Horoscop zilnic 7 noiembrie 2019. Săgetătorii sunt nevoiți să-și ia o zi liberă, ce se întâmplă cu Leii


Vezi ce-ți rezervă astrele pentru astăzi și citește horoscopul zilei de 7 noiembrie 2019.


Berbec

Poți să fii anunțată de către șefi că trebuie să pleci într-o delegație în interes de serviciu, lucru care nu prea îți este pe plac. Ai grijă cui îi spui nemulțumirile, pentru că s-ar putea să ajungă fix la urechea șefului și să ai probleme.

Taur

Astăzi primești vizita unui prieten care locuiește în străinătate. Deși nu te așteptai, îți face plăcere și te organizezi, termini repede ce ai de făcut la serviciu și fugi acasă să pregătești cina. Vei primi și un cadou frumos, ceva la care visai de mai demult.

Gemeni

Având în vedere configurația astrală de astăzi, relațiile tale cu șefii ar putea avea de suferit. Ar fi bine să apelezi la diplomație și să îți temperezi orgoliul, pentru că altfel riști să strici toate relațiile. Sunt momente în care ai vrea să spui lucrurilor pe nume și să-ți faci dreptate, însă mai bine calmează-te și lasă lucrurile să se așeze de la sine.

Rac

Din cauza unor disfuncții organice, vei trece destul de greu peste ziua de astăzi. Poate ar fi bine să începi să faci niște investigații medicale și să faci o vizita medicului, pentru a te asigura că ești în regulă.

Leu

Discuții legate de bani pot sa apară astăzi în relația de cuplu și să te scoată din armonia cu care erai obșsnuită. Poate vrei să achiziționezi un bun de valoare, nu îți ajung banii și ceri ajutorul partenerului să te sponsorizeze.

Fecioară

Posibil să fii iritată astăzi din cauza unor evenimente care au avut loc la serviciu și toți nervii să îi verși pe partener. Chiar dacă ai destule nemulțumiri vis-à-vis de persoana lui si a vieții în comun, nici conjunctura astrală nu te ajută și te face să îl ranești ori de câte ori ai ocazia.

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce mai multe dispute la locul de muncă. Rănești și vei fi rănită, îți exprimi sentimentele și nemulțumirile deschis și iei hotărârea să îți cauți alt job, deoarece aici nu te mai regăsești.

Scorpion

Ar fi indicat să nu iei decizii importante la locul de muncă atunci când ești stresată sau suprasolicitată. Se anunță o zi agitată, cu dead-line-uri greu de respectat, însă până la final vei duce la bun sfarsit tot ce ți-ai propus.

Săgetător

O infecție respiratorie nu îți dă pace de câteva zile și astăzi ți-a pus capac. Ești nevoită să îți iei o zi liberă, să faci o vizită medicului, să începi niște investigații medicale și să urmezi un tratament. Profită de această zi pentru a te odihni, a lenevi sau a face ceea ce îți face cel mai mult plăcere.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi te ispitește să rănești pe toată lumea. Apelează la diplomație și încearcă să nu strici relațiile. Nu-ți vărsa nervii pe colegi sau pe colaboratorii cu care lucrezi, deoarece nu au nicio vină că tu nu reușești să gestionezi o criză în cuplu.

Vărsător

Un prieten ar putea să profite de generozitatea ta și să îți ceară o sumă de bani, pe care nu mai are de gând să o returneze. Înainte să îi dai banii, fa-ți niște socoteli și vezi dacă te poți dispensa de acea sumă. Spre seară se încing spiritele în cuplu și poți să ai o dispută cu persoana iubită.

Pești

Se anunță o zi stresantă pe toate planurile. Nu fii nemulțumită de schimbările ce au loc la job și nu face planuri deocamdată. Evită orice fel de dispută și caută să nu intri în atenția șefilor. Singurul lucru bun se întâmplă pe seară, mai ales că sunt șanse să rezolvi o problemă mai veche care are legătură cu locuința sau relația cu părinții.

Vezi și: Rețetă salată Pollo Bache

related posts

Modifică setările cookies