Horoscop săptămânal 1 – 7 februarie 2021. Balanțele încep o nouă poveste de dragoste, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce-ți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 1 – 7 februarie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Venus, planeta iubirii, dar și a relațiilor, își face intrarea, luni, în zodia Vărsător, într-o casă a vieții sociale. Vei fi tentată să socializezi mai mult, să te revezi cu prietenii și dacă ești singură și în căutare de partener, cineva din anturajul tău ar putea să-ți prezinte o persoană de care să te simți atrasă.

Bani – Joi și vineri reiei niște planuri, de pe urma cărora ai putea să obții beneficii. La serviciu ai susținerea șefilor, iar în planul personal, dacă desfășori o activitate extraprofesională, ai ajutor de la un prieten, care îți obține o finanțare.

Muncă – Cu Venus, micul benefic, în tranzit, din 1 februarie, prin casa proiectelor și a planurilor de viitor, o să ai parte de oportunități și șanse să-ți demonstrezi abilitățile și să te implici în proiecte care te reprezintă, alături de persoane cu care ai pasiuni și idealuri comune. Marți și miercuri sunt două zile favorabile negocierilor și încheierii de contracte.

 

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge luni în zodia Vărsător, pe domeniul casei șefilor, a străinătății, a instituțiilor publice, a imaginii și statutului personal. Vei ieși în față, te faci remarcată, flirtezi cu cineva cu poziție socială, cu funcție, cu statut și ești tentată să începi o relație cu acea persoană. 

Bani – Finalul de săptămână vine cu surprize în ce privește sectorul financiar, al banilor pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu. Surprizele pot fi bune, pentru că partenerul primește un bonus sau o mărire salarială sau mai puțin bune, pentru că acesta primește niște înștiințări de la o instituție financiară pentru a plăti un impozit, o taxă sau să stingă o datorie mai veche.

Muncă– Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa carierei și a aspirațiilor profesionale, începând de luni, vei avea parte de susținere din partea șefilor, a unor persoane cu putere de decizie, care te ajută în carieră. Munca ți-e recunoscută și primești aprecieri, capeți notorietate și ai satisfacție personală privind realizările tale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul casei iubirii, luni, în zodia Vărsător, îți aduce șanse să-ți întâlnești perechea în mediul academic, la un curs de pregătire profesională, într-o călătorie sau poate reveni cineva din trecutul tău. Oricare ar fi situația, ești deschisă experiențelor, lărgirii orizonturilor și vrei să împărtășești cu partenerul sau cu un potential partener aceleași idealuri, convingeri și principii de viață.

Bani – Situația financiară rămâne aceeași în această săptămână. Chiar dacă nu reușești să faci rost de sumele de bani de care ai nevoie și aici este vorba de cele care nu provin din salarii, îți vei face o serie de liste, de planuri și ești mulțumită de soluțiile pe care le găsești.

Muncă– Contextul astral al acestei săptămâni îți aduce preocupări pentru valorificarea unui talent, a vocației, participarea la cursuri de dezvoltare personală, profesională, de limbi străine. Cauți surse de finanțare pentru a participa la ateliere, workshopuri, seminarii și ești deschisă să cunoști persoane noi cu care să schimbi opinii și schimburi de experiență. Cele mai dificile zile din săptămână la serviciu se anunță miercuri și joi, când este posibil să trebuiască să faci față unor provocări. 

 

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Dacă primele două zile din săptămână te preocupă chestiunile gospodărești ale casei, miercuri și joi, când se activează sectorul sentimental, ai nevoie de mai multă atenție, ești mai sensibilă. Ai grijă, că poți avea accese de gelozie și poți intra ușor în conflict cu partenerul de cuplu!

Bani – Venus, micul benefic, ajunge, luni, în Vărsător, în sectorul care reprezintă avantajele materiale și banii proveniți din alte surse decât salariile. Posibil să primești și o mărire salarială dacă ai schimbat funcția și ai preluat responsabilități noi.

Muncă– Partea a doua a săptămânii se anunță aglomerată la locul de muncă, miercuri și joi cu negocieri, încheieri de contracte și discuții cu partenerii de afaceri, asociații și colaboratorii cu care este posibil să nu prea fii pe aceeași lungime din undă, iar vineri apar surprize și răsturnări de situație sau un eveniment neprevăzut, care dă peste cap tot planul stabilit initial.

 

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Venus, planeta iubirii ajunge, luni, în semnul Vărsător, în casa mariajului și a relației, așa că, până pe 24 februarie, aduce armonie în cuplu, împăcări, dacă este cazul, și petrecerea timpului, în mod plăcut cu partenerul. Dacă ești singură, Venus își unește forțele cu Jupiter și îți scoate în cale perechea, așa că fii atentă în jurul tău!

Bani – Dacă aștepți o sumă de bani luni până în prânz, este posibil să apară ceva neașteptat și să fii anunțată că se amână plata pentru finalul săptămânii.

Muncă – Marți și miercuri sunt zile favorabile comunicării și schimbului de idei, ședințelor și întâlnirilor. Te remarci în cadrul negocierilor cu partenerii de afaceri și reușești să aduci în firmă un contract, datorită abilităților tale de comunicare și experienței acumulate de-a lungul timpului.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Săptămâna se anunță destul de agitată la locul de muncă, însă vineri îți iei o zi de concediu și pleci trei zile în afara orașului. Ai așteptat mult această minivacanță și acum te poți bucura de relaxare în compania partenerului sau a membrilor familiei.

Bani – În primele zile din săptămână poți încasa niște bani veniți neașteptat, de la serviciu sau poate încasezi mai repede salariul. Totodată, ți se fac niște propuneri de a colabora în niște proiecte, care ți-ar aduce mai mulți bani în conturi.

Muncă – Odată cu intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul casei financiare, luni, în zodia Vărsător, în casa muncii, vei avea parte de ajutor de la colegi, comunicare mai bună cu aceștia, propuneri de a participa la cursuri de perfecționare profesională, de recalificare, de susținere a unui examen, obținerea unui atestat. Posibil să te gândești tot mai serios la o afacere a ta, pentru că vrei libertate de mișcare.

 

Horoscop Balanță săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul tău, luni, în zodia Vărsător, în sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, romantismului și plăcerilor. Așadar, până pe 25 februarie, beneficiezi de șanse să reînvii pasiunea în cuplu sau să începi o nouă poveste de dragoste. Sectorul intimității este dinamic în prima jumătate a perioadei analizate.

Bani – Miercuri și joi încasezi bani sau ceri un avans de salariu pentru că apar niște deplasări și cheltuieli neprevăzute. 

Muncă– Chiar dacă la serviciu ești dezamăgită de cum se desfășoară activitățile curente, reușești să ai un randament ridicat datorită faptului că lucrezi de acasă și nu mai ești nevoită să pierzi mult timp pe drum. Vineri este o zi favorabilă comunicării, dezbaterilor, întâlnirilor și prezentărilor de proiecte, așa că nu rata această zi în care poți pune bazele unui nou proiect!

 

Horoscop Scorpion săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– În primele două zile din săptămână, cu ajutorul unei persoane din familie, poți rezolva o chestiune care are legătură cu casa, cu spațiul de locuit. Relațiile cu partenerul de cuplu ar putea să nu fie prea bune și chiar dacă nu conștientizezi niște lucruri, îți va veni un răspuns, o rezolvare, o soluție într-o chestiune care vă privește pe amândoi. Odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, luni, în zodia Vărsător, în casa familiei, relațiile de familie vor fi preocuparea ta principală și-ți vei dedica mai mult timp celor dragi.

Bani- Vineri încasezi bani, mergi la cumpărături și te sfătuiești cu partenerul ce urgențe aveți de achitat.

Muncă- Contextul astral al săptămânii aduce preocupări pentru niște schimbări care urmează să aibă loc la locul de muncă. Chiar dacă ai dificultăți în a te armoniza și a fi pe aceeași lungime de undă cu colegii, veți găsi până la urmă căi comune de comunicare. Nu vei lăsa ca perioada prin care treci acum, de interiorizare din cauza unor probleme personale, să-ți afecteze fluxul la locul de muncă.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– De vineri, de când Luna ajunge în semnul nașterii tale, te va preocupa relația cu partenerul de cuplu. Posibil să se ivească un conflict de idei, să analizezi, să încerci să procesezi informația primită, dar comunicarea ar putea să vă salveze de o dispută. Te va ajuta și pozitia Lunii în Săgetător care îți va aduce optimism și bună dispoziție să rezolvi cu zâmbetul pe buze orice tensiune.

Bani – Venus, micul benefic, îți părăsește sectorul financiar începând de luni, așa că trebuie să ai mai mare grijă ce cheltuieli faci, pentru că banii nu vor mai veni așa de ușor ca în ultima lună.

Muncă– Începând din 1 februarie, de când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Vărsător, pe sectorul care indică comunicarea, schimbul de opinii, dezbaterile și negocierile, ar trebui să te folosești de acest context astral pentru a-ți aranja activitățile curente de la locul de muncă și să-ți prezinți ideile șefilor. Totodată, dacă desfășori o activitate pe cont propriu, sunt susținute negocierile pentru încheierea unor contracte profitabile.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Contextul astral din această săptămână îți aduce aspecte tensionate în sectorul sentimental, pentru că tu îți dorești schimbare, iar partenerul a rămas ancorat într-o situație din care nu vrea să iasă. Posibil intrarea lui Venus în semnul Vărsătorului să te ajute să-l faci să înțeleagă că în momentul de față nu vă îndreptați spre nimic bun. Dacă vei știi cum să pui problema, vei avea șanse să aduci acea shimbare în cuplu, de care aveți mare nevoie.

Bani – Sectorul financiar se dinamizează odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în 1 februarie, în zodia Vărsător. Cum Vărsătorul este responsabil cu surprizele, ideile originale și situațiile neașteptate și bruște, este posibil ca până pe 25 febuarie să tot ai parte de sume de bani care vin neașteptat, dar și de cheltuieli neprevăzute. Totodată, dacă-ți vei pune ideile în practică, ai putea să beneficiezi de niște oportunități nemaiîntâlnite.

Muncă– Contextul astral din această săptămână îți aduce preocupări pentru perfecționarea ta profesională și pentru carieră. Ești tot mai interesată să te specializezi în mai multe domenii, să fii pregătită în orice moment să schimbi direcția.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Începând din 1 februarie, Venus, micul benefic și planeta iubirii, ajunge în semnul nașterii tale, așa că te poți bucura de beneficiile acestui tranzit astral, care-ți va aduce șarm, o stare fizică și psihică bună, dispoziție de flirt, schimbarea garderobei, dar și a look-ului. Totodată, dacă ești singură, vei știi cum să  atragi spre tine sexul opus. 

Bani – Sunt șanse ca în această săptămână să încasezi o sumă de bani, luni până în prânz sau vineri, în partea a doua a zilei.

Muncă– Spre finalul săptămânii se anunță activitate mai multă în sectorul socio-profesional. Ești creativă și ai idei originale, pe care ții cu orice preț să le implementezi, să obții aprobări și să le pui în practică. Simți că vrei să revoluționezi departamentul în care lucrezi și dispui și de energie și determinare să faci aceste lucruri.

 

Horoscop Pești săptămâna 1 – 7 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral al săptămânii este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în prima zi a săptămânii, în zodia Vărsător, în sectorul frământărilor interioare și a subconștientului. Așadar, urmează trei săptămâni, în care îți vei face o analiză a relației sentimentale. Totodată, poate să apară cineva din trecutul tău, cu care să vrei să reiei relația. Dacă te afli deja într-o relația, atenție la ce decizii iei și la cum acționezi, pentru că se pot afla secrete sau partenerul poate află că flirtezi cu altcineva.

Bani – În primele zile din săptămână te preocupă situația financiară, posibil să fii tentată să faci niște speculații financiare, însă mai întâi ar trebui să faci o mică analiză, pentru a nu te trezi că ai pierderi.

Muncă– Atenție la cum gesionezi energia în această săptămână la locul de muncă, pentru că ești tentată să intri în conflicte cu colegii, care nu sunt deschiși schimbărilor și care doresc să își îndeplinească sarcinile pe vechile proceduri!

 

 

OLIMPIAda mamicilor - episodul 1: Cum îți dai seama că ești însărcinată? Pașii pe care trebuie să îi urmezi la început

related posts

Modifică setările cookies