HOROSCOP 8.02.2011


Credem ca suntem pregatite pentru orice sau ca vom putea face fata cu brio oricaror situatii, dar azi nu va fi asa. Azi e bine sa fim atente la tot ce se intampla pentru ca exista potential pentru surprize, pentru iesiri necontrolate si chiar probleme cu persoane mai in varsta.


Varsatori celebri: Emma Roberts

Sursa: Creola.ro

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti usor de distras azi si vei avea neplaceri la locul de munca pentru ca nu te poti focusa pe acele lucruri importante si care ar trebui sa insemne indeplinirea sarcinilor uzuale. In plan sentimental, pot aparea ceva probleme si o tensiune nedorita. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Ar trebui sa fii extrem de rationala astfel incat sa iti poti mentine argumentele pe care le vei expune intr-o intalnire extrem de importanta pe care o ai azi. Va trebui sa negociezi ceva si atunci ar fi bine sa nu dai curs nici unei provocari.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Imaginatia ta este extrem de bogata azi si de aceea nu esti o persoana pe care ceilalti se pot baza. Daca activitatea ta implica creativitatea, azi poate fi o zi importanta pentru tine pentru ca vei demonstra ca poti face si alte lucruri. Ai tendinta de a te dezamagi singura si exagerezi cu perfectionismul.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Suferi o deziluzie din cauza cuiva apropiat foarte drag tie. Esti extrem de vulnerabila si vei descoperi oameni minunati care stau langa tine si sunt gata sa te sustina. Nu mai incerca sa analizezi orice si pe oricine. Bazeaza-te pe intuitia ta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai parte de ceva inspiratie azi si simti ca esti mai aproape de visurile tale incat ar trebui sa acorzi mai multa atentie detaliilor. Asta iti va crea o stare confuza, dar te vei decide pana la urma incotro vrei sa mergi. Nu neglija odihna si relaxarea pentru ca ai nevoie de acestea.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Preferi sa ramai cu picioarele bine infipte in pamant si sa nu te avanti mai departe, pe teritorii necunoscute. Ar fi bine totusi sa incepi sa sondezi si necunoscutul pentru ca in acest fel nu vei mai evolua, mai ales ca vei avea nevoie, in viata ta, si de un strop de creativitate sau ii putem spune chiar magie. Zilele acestea poti pune bazele unei fundatii pentru un proiect important.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu vrei ca ceilalti sa te perturbe azi si nu esti predispusa sa dai curs glumelor de orice fel sau chiar incerci sa te autoizolezi. Nu iti pierde energia in a te apara intr-o problema care nu are sens si nici nu iti va crea pe viitor probleme. Te vei implica intr-un proiect social sau cel putin, exista aceasta tendinta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incearca sa scapi de starea de confuzie care te stapaneste si indeplineste-ti sarcinile uzuale ca si pana acum. Nu te lansa in explicatii fara sens si nu te baga in proiecte pe care stii sigur ca nu le poti face. Cateodata e necesar sa mai spui si nu.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti provocata azi sa descoperi lucruri noi si sa fii ceva mai creativa decat de obicei. Cauti in primul rand armonia, stapaneste-ti impulsivitatea si lasa imaginatia sa te conduca. Daca ai vreo problema importanta de rezolvat, incearca sa te sfatuiesti cu prietena ta cea mai buna si asculta sfaturile ei.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Daca activezi intr-un domeniu care implica armonia si frumusetea, ai toate sansele ca un proiect la care tii foarte mult sa avanseze. O propunere interesanta va veni din partea unei persoane apropiate. Incearca azi sa te relaxezi mai mult, fa-ti o rezervare la un masaj sau incearca sa iti innoiesti garderoba, sa te duci la hair stylist etc. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
De obicei, analizezi persoanele la suprafata si dai dovada de multa superficialitate. De aceea azi vei invata o lectie umilitoare a lucrurilor profunde. Cu toate acestea, este important ca simtul tau practic sa fie in alerta pentru a face fata unei situatii surprinzatoare.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Incearca azi sa nu te preocupi de ceea ce cred ceilalti despre tine si chiar daca ai tendinta de a complica lucrurile, obligatiile tale vor fi duse la bun sfarsit. Nu uita de idealurile tale si mai ales de acele principii care iti ghideaza viata pentru ca, azi, vei fi pusa in situatia de a le incalca si asta nu-ti va placea. Totusi, incearca sa iti stapanesti emotiile pentru ca nervii nu te ajuta cu nimic acum.

related posts

Modifică setările cookies