HOROSCOP 5.10.2010


Este o zi perfecta pentru a face lucruri romantice si de a fi alaturi de persoana iubita. Din pacate in continuare comunicarea va avea de suferit si ar fi bine sa fim extrem de atente ce spunem pentru ca exista posibilitati nenumarate de a gresi in modul nostru de a gandi. Cu Luna in continuare in Fecioara vom fi extrem de practice si vom avea tendinta de a fi uneori prea realiste.
 


Balante celebre: Cabral

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Atentie la felul in care inchei anumite lucruri, fie ca vorbim de un obiectiv de la locul de munca fie ca vorbim de unul personal. Chiar daca totul va ajunge la un final, e foarte posibil sa nu fie unul chiar foarte convenabil. Chiar daca ai muncit din greu pentru ca lumea sa te aprecieze din pacate, azi nu vei avea asemenea satisfactii.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Daca azi trebuie sa apelezi la alte persoane pentru a duce la capat anumite planuri mai bine nu o face apeland la oricine. Nu este vorba despre faptul ca lucrezi mai bine singura, ci doar ca nu vei ajunge la un numitor comun cu ceilalti. Totusi nu trebuie sa-ti fie frica sa trasezi anumite limite si sa nu-i lasi pe ceilalti sa le treaca.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Chiar daca azi ti se cere sa fii creativa asta nu inseamna ca poti bloca ritmul productiv. Daca nu te descurci, fa-ti o lista cu tot ce trebuie sa faci azi ca sa nu ratezi ceva sau sa faci vreo greseala majora. Se poate intampla sa nu poti duce ceva pana la capat, dar nu trebuie sa faci din asta problema vietii tale. Pe seara e posibil sa se iveascao iesire in oras si o mare posibilitate de relaxare.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Desi ai multe motive de a-i trage pe ceilalti la raspundere pentru ceea ce nu au facut, ar fi foarte bine sa nu fii chiar atat de intransigenta. Stai si gandeste-te de doua ori inainte de a reprosa ceva cuiva. Exista riscul foarte mare de a gresi. Din partea partenerului se pare ca vei avea o mare multumire, fiind posibil ca el sa isi tina o promisiune mai veche facuta fata de tine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Ingaduie celorlalti sa iti descopere alte laturi ale personalitatii tale. Nu este indicat sa te ascunzi fata de oamenii din jurul tau si numai asa poti ajunge sa te descoperi mai bine. Chiar daca cineva se va apropia prea mult de tine, vei sti imediat unde sa pui barierele pentru ca te pricepi prea bine la asta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
E foarte posibil ca azi sa fii impinsa cumva peste limita suportabilitatii tale de catre un coleg/ colega sau de cineva din anturajul tau. Chiar daca nu vei avea suficiente motive de a-i spune sa fii lasata in pace, va trebui sa faci ceva pentru ca altfel lucrurile se vor repeta. Putem vorbi chiar de o schimbare in atitudinea ta care poate fi extrem de benefica pe termen lung.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu te poti ascunde foarte mult de cineva si ar trebui sa iti recapeti controlul cat mai repede daca se pune problema sa il pierzi pe undeva. Nu pretinde ca ai totul sub control stiind foarte bine ca nu este asa. In ceea ce priveste relatia cu persoana iubita, ar trebui sa iti asumi anumite probleme care apar pentru ca altfel risti sa pierzi mai mult decat te astepti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Exista o mare disponibilitate azi pentru creativitate si pentru joc. E posibil sa te simti foarte bine in preajma copiilor si sa te intelegi foarte bine cu acestia.Daca te gandesti ca poti incepe un nou proiect, azi ai foarte mari sanse de reusita. S-ar putea sa fie vorba de ceva foarte important pentru viitor.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu prea dai dovada de rabdare si asta se va vedea mai ales la locul de munca. Incearca sa te gandesti ca nu intotdeauna ceilalti trebuie sa fie la nivelul cerut de tine si se poate intampla ca altii sa aiba chiar o zi proasta. Mai bine incearca sa arati intelegere decat sa devii o „acritura”.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Este o zi foarte buna pentru a spune ceea ce simti si sa inchei anumite „tratate de pace”. Esti capabila sa iti exprimi sentimentele foarte bine si daca ai ceva de lamurit o poti face azi. Nu incerca sa exagerezi pentru ca asta nu va fi deloc in avantajul tau. Fii doar sincera si va fi de ajuns.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca treci prin momente mai grele din punct de vedere material nu este cazul sa faci din asta problema vietii tale. Poate ar fi cazul sa amani anumite calatorii pentru ca nu te dau banii afara din casa si niciun miracol nu se va intampla in aceasta privinta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu-i judeca atat de aspru pe ceilalti pentru ca nici tu nu esti perfecta si trebuie sa te gandesti mai mult la lucruri pozitive. E greu sa fii draguta atunci cand esti plina de resentimente, asa ca fa cumva si scapa de ele.

related posts

Modifică setările cookies