Horoscop decembrie 2018. Gemenii au parte de multe schimbări favorabile, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii și Leii


Ultima lună a anului aduce multe schimbări, multe zodii au noroc și încep relații sau afaceri. Multă atenție la persoanele din jurul vostru, totul este la extreme, situații încurcate, neînțelegeri și schimbări bruște de situație. Bucurați-vă de momentele frumoase alături de familie!


Află ce îți rezervă astrele pentru luna decembrie!

 

Gemenii au parte de multe schimbări, cariera este în plină ascensiune, Săgetătorii au idei stălucitoare, elaborează planuri pentru afacerile lor.

 

Berbec 

Energic și plin de vitalitate te apuci de un sport în echipă, de o dietă sănătoasă. Este o luna în care trebuie să rezolvi probleme la locul de muncă. Apar diverse conflicte la serviciu, poți face unele schimbări, relocare. Sectorul dragostei este bine aspectat, te poți îndrăgosti sau primești o cerere în căsătorie, poate treci relația la urmatorul nivel, mutarea împreună cu persoana iubită.  Investești o sumă de bani pentru casă. Apare o oportunitate de creștere a veniturilor sau primești un cadou de la cineva din familie. Reîntâlniri cu persoane din trecut.

Recomandat - Responsabilitati și angajamente noi la locul de muncă.

Nerecomandat - Neglijarea sănătății.

 

Taur

Ești foarte apropiat de mama sau de o femeie importantă din viața ta. Ușor vulnerabil, te superi destul de usor și pui repede la suflet tot ce nu îți convine. Intuiția este excelentă. La locul de muncă poți să primești mai multe sarcini, ai determinare și îți asumi cu drag mai multe angajamente. Pot aparea mici probleme în relația de cuplu, vă confruntați cu probleme din trecut pe care nu le-ai rezolvat. Ți se reproșează lipsa de afecțiune și indiferența. Posibil să pleci într-o scurtă călătorie în care te relaxezi, dar faci și planuri pentru viitorul tău.

Recomandat - Unele relații de prietenie se pot încheia.

Nerecomandat - Să cheltui mai mult decât ai. 

 

Gemeni

Luna aceasta treci prin multe stari pe care nu le intelegi.  Vei fi pus în tot felul de situații în care contează să rămâi corect, echilibrat și sigur pe tine. Vei avea mult de lucru, dar în același timp poți primi și multe recompense frumoase. Trebuie să ai curaj să faci unele schimbări care pot părea dureroase. Trebuie să te decizi încotro vrei să mergi, ce este cel mai bine pentru tine apoi pentru cei din jurul tău. Ai parte de multe oportunități pentru creștere socială. Cariera ta este în plină ascensiune. Ai toate resursele pentru a reuși pe toate planurile dacă ai curajul să alegi ce este bine pentru tine.

Recomandat - Apare o șansă foarte rară pentru cariera ta. Nu o rata! 

Nerecomandat -  În viaţă alegerile ieftine costă cel mai mult!

 

Rac

În luna decembrie reușești să îmbunătățești relația cu rudele și familia. Există posibilitatea să pleci într-o vacanță alături de persoana iubită. Experimentați momente pline de romantism. Cheltui o mulțime de bani pe cadouri și mese festive. Te pregătești să primești musafiri pe perioada sărbătorilor. La locul de muncă primești recompense, pot apărea conflicte cu un barbat aflat pe o poziție superioară. Trebuie să acorzi o atenție deosebită sănătății, deoarece pot apărea probleme datorate lipsei de odihnă, mici probleme cu oasele, dinții sau sistemul digestiv. Există persoane în jurul tău care îți pot reproșa sau critica anumite decizii pe care le-ai luat.

Recomandat - Calculează cu atenție bugetul alocat sărbătorilor de iarnă.

Nerecomandat - Gândirea negativă!

 

Leu

Este o perioada încărcată în care trebuie să iei decizii pe sectorul financiar. Veniturile sunt fluctuante, vei primi bani, dar la fel de repede îi vei cheltui. Încearcă să îti achiți toate datoriile până la finalul anului. Dacă dorești să îți schimbi mașina sau să investești într-un autoturism, o poți face după 6-7 decembrie. Totodată, ai multe planuri de călătorie, sărbătorile te pot prinde departe de casă. Porți niste conversații interesante în mediul online sau la telefon cu o persoană din străinătate. Sectorul dragostei este bine aspectat, reușești să ajungi la o înțelegere cu partenerul de cuplu. Reîntâlniri care te răscolesc. Primești vești care te emoționează.

Recomandat - Meditație, muzică relaxantă sau masaj. 

Nerecomandat - Să te aștepți mereu la ce este mai rău.

 

Fecioară

Pentru Fecioară este o perioadă plină de încercări. Ești oarecum obligată să iei unele decizii care îți pot schimba următorii ani din viață. Sectorul financiar anunță surprize plăcute! Ai multă energie, reușești să termini la timp anumite proiecte, lucrul în echipă este favorizat. Au loc discuții care te sensibilizează. Pot aparea persoane în viața ta care să te ajute, să îți dea o energie bună, să te binedispună, începi relații frumoase de prietenie, noroc prin oameni. Un eveniment fericit în familie, petreci mai mult timp cu cei dragi.

Recomandat - Vei cunoaște o persoană alături de care să înveți ce înseamnă dragostea și pasiunea.

Nerecomandat - Să începi o afacere într-un domeniu pe care nu îl cunoști.

 

Balanță

În luna decembrie vei începe o serie de schimbări. Investești mai mult în tine, îți poți schimba look-ul, stilul vestimentar, și nu in ultimul rând, atitudinea. Ai o energie pozitivă, ești romantică, visătoare și pregătesti o mulțime de clipe romantice pentru persoana iubită. Te gândesti să începi o afacere sau o colaborare cu cineva din străinătate. În această lună vei lua parte la o reuniune cu familia, participi la cursuri/ședințe, înveți multe lucruri noi, îți faci planuri de călătorie. Persoana iubită te surprinde cu daruri. Profită de oportunitățile de avansare în carieră.

Recomandat - Trebuie să ai multă încredere în ideile tale.

Nerecomandat - Lipsa odihnei și a unei alimentații sănătoase.

 

Scorpion

În luna decembrie Scorpionii reușesc să rezolve o mulțime de probleme de ordin financiar. Încurcăturile legate de drumuri pe care urmează să le faceți, sau privind diverse documente/acte se vor rezolva când te așteapți cel mai putin. Iei decizii de schimbare a locului de muncă, sau de relocare. Treci printr-o perioadă de transformare, îți pui ordine în gânduri și faci planuri pentru anul viitor. Multe dorinte ți se îndeplinesc, daca ai curajul să crezi cu adevărat. Prietenia cu o femeie îți aduce multe avantaje. Femeile Scorpion pot primi cereri în căsătorie. Multe relații se stabilizează și prezintă îmbunătățiri. 

Recomandat - Dezvoltarea sau îmbunătățirea unor aptitudini. 

Nerecomandat - Elimină negativitatea din viața ta.

 

Săgetător

Planurile tale prin contur, reușești în tot ce îți propui, datorită guvernatorului Jupiter care se află în domiciliu în semnul tău zodiacal. Ai multe idei strălucitoare, elaborezi planuri pentru implementarea lor. Sectorul financiar trece prin multe provocări, ai planuri de a crește resursele financiare începi proiecte noi alături de un vechi colaborator, îți asumi diverse riscuri, sarcini și angajamente noi. Cineva din familie îți poate cere ajutorul, oferi bani cu împrumut. Te vei ocupa de organizarea unor evenimente în cadrul familiei. În relația de dragoste au loc diverse discutii prin care ești lămurit de poziția pe care o are partenerul în viața de familie.

Recomandat - Să fii mândru de realizările tale profesionale. 

Nerecomandat - Crizele emoționale. 

 

Capricorn

În această lună ești nevoit să faci o schimbare de planuri în ultimul moment din cauza unei persoane care te încurcă prin nerespectarea unei promisiuni. Cei care sunt singuri au posibilitatea să întâlnească o persoană cu care pot începe o relație de lungă durată sau pot întemeia o familie. Este o lună în care poți lua decizia de a te muta în străinătate sau în alt oraș. Multe aspecte favorabile pe carieră, urmează o creștere determinată de rezultatele din ultima perioadă. Te vei bucura de succes și prosperitate. Pot apărea momente în care să te retragi în singurătate. Izolarea de persoanele dragi  nu este o variantă câștigătoare. Poți practica diverse tehnici de relaxare, îndreptare către religie/divinitate.

Recomandat - Abordează fiecare problemă rând pe rând.

Nerecomandat -  Să exagerezi când lucrurile îți scapă de sub control.

 

Vărsător

Luna decembrie este plină de surprize pentru tine. Ești foarte implicat să termini la timp proiectele. Familia îți reproșează că petreci mult timp departe de casă. Ai parte de multe întâlniri cu persoane din trecut. Faci echipă bună cu o femeie sau poți începe o colaborare de lungă durată. Te poți aștepta să primiești cadou o sumă de bani sau o moștenire. Vei răsfăța familia și persoana iubită cu cadouri speciale. Sunt momente în care te simți lipsit de energie.

Vei participa la o negociere sau la o discuție în urma căreia poți lua în considerare să pleci o perioadă în străinătate. Sectorul muncii este bine aspectat, primești oferte avantajoase. Ai parte de înțelegere din partea persoanei dragi și momente de neuitat.

Recomandat - Poți urmă cursuri noi de limbi străine sau pentru dezvoltarea unor abilități. 

Nerecomandat -  O poveste de iubire la serviciu!

 

Pești

Treci printr-o perioadă plină de emoții, poate chiar o criză emoțională, ai nevoie de susținere din partea persoanelor apropiate, ești sensibil, vulnerabil și temător. Posibil să iei decizii care să atragă mici pierderi financiare. Nu este momentul să ai încredere în partenerii de afaceri noi. Unele colaborări se pot încheia în mod neplăcut în urma unui proiect pe care îl închei în această lună. Primești multe laude și recompense financiare. Toți banii pe care îi primești îi folosești în perioada sărbătorilor. Trebuie totuși să ții cont să nu depășești bugetul alocat. Relația de iubire cunoaște îmbunătățiri. Ai o discuție serioasă cu partenerul, iar în urma acestei discuții vă împăcați.

Recomandat -  Planuri de viitor care să conducă spre împlinirea sufletească.

Nerecomandat - Să iei decizii pripite privind relația de iubire.related posts