HOROSCOP 9.04.2010


Lucrurile devin din ce in ce mai complicate si va trebui ca incepand de azi sa incepi sa le descalcesti. Chiar daca vei fi intr-o stare confuza si starea emotionala este amplificata, ar trebui sa fii capabila sa vezi oportunitatile care ti se ivesc in cale. Cu toate acestea, nu trebuie luate azi decizii importante.


BERBECI CELEBRI: Lucy Lawless

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu te inflacara prea tare azi si nu incerca sa faci eforturi supraomenesti legate de realizarile unei obligatii care iti mananca prea mult timp, in conditiile in care satisfactia indeplinirii poate fi zero. E cazul sa te retragi un pic si sa reflectezi asupra acelor lucruri importante care ti s-au intamplat in ultimul timp. Mai mult decat orice, pastreaza-ti calmul.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Ti-ai stabilit niste limite rationale in ceea ce priveste o relatie de parteneriat cu cineva si atunci e posibil sa inceapa sa se arate si roadele acestei determinari. Pune-ti intuitia la lucru pentru a stabili exact planul pentru urmatoarea perioada.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu lasa frau liber fanteziei, ci incearca sa fii ceva mai pragmatica. E posibil sa iti creezi o iluzie in legatura cu un lucru si sa fii dezamagita. Evita discutiile in contradictoriu, mai ales cu o persoana mai in varsta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu te lupta prea mult sa-I faci pe ceilalti sa te inteleaga, pentru ca va fi o energie pierduta. Punctul tau de vedere este apreciat doar daca va fi prezentat intr-un mod rational, fara sa apelezi la emotional. Relatia cu partenerul devine un pic dificila si sunt posibile mici discutii in contradictoriu asa ca mai bine evita o cearta in toata regula pentru ca nu ii poti face fata din punct de vedere emotional.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Exista anumite persoane in jurul tau pe care inca nu ai reusit sa le descifrezi sau e posibil sa faci cunostinta cu niste oameni noi cu care vei lucra de acum incolo. O informatie primita de la cineva apropiat te va contraria si te va bulversa mai mult decat crezi. Mai bine lasa-ti intuita ta sa lucreze si nu te forta prea tare s aintelegi anumite aspecte care iti pot consuma energia.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu prea stii exact ce sa faci mai repede azi, iar obligatiile de la locul de munca te pot coplesi foarte repede. Dar tu stii foarte bine sa te organizezi si atunci totul va fi ok. Incearca sa fii ceva mai intelegatoare cu partenerul tau pentru ca trece printr-o perioada mai grea.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti cam cu capul in nori azi si e foarte posibil sa pierzi o posibilitate de a te afirma. Mental esti la limitele maxime de potenta si atunci nu ar trebui sa-ti faci griji pentru ca altii nu iti inteleg actiunile. Incearca sa lasi comoditatea sa isi inceapa functionarea in acest week-end si mobilizeaza-te.


SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
E posibil ca azi sa afli un detaliu important si sa reactionezi in consecinta. Sunt favorizate plecarile, calatoriile. Un proiect important se poate finaliza azi si cu acesta sa vina si oportunitati mai mari pentru tine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Odata ce vei intelege cum merg lucrurile intr-un proiect important, vei incepe sa lucrezi la capacitatea ta maxima. Viitorul tau poate fi asigurat pentru ca viziunea ta asupra lui este extrem de corecta. Incearca sa ai ceva mai multa incredere in tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
E foarte posibil ca azi sa iti pierzi controlul si sa te implici intr-un conflict care nu va avea un rezultat prea bun pentru tine. Bazeaza-te pe partea ta rationala si nu da curs nici unei provocari. Ar fi foarte bine sa te gandesti sa-ti iei o vacanta.  

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Incepi sa te simti mai bine odata ce comunicarea cu anumite persoane se indreapta spre directia dorita de tine. Exprimandu-ti sentimetele si gandurile! Iti vei face bine si vei putea sa scapi de anumite frustrari. Atentie la anumite cheltuieli care iti vor saraci si mai mult bugetul.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  
Ar fi bine sa-ti uzitezi creativitatea la maxim azi pentru ca numai asa vei avea succes. Totusi, nu incerca sa iei vreo decizie pe care o vei regreta mai tarziu. Nu reactiona la nervi.

 

related posts

Modifică setările cookies