HOROSCOP 4.10.2010


Cu Luna in Leu, azi vom avea curaj sa spunem ce gandim si sa ne ducem la bun sfarsit orice obiectiv vom avea. Intentiile noastre sunt de bun augur si putem sa ne si bazam pe logica. De asemenea, vom fi atente la detalii. Pe de alta parte ar trebui sa ne tinem sentimentele, emotiile pentru noi insene.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ceva straniu ti se poate intampla azi, dar nu vei putea face nimic in aceasta privinta, ci doar sa stai si sa observi. Pe de alta parte esti plina de energie, ceea ce nu ti s-a mai intamplat de mult timp asa ca, poate e timpul sa actionezi intr-o privinta sau alta. In niciun caz nu actiona impotriva credintelor tale.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi esti foarte stresata de dead-line-uri. Ai senzatia ca esti supusa la niste teste si vei fi nevoita sa sapi ceva mai adanc decat de obicei pentru a gasi resursele pe care credeai ca nu le ai. Oricum nu vei realiza nimic daca vei evita evidenta unor lucruri carora pana acum nu le dadeai importanta.
 
SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Esti foarte optimista si simti ca azi este o zi ca oricare alta, dar in acelasi timp o zi in care multe lucruri se pot schimba in bine pentru tine. Astepti prea multe de la ceilalti, ceea ce nu e rau dar trebuie sa nu te bazezi doar pe ei mai ales ca dorintele tale pot lua un curs neprevazut. Azi trebuie sa iti mentii flexibilitatea mentala pentru a reusi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Simti ca sortii sunt de partea ta. Din  nefericire te grabesti foarte tare sa iti culegi laurii inante de a se fi sfarsit totul. Atentie la micile dezacorduri cu cei cu care lucrezi. Paradoxal pentru tine, daca vei pierde ceva mici batalii astazi, totul te va face sa iti cresti eficienta si productivitatea. Asta inseamna ca, in cele din urma, vei avea de castigat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Astazi te vei simti mai bine daca ai adopta neutralitatea, fara a te implica in lucruri care nu iti aduc nimic bun. Tinzi sa fii un promotor al idealurilor de progres, dar nu neaparat si o realizatoare a lor. Ideile originale sunt tratate cu incredere si pot genera un flux de optimism pentru concretizarea lor, totusi fara sa se insiste asupra lor.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Azi esti intelegatoare, dornica sa ajuti la nevoie, capabila de sacrificiu pentru binele altora. Simti nevoia de a te izola de vacarmul lumii pentru a te reculege si odihni. Inca simti ca nu esti pregatita sa-ti pui in aplicarea ideile si  si incerci sa ramai cat poti de mult intr-o lumea ideala. Anumite discutii cu cineva apropiat te vor aduce pe linia de plutire. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi nu vrei sa justifici ceea ce simti chiar daca ceilalti iti vor cere explicatii. Adevarul este ca sentimentele tale nu trebuie imbracate intr-o forma sau alta de logica. In loc sa cauti sa dai un motiv rational unor dorinte, mai bine le-ai imparti cu cei dragi asa cum sunt, fara sa incerci sa capeti si aprobarea lor. Daca iti vei aminti ca nu iti trebuie aprobarea nimanui pentru a fi chiar tu, totul va decurge perfect pentru tine.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Un conflict cu cineva de la locul de munca  poate fi cumva  mai complicat decat ai crede, pentru ca nimic nu este ceea ce pare. Vei incerca sa iti dezarmezi oponentii dar se poate intampla ca anumite presupuneri gresite despre motivatiile tale sa iti faca rau. Mai bine ai incerca sa iti explici atitudinea si motivatiile superiorului tau pentru ca altfel vei avea de pierdut.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi ai probleme financiare pentru ca revine o veche neintelegere. Vei avea parte de discutii mai putin sau mai mult lamuritoare cu cineva apropiat si va depinde de intelegerea ta si de pana unde vrei sa mergi cu explicatiile unei situatii pe care ai trait-o cu mult timp in urma, dar o intelegi foarte bine de abia acum.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Abilitatea ta de a simti si presimti lucruri o poti intelege in intregime azi, pentru ca iti sunt la indemana toate instrumentele necesare acestei intelegeri. Mai mult decat atat, ai si o persoana apropiata care iti sustine aceste simtaminte. Rezistenta ta la schimbare  este destul de mare, dar azi vei fi ajutata sa demonstrezi orice.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este foarte probabil ca azi sa spui lucruri fara sa te controlezi prea mult, lucruri care ii vor rani pe cei apropiati. Este adevarat ca nu vei vrea sa spui acele lucruri, dar le vei spune. Cumva te simti si frustrata de faptul ca exista persoane in anturajul tau care nu reusesc sa isi tina promisiunile fata de tine. Daca azi vei rosti vorbe grele, mai incolo ar fi cazul sa-ti ceri scuze pentru ele.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incerci sa fii onesta in primul rand cu tine dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te conformezi regulilor sociale. Cel mai bine este ca azi sa treci la fapte, sa lasi discutiile si vorbele deoparte pentru ca oricum nu te va intelege nimeni. Faptele tale vor vorbi de la sine.

related posts

Modifică setările cookies