Horoscop 6 iulie 2023. Berbecii vor avea surprize pe plan sentimental, Racii ar putea intra în posesia unor sume de bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 6 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Așteaptă-te la surprize în planul sentimental și cooperează cu tot ce vine spre tine! Pentru că Luna îți traversează casa planurilor de viitor, dar și grupurile cu care împărtășești interesele, pasiunile, țelurile, speranțele și visele, fii atentă în jurul tău la cine te-ar putea ajuta să le împlinești!

 

Taur

 

Astăzi ai surprize de la prieteni sau în planul proiectelor de viitor. Ceva se schimbă și trebuie să iei de la capat, să renunți la niște termeni sau poate chiar să închei un contract, dacă apar surprize neplăcute sau neașteptate.

 

Gemeni

 

Astăzi se activează axa cunoașterii și învățării și este posibil să fii interesată de un domeniu nou de studiu. S-ar putea să te intereseze să programezi o călătorie în scop de relaxare, să pleci cu partenerul de cuplu câteva zile, să stați departe de toată agitația cotidiană.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi activează axa financiară. Ai grijă cum administrezi niște bani, pentru că este posibil să ai niște piederi, dacă nu ești atentă! Nu împrumuta bani prietenilor, pentru că nu o sa îi mai poți recupera! Pe de altă parte, s-ar putea să faci eforturi să intri în posesia unei sume de bani dintr-o colaborare.


Leu

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții mai aprinse cu șefii, să vrei să rupi un contract, mai ales dacă s-au adunat unele nemulțumiri. Luna traversează zodia Vărsător și este posibil să apară evenimente neașteptate sau situații, care să schimbe datele unei probleme. De asemenea, în raport cu partenerul de cuplu este posibil să ai o atitudine mai agresivă, iar disputele să înceapă de la planul financiar și cheltuiele pe care le-ați efectuat în ultima perioadă.

 

Fecioară

 

Registrul astral de astăzi te pune față în față cu o situație, care te frământă la locul de muncă și care are legătură cu principiile și credințele tale. S-ar putea să fii tentată să proiectezi anumite aspecte ale personalității tale pe cel/cea cu care ai avut o neînțelegere. Alege să rezolvi constructiv conflictul apărut!

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să pleci în vacanță sau la prietenii, care te tot invită în străinătate. Surprize pot să apară la tot pasul, așa că fii pregătită! Dacă ești singură, există posibilitatea să cunoști pe cineva de care să te simți atrasă din prima clipă.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să intervină o chestiune la nivelul conducerii firmei sau în ce privesc activitățile profesionale și sarcinile la care lucrezi, să ți se dea peste cap planurile, mai ales dacă ai de plecat în vacanță. Vei fi nevoită să lași să lași orice altceva pentru a rezolva situația apărută neașteptat.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi bogată în comunicare și deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni personale sau profesionale. În relațiile cu colegii, deși ești deschisă, s-ar putea să apară și conflicte de idei. De asemenea, unele informații, venite pe căi neoficiale, ar putea să te ajute în viitor într-o chestiune profesională.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi activează axa financiară, ai banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte surse. Ai tendința să faci niște cheltuieli mai mari, dar cineva din familie îți atrage atenția și-ți recomandă să faci niște economii, mai ales dacă ai planuri să faci schimbări în casă.

 

Vărsător

 

Și astăzi Luna îți traversează casa personalității, simți că te reechilibrezi și iei lucrurile mai ușor atunci când intervin anumite situații solicitante. În partea a doua a zilei, te întâlnești cu prietenele sau mergi la un salon de înfrumusețare.

 

Pești

 

Astăzi, ai nevoie de mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres. Randamentul nu este cel la care te aștepți. Mai mult de atât, la serviciu pot să apară tot felul de situații conflictuale cu colegii sau să primești sarcini în plus și acest lucru să te deranjeze.

 

 

related posts

Modifică setările cookies