HOROSCOP 4.05.2010


Exista o presiune astrala careia trebuie sa-i faci fata azi si de aceea nu trebuie luate decizii pripite si nici intreprinse actiuni negandite. Esti dispusa sa reactionezi impulsiv, fara sa te gandesti la consecinte, dar mai spre seara totul incepe sa revina la normal si vei incepe sa ai ganduri mai bune.


TAURI CELEBRI: Audrey Hepburn

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
S-ar putea sa fii tentata sa vrei sa intelegi totul deodata si sa te grabesti sa tragi concluzii care sunt departe de adevar. Tot ce poti face este sa nu reactionezi la nicio provocare venita din exterior si sa nu te implici intr-un conflict care nu este al tau.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Faptul ca dai dovada de nerabdare nu este cea mai mare problema a ta, ci doar ai acumulat multa frustrare in ultimul timp. Esti cumva la limita rabdarii si cu toate acestea, argumentele tale nu au consistenta dorita. Incearca sa nu te lasi dusa de val si sa incerci sa iti tii in frau mania. O prietena te poate ajuta doar daca vorbesti cu ea despre problemele tale.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Chiar daca esti stresata de faptul ca nu ai bani, nu incerca sa te abati de la ceea ce ti-ai propus cu ceva timp in urma. Nu lua decizii fara sa te gandesti la consecinte si evita speculatiile financiare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti plina de energie si consideri ca daca te vei opri, chiar si un moment, vei fi impiedicata sa duci la bun sfarsit ce ti-ai propus. Nimeni nu iti poate sta in cale si de aceea ar trebui sa ai o atitudine ceva mai flexibila fata de ceilalti si sa nu-ti pierzi cumpatul, pentru ca ceilalti nu sunt atat de energici ca tine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este dificil pentru tine sa reactionezi asa cum iti dicteaza sufletul, dar se pare ca asta va trebui sa faci. Nu incerca doar sa discuti despre o problema, ci fa ceva in aceasta privinta. Nu astepta un moment mai potrivit, ci reactioneaza exact asa cum iti spune intuitia.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Iti vei surprinde azi apropiatii facand ceva ce nu te caracterizeaza. Important este ca nu vei reusi nimic, apeland la instrumente necompatibile cu caracterul tau. Mai bine incearca sa iti exprimi adevaratele tale dorinte, chiar daca stii sigur ca ceilalti nu vor fi de acord cu ele. Chiar daca nu vei castiga foaret mult din toate acestea macar vei sti ca ai incercat.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vei fi provocata azi si vei si raspunde acestor provocari ceea ce nu este chiar ok. Pana la urma vei descoperi ca situatia nu este atat de grava cum pare si este bine sa actionezi in cunostinta de cauza si extrem de bine intentionata.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE   
                                                     
Va trebui ca azi sa fii extrem de clara si specifica pentru ca exista pericolul ca la locul de munca cineva sa-ti interpreteze actiunile exact pe dos. Nu vei fi ferita de a reactiona impulsiv si daca vei face asta este bine ca dupa ce te linistesti sa-ti ceri si scuze.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Intelegi foarte bine sursa unei probleme pe care o vei intampina azi si de aceea esti convinsa ca actionezi exact asa cum terbuie. Vei incerca sa ajuti niste persoane sa isi clarifice starile, dar se pare ca mai mult nu poti face.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
A tine un secret nu este cea mai indicata strategie pentru tine azi. Nu ar trebui sa incepi sa-ti dramatizezi situatia actuala si nici sa iti faci atatea probleme. Impartaseste ce te doare macar cu cineva apropiat si vei reusi sa treci cu bine peste aceasta perioada. Atentie la diversele dispute pe care ai tendinta sa le ai cu partenerul de viata. La sfarsitul zilei iti vei da seama ca ai gresit.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE  
                                                                               
Azi esti extrem de rationala si poti sa vezi extrem de clar rezolvarea unor probleme pentru care, pana acum, nu ai gasit nicio solutie. Este foarte important ca in acest moment sa stabilesti si limitele pe care trebuia sa le impui de la inceput in ceea ce priveste o relatie care te deranja si nu stiai de ce. Daca este necesar te poti confrunta cu persoane care stii foarte bine ca vor sa aiba un anumit control asupra ta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Independenta ta iese atat de mult la iveala azi incat o confruntare cu partenerul pare inevitabila. Furia ta se va canaliza la un moment dat spre tine asa ca e mai bine sa eviti orice tip de confruntare.

 

related posts

Modifică setările cookies