HOROSCOP 6.10.2010


Este o zi in care stresul acumulat in zilele precedente isi poate arata coltii. E posibil sa simtim cum ne dorim sa facem anumite schimbari si asta foarte repede si de aceea cei mai castigati vor fi cei mai rabdatori. Nici in dragoste nu putem spune ca vom avea noroc ci doar stari extrem de ciudate si schimbatoare. Nu sunt admise stari negative si daca aveti asa ceva mai bine incercati sa ganditi cat mai pozitiv.


BALANTE CELEBRE: Monica Belucci

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incepi sa te simti mai vulnerabila decat de obicei si iti va fi frica sa iti afisezi sentimentele. De aceea vei incerca pe cat posibil sa ai o mina extrem de indiferenta si detasata. Dar asta nu va fi cea mai buna solutie. Incearca sa apelezi la intuitie si poate o implicare mai puternica in proiecte care iti plac, asta poate ameliora situatia.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Mai bine ai incerca sa nu dezvalui toate secretele pe care le stii despre altii si sa nu ii incurajezi pe ceilalti sa iti arate punctele lor vulnerabile. Incearca sa nu iti pui in pericol relatia printr-o greseala de comunicare. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Nelinistea ta creste si ar fi bine sa o tii cat mai bine sub frau. Atentie la faptul ca iti poti crea singura anumite situatii fara iesire. Evita disputele din familie si nu incerca sa propui noi cai de rezolvare pentru ca azi nu ai sanse de a fi ascultata.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Nu prea esti fericita cu anumite responsabilitati care ti-au aparut in cale in ultimul timp. Se poate spune ca ai nevoie clar de o pauza si poate e cazul sa iti iei una. Totusi nu lasa chiar totul pentru maine pentru ca asta nu este o strategie buna. Mai bine roaga pe cineva sa te ajute in a termina tot ceea ce ai de facut azi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Esti extrem de bine motivata sa incepi sa te gandesti mai relaxata la anumite probleme. Nu incerca sa demonstrezi cuiva cat de priceputa esti, ci doar cultiva aceasta noua incredere pe care ai inceput sa o dobandesti fata de tine. Schimbarile in bine sunt destul de aproape de tine, dar va trebui sa asculti si sfatul celorlalti.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Nu esti intr-o pasa realista si de aceea nu iti cam permiti luxul de da face lucruri concrete. Mai bine amana pe alta data unele planuri legate de locul de munca mai ales cele care implica multa concentrare si implicare. Nu iti va fi usor sa eviti indeplinirea unor obligatii, dar mai bine gasesti solutii ca sa o faci decat sa faci anumite greseli ireparabile.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu este o zi buna pentru a comunica lucruri importante. Incearca sa nu iti propui sa rezolvi chiar toate problemele care ti se ivesc in cale. Nu este o zi in care sa pui baza unor planuri marete, mai ales daca vorbim de planul relational. Trebuie sa reflectezi puternic la ceea ce iti doresti cu adevarat si sa crezi in ceea ce simti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
O problema de sanatate trebuie rezolvata urgent astazi. Reusesti cu success sa-ti ascunzi emotiile fata de ceilalti si vei fi extrem de evaziva. Azi nu ai nevoie de suportul nimanui si crezi ca te poti descurca singura cu problemele pe care le intampini iar modul tau de abordare va jigni cateva persoana apropiate. Cel mai bine este sa incerci sa ai ceva mai multa incredere in persoanele de langa tine. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Mai mult ca sigur vei regreta cand vei aduce in discutie anumite subiecte extrem de sensibile pentru ceilalti. Azi nu te caracterizeaza intelegerea fata de nevoile celorlalti si ar fi bine sa nu faci lucruri necugetate.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incerci sa fii cat mai obiectiva cu putinta si de aceea vei pierde mult din concentrarea ta caracteristica. Nu este o zi buna pentru a incheia parteneriate si a semna acte importante. De asemenea nici cu partenerul nu te vei intelege bine azi si riscati o mica disputa care nu se va incheia decat furtunos.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
O problema mai veche poate reaparea azi pe tapet si nu vei sti exact cum sa iti administrezi emotiile negative. Vei fi temperata si chiar descurajata de vesti nu tocmai bune. Nici familia nu te mai poate sprijini in demersurile tale si atunci cel mai bine este sa nu acorzi atat de multa atentie acestor probleme. Mai bine fii atenta la ceea ce se intampla in jur si gaseste aliatii potriviti pentru a o lua de la capat. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Cel mai bine pentru tine este sa nu ascunzi nimic partenerului si sa incerci sa mergi cat mai mult pe cartea adevarului. Daca ceva nu merge asa cum iti doreai, mai bine comunica exact ceea ce nu iti place si opreste-te in momentul in care te departezi de lucrurile obiective si reale.

related posts

Modifică setările cookies