HOROSCOP 9.05 - 15.05.2011


Cu atatea planete in zodia Berbecului, nu vom putea spune ca ducem lipsa de energie si de momente in care dorinta de noi inceputuri sa nu fie extrem de evidenta. Soarele in Taur ne va da totusi stabilitate si ne va tine cu picioarele pe pamant, ca sa nu ne aruncam cumva cu capul inainte in vreun proiect fara viitor.


Tauri celebri: Carmen Electra

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Soarele se afla in zodia ta si iti da energia de care ai nevoie ca sa poti duce anumite planuri pana la capat. Motivatiile tale sunt extrem de puternice si e posibil sa faci sau sa te gandetsi la o schimbare in viata ta. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie anumitor momente de rutina sau poate e cazul sa discuti extrem de deschis anumite probleme pe care le ai. Spre sfarsitul saptamanii, entuziasmul tau va mai scadea din intensitate si tocmai de aceea ai grija sa nu cazi in extrema cealalta, catre pesimism. Incearca sa fii ceva mai practica si mai interesata de lucrurile care te pot ajuta sa treci peste aceste momente mai neplacute: iesi la un film, distreaza-te cu prietenele, fa ceva ce stii ca te relaxeaza. In plan financiar, se iveste o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Chiar daca apar anumite probleme financiare, le vei rezolva cu ajutorul unei persoane din familie sau a unui priten mai in varsta. Important este sa spui ce probleme ai si sa ceri ajutorul. Daca nu o vei face, nu va sti nimeni de problema ta. Chiar daca pana acum ai fost coplesita de diverse experiente, probleme rezolvate sau nu, acum este timpul sa te retragi un pic si sa iti asimilezi experientele anterioare. E timpul si sa te relaxezi sa iti pui ordine in gandurile pentru runda urmatoare. Poate e cazul sa-ti iei o vacanta!

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti ceva mai capricioasa si incerci sa faci fata cu brio anumitor angajamente sau obligatii pe care le ai de facut in aceasta saptamana. Nu incerca sa te certi si nici sa provoci vreo discutie mai aprinsa pentru ca nu vei rezolva nimic. Peste cateva zile ti se va parea o prostie si vei recunoaste ca ai gresit. E posibil sa vrei sa te retragi un pic din viata sociala si sa iti anulezi niste intalniri. Simti nevoia de o pauza si de aceea vei incerca sa te izolezi cat mai mult posibil. Nu e rau ca din cand in cand sa spui “nu” unor invitatii, dar ai grija sa disceni corect importanta acestora. Daca totusi esti nevoita sa iesi “in lume”, atentie la ce spui si cui spui.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Chiar daca iti doresti sa tii doar pentru tine anumite sentimente nu este cazul sa exagerezi prea mult. O persoana in varsta te va enerva la un moment dat sau iti va crea o surpriza neplacuta. Nu reactiona negativ pentru ca totul a fost cu bune intentii. Devii extrem de posesiva cu anumite lucruri pe care tu consideri ca iti apartin in totalitate; aici poate fi vorba chiar de o persoana apropiata, de partener. Toate acestea vin din faptul ca in aceasta saptamana te simti nesigura. De asemenea, ai o mare putere de manipulare si iti va fi extrem de usor sa-i convingi pe ceilalti sa faca asa cum vrei tu. Depinde doar de tine in ce sens iti vei folosi aceasta “putere”.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Daca vrei sa te implici mai mult la locul de munca, ar fi cazul sa iti asculti colegii sau prietenii pentru ca ai multe de invatat. Daca vei sti sa vezi anumite oportunitati, un proiect nou si interesant iti va cadea in brate. Te gandesti sa iti iei o mica vacanta sau chiar incepi sa te gandesti la concediu si sa actionezi in sensul acesta, cautandu-ti un loc unde sa-ti petreci vacanta. Te vei asigura ca obligatiile tale sunt indeplinite cat mai repede si cat mai bine si iti vei rezerva mai mult timp pentru tine. Nu incerca sa faci totul deodata pentru ca nu vei reusi: ia-le pe rand.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Chiar faci tot posibilul sa te bagi in probleme care nu te privesc. Atentie foarte mare la tot ce spui in aceasta saptamana pentru ca vei rani persoane apropiate. Incearca sa iti limpezesti gandurile si sa iei anumite decizii necesare. Exista o tensiune in relatie pe care va trebui sa o rezolvi intr-un fel sau altul, mai ales ca exista unele presiuni din exterior pentru a face asta. Daca vei sta de vorba cu partenerul, te va ajuta foarte mult in intelegerea unor probleme pe care le ai si nu le-ai constientizat. Asa ca planuieste o iesire undeva si lamureste problema. In plan, financiar e posibil ca banca sa va aprobe un imprumut sau sa primesti o veste buna legata de niste bani.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Iti este foarte usor sa iei anumite decizii mai ales ca ai idei bune si originale. Te poti  baza cu incredere pe anumite prietene sa te ajute in a-ti stabili urmatorii pasi sau chiar sa planuiti ceva impreuna. Oricum ar fi, pentru tine poate fi un inceput in aceasta saptamana, fie ca vorbim despre un proiect nou, o relatie noua etc.Important este ca putem vorbi de ceva de durata. O noua abordare se iveste in plan profesional si chiar vei fi surprinsa de colege sau colegi care te vor sustine in propunerile tale. Daca vei da atentie si detaliilor si vei fi ceva mai organizata decat de obicei, e foarte posibil sa primesti si aprecieri pozitive de la sefi. Trebuie sa te concentrezi pe lucrul bine facut decat pe ceea ce vor crede ceilalti si vei vedea ca totul este bine

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Chiar daca nu dai dovada de rabdare ar fi mai bine pentru tine sa incerci sa te relaxezi. Te poti enerva din orice in aceasta saptamana si esti foarte energica. Va trebui sa rezolvi niste probleme curente care tin de bani: fie ca vorbim de o datorie mai veche, fie ca ai uitat sa platesti niste facturi. Metodele tale nu sunt intotdeauna acceptate de cei din jurul tau, dar se pare ca in aceasta saptamana vor fi intelese si de ceilalti. Atentie sa nu cazi la mijloc intr-un conflict pe care nu ti-l doresti si nici nu vrei sa te implici in el. In acelasi timp ai chef sa te “joci” si sa lucrezi in acelasi timp. Vei reusi sa pendulezi intre pragmatism si creativitate, atunci cand va fi cazul si asta iti va dezvalui o dualitate de care ceilalti nu stiau.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Nu iti va fi usor sa abordezi anumite subiecte fata de partenerul tau mai ales ca nu isi doreste sa fie receptiv la nevoile si problemele tale. Poate ar fi mai bine sa astepti cateva zile pana se va ivi ocazia sa vorbiti. Toate planurile tale incep sa aiba sens si ai o stare de spirit diferita. E posibil ca niste schimbari sa aiba loc in favoarea ta asa ca nu te stresa prea tare daca totul nu este exact asa cum ti-ai dorit. Incearca sa nu complici lucrurile mai mult decat sunt deja si da dovada de mai multa flexibilitate.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Iti faci o intreaga lista cu lucruri pe care trebuie sa le indeplinesti, dar din pacate nu esti extrem de comunicativa si nici cooperanta. Din pacate nu vei reusi sa faci atatea lucruri singura asa ca incearca sa ceri ajutorul si sfatul celorlalti. Te-ai cam saturat sa fii dezamagita de diverse persoane din jurul tau si incerci sa iti creezi convingerea ca tu esti cea mai buna si mai minunata. Nu este cazul sa exagerezi prea mult si nici sa te lansezi in speculatii fara sens. Sa nu iti fie frica sa accepti ca nu poti face chiar totul: nu esti “superwomen”. Din cand in cand sa-ti arati punctele slabe nu este fi neaparat un semn de slabiciune.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Stii exact ce iti doresti si iti faci chiar si un plan de bataie pentru asta. Incearca sa discuti cu o persoana de incredere tot ceea ce ti-ai pus in cap si vei vedea ca lucrurile se vor misca in directia dorita de tine. Va fi o provocare pentru tine sa iei lucrurile exact asa cum vin si nu vor tine cont de agenda ta deja stabilita. Cateodata un pic de nepravazut e bine sa ai in viata ta. Mai bine incearca sa te adaptezi situatiei si sa nu iei in tragic orice eveniment neplacut care ti se va intampla in aceasta saptamana. Atentie la bani pentru ca ai tendinta sa ii cheltui pe lucruri nefolositoare.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Nu esti prea placuta in aceasta saptamana si nici nu faci vreun efort sa schimbi ceva in acest sens. Cei apropiati vor fi destul de surprinsi de modalitatile tale de a-i indeparta si te vor intelege cu greu. Poate nu e cazul sa fii atat de dura cu cei de langa tine si poate iti dai seama ca un zambet poate valora mai mult decat iti imaginezi. Incerci sa gasesti esenta lucrurilor si nu prea crezi in lucrurile de suprafata. Abordarea ta va fi extrem de simplista dar in acelasi timp eficienta si vei avea de castigat daca iti vei mentine acest ritm. E posibil sa fii implicata intr-o negociere si aceste atuuri ale tale vor fi benefice.

Sursa: creola.ro.
 

related posts

Modifică setările cookies