezolvarea problemelor. Vom prefera drumul scurt si facil, dar plin de mai multe riscuri decat ne-am imagina.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
E foarte posibil sa te simti un pic cam stingherita, mai ales ca sustinerea pe care te bazai din partea celorlalti nu va mai veni. E foarte posibil ca in acest weekend sa constientizezi clar ce limite ai si vei avea de acum incolo. Dar, odata cu aceste limite este foarte posibil sa vina idei si planuri marete.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E foarte posibil sa simti ca pierzi din vedere anumite amanunte si sa te simti un pic data la o parte. Ar trebui sa vezi toata aceasta neimplicare ca si cand ar fi cazul sa iei o pauza si chiar prietenii sa vada ca esti destul de obosita, astfel incat ei vor dori sa te protejeze. Ar fi bine sa tii cont si de sfaturile lor.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Conjunctia dintre Marte si Saturn chiar in zodia ta iti va aduce un pic de dezechilibru in viata si chiar dorinta de a nu-ti mai asuma responsabilitati care nu sunt de fapt ale tale. Ar fi cazul sa devii onesta cu cei din jurul tau si poate sa inveti sa spui si NU, indiferent de consecinte.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
E foarte posibil sa nu fii in cea mai buna forma zilele astea dar nici nu incerca sa faci o tragedie din asta. Nu este cazul sa te expui mai mult decat e nevoie iar sentimentele, emotiile tale vor fi destul de extreme. Incearca sa nu te pripesti atunci cand vei avea discutii cu oamenii de langa tine si mai ales cu partenerul.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Iti va fi destul de greu sa te concentrezi pe mai multe lucruri deodata si de aceea e mai bine ca energia ta sa fie canalizata doar unui singur scop. Atentie si la modul in care comunici pentru ca e foarte posibil ca feed-back-ul sa nu fie unul foarte bun, atata timp cat „sagetile” aruncate de tine vor fi mereu pe langa.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
E foarte posibil sa incepi sa te simti mai responsabila decat ar trebui pentru anumite lucruri legate de ceea ce inseamna viata ta sociala si datoria pe care o ai fata de anumite persoane. E foarte posibil sa ai nevoie sa-ti faci ordine in viata si in ganduri si atunci sa cerni foarte bine ce va trebui sa faci pe viitor. Oricum ar fi, este un weekend in care deciziile vor fi luate cat de curand.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Ar fi bine sa nu iti reprimi anumite tendinte de a face lucrurile exact asa cum iti doresti. Nu sunt avantajate calatoriile, scurte sau lungi, fiind posibile amanari care iti pot da planurile peste cap. E cazul sa-ti asumi niste responsabilitati pe care pana acum le-ai ocolit.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
E foarte posibil sa faci fata unor obstacole din partea familiei sau chiar a partenerului. Ar fi indicata o discutie normala si onesta despre absolut tot ceea ce simti in legatura cu aceasta chestiune si poate chiar si luarea unei decizii importante. Nu incerca sa arunci vina pe alte persoane pentru ca asta nu te va ajuta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ar fi bine sa nu te opui unor schimbari care au loc in viata ta si mai ales sa nu actionezi asa cum faci de obicei-impulsiv. Ia-ti un timp de gandire daca ti se cere parerea si mai ales daca va trebui sa iei vreo decizie. Poate e cazul sa fii ceva mai diplomata decat de obicei.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Te simti foarte bine in propria piele si chiar vei fi singura din zodiac, care va fi cu totul in centrul atentiei. Tendintele tale de a flirta pe fata e posibil sa deranjeze partenerul dar pentru acele dintre voi care nu aveti pe cineva langa voi poate fi chiar distractiv. Nu ratati nicio iesire, indiferent unde este si de unde vine invitatia. In acest weekend te vei distra la maximum. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E foarte posibil sa fii nevoita sa pendulezi in acest weekend intre viata de familie si viata ta sociala. Iti va fi foarte greu sa le combini pe amandoua dar in cele din urma vei reusi. Nu da curs provocarilor si pregateste-te pentru vesti foarte bune.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Iti cam doresti sa fugi de multe lucruri si iti vei dori sa te retragi din tot ce inseamna viata sociala pentru ca ai planuri importante pe care trebuie sa le pui cap la cap. Daca iti doresti sa incepi o noua abordare asupra unei anumite probleme care te framanta de ceva timp, ar fi bine sa iei un creion si o foaie de hartie si sa iti notezi toate ideile care iti vin. Ai sa fii suprinsa de rezultat.

related posts

Modifică setările cookies