Horoscop 8 martie 2020. Leii, schimbări majore de carieră, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 8 martie 2020.


Berbec

Astăzi se anunță o zi cu surprize financiare plăcute. Posibil și partenerul de cuplu să te anunțe că a primit o mărire salarială sau la serviciu să primești un proiect pe placul tău. Atenție, că până la finalul zilei, suprasolicitarea ar putea să-ți dea o stare de nervozitate, care se poate răsfrânge asupra tuturor cu care intri în contact.

Taur

Astăzi poți fi în centrul atenției, iar eforturile tale la serviciu să fie recunoscute și recompensate mai mult decât te-ai fi așteptat. Acest lucru și datorită lui Venus, guvernatorul tău, care se alătură lui Uranus, guvernatorul carierei, așa că nu fii mirată câ într-un final ți se îndeplinesc dorințele.

Gemeni

Primești astăzi de la o prietenă sau o colegă de serviciu o carte, care te ajută să înțelegi unele lucruri care se întâmplă în viața ta. Te cufunzi în citit, studiu și realizezi că toate frământările tale nu au avut niciun rost, iar problemele pe care le-ai întâmpinat au avut rolul lor, să-ți înveți niște lecții.

Rac

Deși nu te așteptai să primești un sfat atât de bun de la un prieten, acesta îți deschide ochii și mintea cu privire la intențiile tale de a rezolva regimul unei locuințe. Realizezi că ai primit cel mai util sfat din ultima perioadă și mergi pe intuiție în rezolvarea problemelor apărute cu spațiului de locuit.

Leu

Te poți număra printre norocoasele cărora li se schimbă cariera în bine, pentru că micul benefic Venus, alături de Uranus, guvernatorul carierei, îți aduce o surpriză neașteptată în planul profesional.

Fecioară

O călătorie sau înscrierea la un curs, unde vei învăța cum să-ți valorifici potențialul, valoarea și talentele, ar putea să-ți aducă o mare schimbare în viața profesională. Totul este să fii deschisă noului și proiectelor personale, pe care ai putea să le începi în sfera online.
 
Balanță

Acțiunile partenerului în sfera financiară și a speculațiilor financiare ar putea să vă aducă mai mulți bani în conturi, care vor veni neașteptat și cu surpriză. Poate și tu vei participa la un concurs sau vei risca o sumă de bani, pe care o vei investi și vei obține rezultate bune.

Scorpion

Așteaptă-te la evenimente surpriză, care pot să apară în sectorul relațiilor și al parteneriatelor de afaceri. Venus, micul benefic, și Uranus, planeta surprizelor și a noului își vor da mâna și dacă ești singură, te trezești deodată cu partener, iar dacă ai de gând să închei un parteneriat, vei reuși negreșit.

Săgetător

O idee pe care o vei avea sau în urma unui dialog cu un apropiat sau un asociat cu care lucrezi, vei demara niște acțiuni care îți vor revoluționa activitățile curente de la locul de muncă. Nu sunt excluse răsturnări de situație în relațiile cu asociații și partenerii de afaceri, dar și în relațiile cu unele persoane pe care le considerai prietene.

Capricorn

Sunt șanse să se schimbe ceva în planul sentimental și responsabile de acest lucru sunt Venus, planeta iubirii și Uranus, planeta surprizelor, care și-au dat mâna în sectorul amoros. Vor exista surprize la tot pasul și răsturnări de situație, un partener poate să dispară așa cum a apărut și un altul să apară de nicăieri, iar tu să fii bulversată de evenimente.

Vărsător

Nu vei duce lipsa de idei originale astăzi și vei găsi o soluție salvatoare la unele probleme în cuplu sau care au legătură cu asociații, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Dacă ești singură, un apropiat îți pregătește o surpriză.
 
Pești

O persoană din trecutul tău ar putea reveni brusc în viața ta și să reiei o aventură amoroasă, pe care o vei ține în secret o perioadă. Surpriza este atât de mare, încât nu-ți vine a crede că drumurile vi se întâlnesc iar. Poate ar fi bine să faci cunoscută relația și să puneți pe alte baze noua relație.


 

related posts