HOROSCOP 8-9.01.2011  


Venus a intrat in Sagetator, ceea ce ne poate indemna sa incercam sa cunoastem o alta latura a relatiilor noastre de orice tip mai ales ca aceasta pozitie a lui Venus ne poate indemna sa nu avem deloc prejudecati. Luna in Pesti ne va face acest week-end destul de linistit si cam lipsit de intamplari neplacute in general. Exista foarte clar dorinta de a fi mai aproape de familie decat oricand, ceea ce nu exclude anumite vizite sau primire de oaspeti din familie.

 


Sursa: creola.ro

Capricorni celebri: Jude Law

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu ai nevoie de aprobari sau sa ti se spuna ce sa faci. Tu stii exact de ce ai nevoie si mai ales cum sa spui ca ai nevoie. Este un week-end in care iti poti exprima cu adevarat sentimentele si asta va conta foarte mult pentru partenerul tau.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE     
                                                           
Te simti mai in siguranta in propriul camin. Poate fi vorba de faptul ca nu iti doresti sa faci prea multe in acest week-end. Iti va prinde foarte bine sa faci o pauza si doar sa incerci sa te relaxezi, poate cu un film bun sau pur si simplu nefacand nimic.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE      
                                                                           
Incerci sa fii extrem de detasata in acest week-end, desi nu iti iese deloc. Totusi e bine sa iti delimitezi foarte clar rationalul de emotional, facand diferente clare intre ceea ce simti si cum actionezi in  final.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Va trebui sa stii exact ce faci pentru ca risti sa iti consumi energia pe lucruri care nu iti vor fi de folos. Ar trebui sa ai grija sa nu depasesti niste limite, mai ales cand vorbim despre bani si relatie. Te gandesti la anumite schimbari, dar ar fi bine sa iei deciziile atunci cand nu esti sub presiunea unor dezamagiri. Ai tendinte agresive asa ca mai bine ocoleste discutiile in contradictoriu.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Iti va fi usor sa exprimi ceea ce simti chiar daca vei vorbi despre propriile vulnerabilitati. Este un week-end in care vei atrage privirile tuturor, iar oamenii te vor asculta, asa ca profita de asta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Din punct de vedere sentimental, ti se intampla unele lucruri. Dar vei avea probleme in a fi inteleasa pentru ca iti va fi foarte greu sa exprimi exact ce iti doresti si mai ales ce vrei de la partener. Iti vei dori mai mult sa stai in casa si sa te ocupi de probleme extrem de urgente legate de caminul tau.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Parerile celorlalti vor conta foarte mult in acest week-end asa ca mai bine sa te consulti cu apropiatii si sa iei decizii in acord cu ei.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Rezervele tale nu iti vor fi de folos si vei vedea cate oportunitati iti vor iesi in cale daca vei fi tu insati. Discutiile legate de un nou job, plan sau o noua activitate importanta vor fi in top in acest week-end.  

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu este o zi in care sa te apuci sa-i explici partenerului ce nu merge bine. Nu va intelege nimic si din argument, in argument vei deveni din ce in ce mai confuza. Nu lua nicio decizie sentimentala in acest week-end dar nici nu incerca sa fortezi lucrurile pana acolo unde va trebui sa faci asta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Nu dai dovada de rabdare si atunci lucrurile se pot complica in viata ta. Partenerul tau a obosit sa iti tot spuna sa te relaxezi si de aici se pot naste discutii aprinse care pot scapa de sub control. Nu iti pierde cumpatul si incearca sa fii ceva mai flexibila. Nu iti judeca prea aspru apropiatii pentru ca iti doresc binele.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu lua nicio decizie financiara majora. Incearca sa ai in minte toate faptele logice si in niciun caz nu da bani azi. Apeleaza la doza ta de logica si practica. E foarte posibil ca azi sa fii coplesita de anumite cereri din partea prietenilor. Inainte de a spune „da” la orice gandeste-te daca ii poti ajuta cu adevarat.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Te simti mai satisfacuta de ceea ce ai facut pana acum si incerci sa iti pastrezi optimismul la cote normale. Vei putea sa realizezi cu usurinta tot ceea ce ti-ai propus doar daca iti faci si un plan cu bataie scurta. E posibil sa amani o calatorie din cauza  unor probleme cu partenerul, dar nu te ambala prea tare. Lucrurile se vor rezolva.

related posts

Modifică setările cookies