HOROSCOP 8.04.2010


Se intampla lucruri ciudate si nonconformiste, asa ca daca aveti idei mai originale nu ezitati sa vi le expuneti pentru ca azi veti avea sustinerea de care aveati atata nevoie. Ne putem implica in campanii sociale si sunt benefice implicarile in ajutorarea unor persoane.
 


BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Esti provocata azi sa descoperi lucruri noi si sa fii ceva mai creativa decat de obicei. Cauti in primul rand armonia, stapaneste-ti impulsivitatea si lasa imaginatia sa te conduca. Daca ai vreo problema importanta de rezolvat incearca sa te sfatuiesti cu prietena ta cea mai buna si asculta sfaturile ei.


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   

Daca activezi intr-un domeniu care implica armonia si frumusetea, ai toate sansele de a avansa in cadrul unui proiect la care tii foarte mult. O propunere interesanta va veni din partea unei persoane apropiate. Incearca azi sa te relaxezi mai mult, fa-ti o rezervare la un masaj sau incearca sa iti innoiesti garderoba, sa te duci la hair stylist etc.  


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

De obicei analizezi persoanele la suprafata si dai dovada de multa superficialitate si de aceea azi vei invata o lectie umilitoare a lucrurilor profunde. Cu toate acestea, este important ca simtul tau practic sa fie ridicat pentru a face fata unei situatii surprinzatoare.


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Incearca sa nu te preocupe azi ce cred ceilalti despre tine si chiar daca ai tendinta de a complica lucrurile, obligatiile tale vor fi duse la bun sfarsit. Nu uita de idealurile tale si mai ales de acele principii care iti ghideaza viata pentru ca, azi, vei fi pusa in situatia de a le incalaca si asta nu-ti va placea. Totusi incercati sa va stapaniti emotiile pentru ca nervii nu va ajuta cu nimic acum.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Vei avea neplaceri la locul de munca pentru ca nu te poti focusa pe acele lucruri importante si care ar trebui sa insemne indeplinirea sarcinilor uzuale. In planul sentimental pot aparea ceva probleme si o tensiune nedorita. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Ar trebui sa fii extrem de rationala astfel incat sa iti poti mentine argumentele pe care le vei expune intr-o intalnire extrem de importanta pe care o ai azi. Va trebui sa negociezi ceva si atunci ar fi bine sa nu dai curs nici unei provocari.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Imaginatia ta este extrem de bogata azi si de aceea nu esti o persoana pe care ceilalti se pot baza. Daca activitatea ta implica creativitatea, azi poate fi o zi importanta pentru tine pentru ca vei demonstra ca poti face si alte lucruri. Ai tendinta de a te dezamagi singura si exagerezi cu perfectionismul.


SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Suferi o deziluzie din cauza cuiva apropiat foarte drag tie. Esti extrem de vulnerabila si vei descoperi oameni minunati care stau langa tine si sunt gata sa te sustina. Nu mai incerca sa analizezi orice si pe oricine. Bazeaza-te pe intuitia ta.


SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         

Ai parte de ceva inspiratie azi si simti ca esti mai aproape de visurile tale incat ar trebui sa acorzi mai multa atentie detaliilor. Asta iti va crea o stare confuza, dar te vei decide pana la urma incotro vrei sa mergi. Nu neglija odihna si relaxarea pentru ca ai nevoie de ea.


CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        

Preferi sa ramai cu picioarele bine infipte in pamant si sa nu te avanti mai departe, pe teritorii necunoscute. Ar fi bine totusi sa incepi sa sondezi si necunoscutul pentru ca in acest fel nu vei mai evolua, mai ales ca vei avea nevoie, in viata ta, si de un strop de creativitate sau ii putem spune chiar magie. Zilele acestea poti pune bazele unei fundatii pentru un proiect important.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 

Nu vrei ca ceilalti sa te perturbe azi si nu esti predispusa sa dai curs glumelor de orice fel sau chiar incerci sa te autoizolezi. Nu iti pierde energia in a te apara intr-o problema care nu are sens si nici nu iti va crea pe viitor probleme. Te vei implica intr-un proiect social sau cel putin exista aceasta tendinta.


PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  

Incerca sa scapi de starea de confuzie care te stapaneste si indeplineste-ti sarcinile uzuale ca si pana acum. Nu te lansa in explicatii fara sens si nu te baga in proiecte pe care stii sigur ca nu le poti face. Cateodata e necesar sa mai spui si nu.
 

related posts

Modifică setările cookies