Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Berbecii au parte de armonie în relația cu partenerul, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 1 - 7 august 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– La începutul săptămânii sextilul dintre Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Marte, guvernatorul tău, aduce armonie în cuplu, relații bune, împăcări și cooperare într-o chestiune, care vizează viața de cuplu.

Bani – Conjuncția care se formează în prima parte a săptămânii între Marte, guvernatorul tău, Uranus, planeta imprevizibilului, și Nodul Nord (Destinul) aduce surprize și răsturnări de situație în segmentul financiar. De tine depind deciziile pe care le vei lua, dacă vei încasa o sumă importantă de bani sau vei avea pierderi.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioarei, pe 4 august, în sectorul muncii și activităților profesionale. Până pe 26 august, Mercur te ajută în comunicarea cu ceilalți, în negocieri, reorganizarea sarcinilor. De asemenea, poți primi oferte de muncă noi.

 

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Sectorul sentimental, al aventurilor romantice, iubirii și pasiunii este activat începând cu 4 august de tranzitul planetei Mercur, care vine cu declarații, dar și cu analizarea sentimentelor în relația în care te afli. Dacă ești singură, este posibil să fii interesată de un partener, cu care să rezonezi din punct de vedere intelectual.

Bani – Sextilul care se formează între Venus, guvernatorea ta, și conjuncția Marte-Uranus din casa personalității, vine cu negocieri profitabile într-un contract sau proiect nou. Posibil să apară surprize: întâi să se încheie o colaborare, ca apoi să te caute cineva să-ți propună ceva mult mai protifabil.

Muncă– Conjuncția dintre Marte, Uranus, planeta surrpizelor, și Nodul Nord (Destinul), care se formează în casa personalității, poate aduce răsturnări de situație în planul profesional, declanșate de Uranus, guvernatorul casei carierei. Te iau prin surprindere cursul unor evenimente. Credeai că ai încheiat un contract și cautai alte surse de venit, când vine spre tine o propunere, pe care n-o poți refuza.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, își începe tranzitul prin zodia Fecioarei, din 4 august, respectiv prin sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului. Până pe 26 august cauți soluții la niște probleme locative, privind administrarea unui imobil. De asemenea, pot exista dialoguri cu unii membrii familiei pentru intrarea în posesia unor bunuri. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din casa frământărilor interioare, te îndeamnă la un bilanț, să faci pace cu trecutul și să lași în urmă experiențe, care te-au marcat și ți-au schimbat credințele și convingerile de viață.

Bani – La începutul săptămânii, sextilul care se formează între Venus din casa banilor cu conjuncția Marte-Uranus din casa subconștientului, vine să-ți aducă ajutor financiar, în urma unor revelații și conștientizări, dar și a implicării unor prieteni, care-ți întind o mână de ajutor.

Muncă– Cele mai active zile din punct de vedere profesional sunt vineri și sâmbătă. În restul timpului te bucuri de faptul că traversezi o perioadă mult mai ușoară la serviciu.

 

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Luna îți traversează vineri și sâmbătă sectorul sentimental, al aventurilor romantice, distracției și relaxării, așa că este posibil să-ți iei o zi liberă, să-ți prelungești weekendul, să profiți de vremea bună și să pleci împreună cu partenerul câteva zile în afara orașului.

Bani – În prima parte a săptămânii, sextilul dintre Venus, micul benefic și planeta banilor, și conjuncția Marte-Uranus din casa prietenilor și planurilor de viitor, vine să-ți aducă relații bune cu prietenii, cu care poți începe un proiect, de pe urma căruia să aveți ambii de câștigat din punct de vedere financiar.

Muncă– Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comuncării, în zodia Fecioarei, în 4 august, respectiv pe casa comunicării, unde va opera în favoarea ta. Te vei exprima mult mai ușor în ședințe, întâlniri, negocieri și vei asimila mai ușor cunoștințe noi. Conjuncția care se formează între Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) de la începutul săptămânii, în casa planurilor și proiectelor de viitor, vine cu răsturnări de situație într-un proiect la care lucrezi. Evenimente bruște, care au loc independent de tine, vin să schimbe cursul planurilor tale.

 

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Planul sentimental este activat săptămâna aceasta de sextilul dintre Venus din casa secretelor cu Marte-Uranus din zodia Taur. Posibil să fii tentată să începi o relație ascunsă, cu cineva din conducerea firmei în care lucrezi sau cu o persoană cu putere de decizie.

Bani – Unul dintre evenimentele astral importante ale săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în 4 august, în zodia Fecioarei, respectiv pe casa banilor. Așadar, până pe 26 august poți negocia și obține o mărire salarială sau semna contracte de colaborare.

Muncă– La începutul săptămânii se formează conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, respectiv în casa carierei și ambițiilor profesionale. S-ar putea să aibă loc evenimente  bruște, surpriză, răsturnări de situație, să schimbi domeniul în care activezi. Și-n conducerea firmei s-ar putea să apară modificări.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Dacă ești singură, decizia de a pleca brusc într-o călătorie la niște rude din străinătate ar putea să-ți schimbe viața, pentru că este posibil să-ți cunoști jumătatea. De tine depinde momentul în care te vei hotărî să pleci.

Bani – Posibil aspectul benefic dintre Venus, guvernatorul casei banilor, cu Neptun din casa parteneriatelor, să-ți aducă intuiție în semnarea unui contract, care apare brusc în partea a doua a săptămânii.

Muncă– Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în 4 august, în zodia Fecioarei, pe casa personalității. Așadar, până pe 26 august este o perioadă favorabilă să te pui în valoare, să-ți demonstrezi experiența, abilitățile și cunoștințele. În altă ordine de idei, conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur aduce schimbări majore în principiile și convingerile tale. Posibil o călătorie, un schimb de experiență profesional, un curs de dezvoltare, să-ți schimbe perspectiva și să faci o schimbare de job, de activitate profesională.

 

Horoscop Balanță săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, în 4 august, în zodia Fecioarei, pe sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, te ajută să-ți faci ordine în gânduri. S-ar putea să ai niște revelații și să reușești să-ți gestionezi trăirile, mai ales dacă ai suferit o pierdere sentimentală.

Bani – În prima parte a săptămânii pot avea loc evenimente bruște și neașteptate, care-ți pot schimba perspectiva asupra banilor. Este vorba de conjuncția care se formează între Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, un aspect astral foarte puternic, care aduce răsturnări de situație.

Muncă– Miercuri și joi sunt cele mai active zile ale săptămânii în planul profesional, dar și cele mai favorabile inițierii dialogurilor cu șefii, privind obținerea unor aprobări sau schimbări de planuri.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână, conjuncția dintre Marte, guvernatorul tău, Uranus, planeta imprevizibilului, și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur îți poate aduce evenimente bruște și situații neașteptate, în planul relațiilor și căsătoriei. Dacă ești singură, îți poate aduce un partener sau dacă lucrurile nu merg bine în relația sau căsătoria în care te afli, puteți ajunge la divorț. 

Bani – Recomandarea astrelor este să nu cheltui prea mult în această săptămână, deoarece de abia duminică se întrevede intrarea unei sume de bani în conturile tale. Tot atunci vei face și niște cheltuieli mai mari.

Muncă– Intrarea lui Mercur, din 4 august, în zodia Fecioarei, pe sectorul planurilor, proiectelor și strategiilor de viitor, vine să te ajute, până pe 26 august, în organizarea activităților profesionale. Pe de altă parte, conjuncția dintre Marte, guvernatorul tău, Uranus și Nodul Nord din casa parteneriatelor profesionale, poate aduce evenimente neașteptate într-un contract, care se poate încheia brusc. O ofertă, mult mai profitabilă, poate să vină la fel de brusc.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– În afara de ziua de duminică, când Luna îți tranzitează semnul zodiacal și-ți imprimă optimism, spirit de aventură, dispoziție de flirt, dacă ești singură, sau de a petrece timpul cu partenerul, dacă faci parte dintr-un cuplu, restul zilelor vei fi preocupată de sfera profesională.

Bani – La începutul săptămânii, sextilul, aspect armonios, care se formează între Venus, guvernatorul casei muncii (în tranzit prin casa intereselor financiare și a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau partenerii de afaceri) și conjuncția Marte-Uranus vine să întărească semnarea unor noi contracte, care pot aduce bani în conturile tale.

Muncă– Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii este intrarea lui Mercur în zodia Fecioarei, în 4 august, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 26 august urmează o perioadă favorabilă negocierilor și discuțiilor pentru încheierea unor contracte sau parteneriate. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din casa muncii, de la începutul săptămânii, vine cu schimbări majore de direcție profesională. S-ar putea să-ți dorești sau să decizi brusc că vrei să începi o activitate proprie, să-ți schimbi jobul.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– La începutul săptămânii se formează conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, în sectorul sentimental, al aventurilor romantice, iubirii și distracției, semn că pot să apară evenimente neprevăzute sau răsturnări de situație în aceste domenii. Acest aspect este întărit și de sextilul dintre Venus și Marte-Uranus din sectorul sentimental.

Bani – Careul (aspect dizarmonic) care se formează între Marte-Uranus și Saturn retrograd din casa banilor, la mijlocul săptămânii, aduce eforturi pentru rezolvarea unor chestiuni financiare. S-ar putea să ai parte de amânări sau blocaje în intrarea în posesia unor sume de bani.

Muncă– Intrarea lui Mercur din 4 august în zodia Fecioarei, pe sectorul direcției profesionale, schimburilor de experiență și perfecționării profesionale, vine cu ajutor din partea planetei comunicării în acumularea de informație mult mai ușor. Până pe 26 august, Mercur ajută în reorganizarea activităților profesionale, în susținerea unor interviuri sau proiecte/lucrări în fața unor comisii.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este conjuncția dintre Marte, Uranus, guvernatorul tău, și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, care aduce schimbări majore sau răsturnări de situație în raport cu unii dintre membrii familiei. Posibil să se rupă niște relații sau să decizi brusc să te întorci acasă, dacă locuiai în străinătate.

Bani – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 4 august, în zodia Fecioarei, pe sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul, privind creditele și taxele pe care le datorezi, vine să te ajute, până pe 26 august, în reorganizarea situației financiare.

Muncă– Sextilul dintre Venus din casa muncii cu conjuncția Marte-Uranus poate să-ți aducă proiecte noi, extraprofesionale, pe care le poți desfășura acasă, în timpul liber.

 

Horoscop Pești săptămâna 1 – 7 august 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 4 augut în zodia Fecioarei, pe sectorul căsătoriei și relațiilor deschide o perioadă, până pe 26 august, favorabilă dialogului, în reluarea deciziilor împreună cu partenerul.

Bani – În partea a doua a săptămânii intervin chestiuni legate de banii, în special de banii comuni, de administrarea unor fonduri comune cu partenerul sau de recuperarea unei datorii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este conjuncția care se formează între Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) în zodia Taur, care vine cu evenimente și vești neașteptate, care-ți pot schimba gândirea și deciziile. S-ar putea să-ți schimbi modalitatea de interacționare cu ceilalți, să-ți formezi tipare noi de raționament.

related posts

Modifică setările cookies