Horoscop 7 martie 2020. Vărsătorii au mari probleme cu banii, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 7 martie 2020.


Berbec

Astăzi, ești obosită după o săptămână agitată la locul de muncă. Din cauza unor disfuncții organice, vei trece destul de greu peste ziua de astăzi și mai bine te-ai odihni mai mult sau relaxa. Lasă treburile casei în grija altora, iar tu încearcă să te reechilibrezi!

Taur

Te trezești de dimineață și te ocupi de chestiunile gospodărești și încerci să ajungi cu toate la zi, pentru că în partea a doua a zilei trebuie să participi la un eveniment monden/ petrecere, de la care nu poți lipsi.

Gemeni

Astăzi, ai face bine să stai departe de un membru al familiei, care ar putea să intre în conflict cu tine dacă mergi să-i faci o vizită. Ori alegi să schimbi programul, ori nu îi dai satisfacție și nu intri în jocul lui, stând departe de dispute.

Rac

Ai în plan să începi niște cursuri, care ar putea să te ajute în carieră. Posibil să achiți suma necesară înscrierii sau mergi la shopping pentru că trebuie să-ți pregătești diverse pentru o delegație în interes de serviciu. Oricare ar fi situația, astăzi este clar că vei cheltui mai mult decât ți-ai propus.

Leu

Ești foarte veselă astăzi, tonică și te amuzi de tot ce-ți aduce viața în cale. Nu iei nimic în tragic și ai dispoziție de a crea, de activități de relaxare și de a te juca cu copiii, ai tăi sau ai prietenilor. Pe seară, ieși cu partenerul în oraș și afli tot felul de vești surpriză.

Fecioară

Astăzi, este posibil să fii iritată din cauza unor evenimente, care au avut loc la serviciu sau dacă lucrezi, se pot întâmpla chiar azi. Conjunctura astrală nu te prea ajută și faci eforturi să treci peste unele obstacole care apar și pe care, ai impresia că nu se mai termină.

Balanță

Deși ești foarte obosită, confuză și în același timp dezamăgită de lucrurile care se petrec la serviciu, accepți invitația unor prietene de a ieși în oraș și speri să te detașezi de tot ce îți provoacă stres și frustrări.

Scorpion

Astăzi, ești determinată să-ți organizezi timpul pentru săptămâna următoare, în așa fel încât să ai timp și pentru tine și partenerul de cuplu. Un persoană apropiată ar putea să profite de generozitatea ta și să îți ceară o sumă de bani, pe care este posibil să nu ți-o returneze curând, așa că, înainte să dai acești bani, fă-ți niște socoteli.

Săgetător

Deși treburile casnice sau reamenajarea locuinței ar trebui să fie preocuparea ta principală de astăzi, faci ce poți și alegi să ieși și în oraș, la o plimbare sau la o întîlnire cu prietenii. Posibil să dai o fugă la familia care locuiește în alt oraș.

Capricorn

Posibil astăzi să afli că veniturile partenerului de cuplu ar putea să scadă în următoarea perioadă și să trebuiască să-ți revizuiești obiceiurile financiare. Legat tot de finanțe, fii precaută, pentru că există riscul ca un prieten să te atragă într-o afacere nu prea profitabilă dacă o analizezi în amănunt sau fii atentă să nu te păcălești cu termenii unui contract de credit!

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți pregătește o dispută cu partenerul din cauza banilor. Posibil să cheltui prea mult și acesta să-ți reproșeze acest lucru. Cel mai înțelept lucru ar fi, ca să evitați disputele, să faceți împreună un plan financiar pe termen lung și să vă țineți de el.

Pești

Chiar dacă este weekend, se anunță o zi stresantă pe toate planurile. Nu fii nemulțumită de schimbările ce au loc la job și nu face planuri deocamdată! Evită orice fel de dispută și caută să nu intri în atenția șefilor. Pe seară pregătești o petrecere și încerci să te detașezi.

 

related posts