HOROSCOP 8.09.2010


Concentratia de planete personale in zodia Fecioarei ne indeamna sa dam mare atentie lucrurilor care cer detalii, analiza si mai ales pricepere manuala. Venus se pregateste sa intre in senzitivul Scorpion si atunci ne putem astepta la o serie de evenimente ascunse din punct de vedere sentimental. E posibil sa ne dorim sa ne ascundem sentimentele pentru cineva, iar iubirea sa fie dusa un pic prea la extrem.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei dori sa iti impartasesti sentimentele tale cuiva, dar din pacate nu te simti inca in siguranta sa spui ceea ce simti. La locul de munca, indiferent de ceea ce ai planuit, va dura mai mult ca de obicei sa duci o sarcina pana la capat. Deciziile tale de azi ar trebui sa se refere mai mult la cele extrem de practice si financiare. Pe celelalte amana-le! 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti putin cam in ceata azi si nu te simti in largul tau. Ar fi foarte bine sa stai mai retrasa si sa nu te expui. Atitudinea ta solitara e posibil sa dea de gandit dar este mai bine sa nu interactionezi prea mult azi. Daca esti nevoita explica doar ca ai o zi mai proasta si atat, in loc sa pretinzi ca totul este ok.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
In reteaua ta de prieteni pot avea loc schimbari care te vor implica si pe tine. Ar fi bine sa fii pregatita pentru orice veste azi, buna sau rea. Atentie la faptul ca ai tendinta sa privesti lucrurile extrem de nerealist si atunci sa ramai cantonata in vechi obiceiuri si conceptii. Ar fi bine sa dai dovada de flexibilitate, iar intensitatea cu care simti ca trebuie sa iei apararea ideilor tale ar trebui sa fie extrem de logica si bine pusa la punct. In caz contrar, vei avea in primul rand probleme legate de imaginea ta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Cuvantul de ordine pentru tine azi este responsabilitate. Ar trebui sa incerci sa revii cat mai repede cu picioarele pe pamant si sa reusesti sa iti administrezi finantele asa cum trebuie. Ar fi mult mai bine sa-ti faci planuri pentru viitorul apropiat decat sa te gandesti ca poti reusi acum cu obiective pe termen lung.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Esti capabila azi sa faci fata unor presiuni la locul de munca, dar in acelasi timp sa-ti retii ideile pe care le ai. E posibil sa gasesti o solutie la o problema care iti dadea batai de cap, iar capacitatea ta organizationala sa fie remarcata azi. Sunt avantajate inceputul de studii si calatoriile in afara tarii.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Incearca sa explorezi lucrurile mai mult decat de obicei si sa tragi concluziile juste. Nu te avanta in planuri care nu au o finalitate realista si nu incerca sa iti impui, mai ales in fata partenerului, punctul tau de vedere. Daca iti vei arata vulnerabilitatea fata de persoana iubita vei avea mai mult de castigat.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Ar fi bine ca azi sa nu faci presiuni asupra partenerului sau chiar asupra celorlalti. Esti ceva mai romantica decat de obicei, dar ar fi cazul sa nu te expui prea tare intr-o relatie noua, mai ales daca asta a devenit scopul tau azi. Daca vei evalua rational situatia de azi vei putea sa eviti dezamagirile de mai tarziu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Neintelegerile de la locul de munca se pot acutiza azi, dar tu vei stii exact cum sa administrezi situatia astfel incat sa nu ai probleme. Ar fi bine sa nu accepti un proiect nou si sa nu iei decizii pripite.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Azi este foarte avantajata relatia cu persoana iubita si de aceea ar fi bine sa dai curs propunerilor acestuia. De asemenea, esti extrem de creativa si poti face unele lucruri mult mai bine si mai repede ca pana acum. Este o zi in care te poti bucura de relaxare, iar o iesire in oras nu ti-ar strica.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu iti va fi prea usor azi in a stabili anumite cai de comunicare cu ceilalti si e foarte posibil ca niste probleme in familie sa apara. Ar fi foarte bine daca ai lamuri problemele chiar azi fara a le lasa nerezolvate. Incearca pe cat posibil sa fii onesta fata de tine insati si sa nu incerci sa iti gasesti scuze daca ceilalti iti vor semnala greselile.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Concentreaza-te azi numai pe acele lucruri care conteaza pentru tine mai ales ca ai destule drumuri de facut si multe de realizat. Ar fi bine ca azi sa iei lucrurile usor fara a te enerva prea mult sau sa faci presiuni asupra celor din jur pentru a-ti indeplini obiectivele.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Daca azi te gandesti ca trebuie sa faci anumite cumparaturi vei fi surprinsa sa constati ca poti sa tai din anumite costuri fara sa te gandesti de doua ori. Pe de alta parte azi poti fi extrem de eficienta atunci cand va veni vorba de bunurile tale si iti vei rezolva foarte repede fiecare problema aparuta pe parcursul zilei.

related posts

Modifică setările cookies