HOROSCOP 7.10.2010


Lucrurile pot parea mai simple azi pentru ca e posibil sa fim puse in situatia de a alege foarte clar unele lucruri. Luna in Balanta ne poate face extrem de nehotarate si in acelasi timp dornice de a lua o decizie. Daca nu este vorba de ceva important, putem merge pe intuitie. Daca sunt lucruri importante ar fi mai bine sa asteptam.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ar fi bine sa inchei pacea cu trecutul tau si sa incepi sa privesti cu incredere in viitor. Esti pregatita sa iti pui intentiile in practica si sa incepi sa dai dovada de multa logica si creativitate. Insa entuziasmul tau nu va fi de ajuns.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
De obicei esti capabila sa tii un secret dar se pare ca azi nu vei mai putea sa faci asta. Ascunderea unor lucruri iti poate cauza probleme si atunci preferi sa vorbesti. Atentie insa cum spui anumite lucruri si incearca sa nu te stresezi mai mult decat e cazul. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Indiferent de cat de ocupata vei fi azi, cu siguranta vei reusi sa-ti faci timp si pentru prietenele tale, mai ales ca ele au nevoie de sustinerea ta. Azi ai parte de petreceri, intalniri cu oameni noi sau chiar reintalniri neasteptate.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Iti asumi niste responsabilitati chiar mai mari decat ar trebui. Nu lua totul foarte in serios si incearca sa ceri ajutorul apropiatilor atunci cand este cazul. Accepta sfaturi si nu te lasa influentata de emotii, incearca sa ti le stapanesti si nu te invinovati pentru lucruri minore.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Iti vei manifesta dorinta de a invata si de a fi la curent cu tot ceea ce este nou. Incearca sa iti lasi imaginatia sa zboare. Daca  vei pune pe hartie ideile, totul poate deveni mai clar. Acorda o atentie mai mare sanatatii si incearca sa te odihnesti mai mult pentru ca risti sa ai probleme legate de epuizare nervoasa.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Esti sub influenta emotiilor si dai curs unor intuitii, ceea ce este perfect. O problema cu o prietena se poate rezolva de la sine si asta te va bucura. Relatia cu partenerul pare sa evolueze in directia dorita de tine mai ales daca ai reusit sa ai acele discutii lamuritoare cu acesta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti motivata extrem de puternic sa faci pace cu partenerul si sa il ajuti sa treaca peste momente mai grele. Vei da dovada de obiectivitate si vei vedea lucruri acolo unde el nu poate vedea foarte clar.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Rutina ta este cumva data peste cap pentru ca ai de terminat un proiect important iar finalul pe care il anticipai este foarte aproape. Din pacate iti este din ce in ce mai neclar ce trebuie sa faci. Vei depune un efort imens pentru a duce la capat orice plan, iar faptul ca esti incapatanata te va ajuta foarte mult.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Luna aflata in casa creativitatii te ajuta sa fii mai jucausa azi si chiar bine dispusa fata de cei apropiati. Vei acorda mai mult timp micilor placeri si pentru asta nu ar trebui sa te simti chiar atat de vinovata.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca exista unele probleme in familie asta nu inseamna ca trebuie sa dai curs oricaror informatii pe care le primesti de la terte persoane. E posibil sa cazi intr-un butoi cu nostalgie.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Poate e timpul sa reconsideri un pic atitudinea ta si sa iti indrepti atentia catre ceea ce isi doresc si ceilalti. Faptul ca vei deveni extrem de atenta la nevoile prietenelor va reprezenta un atu important pentru tine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu e cazul sa te agiti mai mult decat este necesar in privinta banilor. O decizie trebuie luata dar nu o face inainte de a fi bine informata. Asteapta cateva zile ca sa poti avea toate datele problemei.

related posts

Modifică setările cookies