HOROSCOP 9-10 octombrie 2010


Putem vorbi foarte clar despre un weekend exploziv in materie de sentimente, unde Luna in Scorpion aduce senzualitate si chiar exprimarea dorinteleor sexuale mult mai puternic decat pana acum. In schimb, atunci cand ne referim la comunicare vom fi confuze si chiar puse in fata unor situatii neplacute din cauza unor neintelegeri profunde.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Va trebui sa stii exact ce faci pentru ca risti sa iti consumi energia pe lucruri care nu iti vor fi de folos. Ar trebui sa ai grija sa nu depasesti niste limite, mai ales cand vorbim despre bani si relatie. Te gandesti la anumite schimbari, fie ca vorbim de casa sau job dar ar fi bine sa iei deciziile atunci cand nu esti sub presiunea unor dezamagiri. Ai tendinte agresive, asa ca mai bine ocoleste discutiile in contradictoriu.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Acum cu Luna in semnul tau ai unda verde atunci cand vine vorba de pasiune si sentimente reprimate foarte mult timp. Ai drum liber din partea celorlalti si, oricum ar fi, nimeni nu va indrazni sa-ti stea in cale. Iti va fi usor sa exprimi ceea ce simti chiar daca vei vorbi despre propriile vulnerabilitati. Este un weekend in care vei atrage privirile tuturor, iar oamenii te vor asculta, asa ca profita de asta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
E posibil sa fii pusa in fata unor situatii in care vei minti sau vei ascunde lucruri importante pentru ceilalti. Nici sentimental nu stai foarte bine pentru ca iti va fi foarte greu sa exprimi exact ce iti doresti si mai ales ce vrei de la partener. Iti vei dori mai mult sa stai in casa si sa te ocupi de probleme extrem de urgente legate de caminul tau.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Va trebui sa negociezi ceva legat de un plan pe care tu ti l-ai facut, referitor la viitorul tau. Incearca sa discuti mai mult cu persoanele din jurul tau si sa le impartasesti dorintele tale pentru ca numai asa vei avea, in mintea ta, situatia mai clara. Parerile celorlalti vor conta foarte mult in acest weekend asa ca mai bine sa te consulti cu apropiatii si sa iei decizii in acord cu ei.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Energia ta este debordanta si va trebui sa faci ceva cu ea. Poate e momentul in care sa spui partenerului exact ceea ce crezi, sa iesi in lume, sa discuti cu oamenii din jur, deschis si fara ocolisuri. Rezervele tale nu iti vor fi de folos si vei vedea cate oportunitati iti vor iesi in cale daca vei fi tu insuti. Discutiile legate de un nou job, plan sau o noua activitate importanta vor fi in top in acest weekend.  

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Esti extrem de bine pregatita sufleteste sa faci fata oricaror provocari si atunci surprize placute poti avea din mai multe directii. Sunt avantajate relatiile cu strainatatea si tot ceea ce tine de planuri legate de idei importante. In acest weekend te vei decide in sfarsit ce iti doresti si de aici pana la implinirea propriului obiectiv nu mai este decat un pas.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu dai dovada de rabdare si atunci lucrurile se pot complica in viata ta. Partenerul tau a obosit sa iti tot spuna sa te relaxezi si de aici se pot naste discutii aprinse care pot scapa de sub control. Nu iti pierde cumpatul si incearca sa fii ceva mai flexibila. Nu iti judeca prea aspru apropiatii pentru ca iti doresc binele.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Vei crea putina suparare in jurul tau prin modul tau de a pune problema, iar calmul de care dai dovada e pur si simplu neajustat situatiei. E posibil sa devii mai sentimentala decat este cazul si va trebui sa nu derapezi in acest sens. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
In acest weekend tu vei putea face diferenta intre ceea ce este bine si ceea ce este rau in viata ta. Relatiile cu copiii sau persoanele mai tinere nu sunt dintre cele mai bune, dar ar fi bine sa incerci mai multa empatie si sa iti recunosti greselile tale fara sa minimalizezi si greselile celorlalti. Poti transforma orice lucru negativ intr-unul pozitiv, totul este sa vrei.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu ai nevoie de aprobari pentru ce vrei sa faci. Tu stii exact de ce ai nevoie si mai ales cum sa spui ca ai nevoie. Este un weekend in care iti poti exprima cu adevarat sentimentele si asta va conta foarte mult pentru partenerul tau.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te simti mai in siguranta in propriul camin sau poate fi vorba de faptul ca nu iti doresti sa faci prea multe in acest week-end. Iti va prinde foarte bine sa faci o pauza si doar sa incerci sa te relaxezi, poate cu un film bun sau pur si simplu nefacand nimic.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incerci sa fii extrem de detasata in acest week-end, desi nu iti iese deloc. Totusi e bine sa iti delimitezi foarte clar rationalul de emotional, facand diferente clare intre ceea ce simti si cum actionezi in  final. Vei da dovada de egoism perfect daca iti vei spune problemele tale care se tot repeta. Mai bine incearca sa-i asculti pe ceilalti si problemele tale se vor rezolva mult mai repede decat iti imaginai.

related posts

Modifică setările cookies