Horoscop săptămâna  1 – 7 noiembrie 2021. Berbecii sunt posesivi și geloși și își doresc schimbarea în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, poate aduce unele surprize în planul intim, să iasă la iveală unele nevoi ale tale, să te trezești la realitate și să-ți dorești să faci o schimbare în viața de cuplu. Atenție la tendința de posesivitate și gelozie, pe care partenerul nu le va trece ușor cu vederea!

Bani – Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, are efecte și-n planul financiar, pentru că se formează pe un sector al intereselor materiale, a resurselor pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu, a moștenirilor și avantajelor materiale, pe care le poți obține de la/prin intermediul unor persoane sau instituții. Fenomenul astral aduce noi începuturi, o mai bună administrare a bunurilor și schimbarea strategiilor financiare. Pe 6 noiembrie, Mercur, astrul comunicării și negocierilor, ajunge în zodia Scorpion și alături de Soare și Marte, va aduce și el în prim plan chestiunile financiare, negocieri și încasarea unor sume de bani amânate.

Muncă – Cariera este în prim plan în această săptămână, prin intrarea micului benefic, Venus, în 5 noiembrie, în zodia Capricorn, respectiv în segmentul carieră și activități profesionale, unde va sta până pe 6 martie 2022 și va oferi susținere, șanse, oportunități și protecție.

 

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Primul eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi etape în sectorul relațiilor, căsătoriei și asocierilor. Pe 6 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el în zodia Scorpion, pe același domeniu al relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor, aducând negocieri și rezolvarea unor chestiuni parteneriale.

Bani – Mercur, guvernatorul casei financiare, ajunge în 6 noiembrie în sectorul parteneriatelor, asocierilor și contractelor și va opera în favoarea ta în toate acțiunile care privesc semnare de contracte. Uneori va scoate la iveală nereguli și te va pune în gardă înainte să semnezi un contract păgubos.

Muncă– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, îți activează și sectorul parteneriatelor profesionale, unde anunță noi etape, pe fondul unor schimbări de care ai nevoie. Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge în 5 noiembrie în zodia Capricorn, în sectorul asociat schimburilor de experiență profesională, studiilor, evoluției, idealurilor și lărgirii orizonturilor, unde va sta până pe 6 martie 2022 și te va ajuta în proiectele personale de viață.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Marți și miercuri se activează zodia Balanței, respectiv sectorul sentimental, și în weekend segmentul relațional, așa că s-ar putea să te preocupe situația relațională mai mult de jumătate din săptămână. Dacă ești singură, te caută cineva din trecut.

Bani – Începând din 5 noiembrie și până pe 6 martie 2022, sectorul asociat finanțelor deținute împreună cu partenerul, datoriile, creditele, moștenirile, taxele, impozitele și asigurările, respectiv zodia Capricorn, este activat de către Venus, micul benefic, semn că urmează să rezolvi un context financiar, să pui ordine în situația banilor pe care îi datorezi, să închei sau să accesezi un credit. Așadar, vei avea noroc la bani, cadouri și retunarea mai ușor a unor datorii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi la locul de muncă sau privind o ofertă de job pe care o primești neașteptat. Pe 6 noiembrie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge și el în zodia Scorpion, unde, alături de Soare și Marte, va dinamiza activitățile la locul de muncă, aduce oferte, propuneri, mai multă organizare și colaborări extraprofesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care deschide noi etape în viața ta sentimentală. Posibil să apară unele evenimente sau situații neașteptate, dar și persoane din trecut. Pe 6 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el în zodia Scorpion, unde, alături de Soare și Marte te ajută în exprimarea sentimentelor sau lărmurirea unor situații în planul iubirii. Pe 5 noiembrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe sectorul relațiilor și până pe 6 martie 2022 va îmbunătăți relația de cuplu sau poate aduce un partener dacă ești singură.

Bani– Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în săptămâna analizată, așa că va trebui să te descurci cu cei ai și să nu depășești bugetul. Posibil în weekend, partenerul să te anunțe că primește un bonus.

Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în sectorul parteneriatelor, asocierilor și contractelor pe 5 noiembrie și timp de patru luni va opera în favoarea ta atunci când vei avea de semnat un contract. Totodată, aduce o serie de avantaje prin partenerii de afaceri, cei cu care lucrezi sau poate prin partenerul de cuplu.

 

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în sectorul asociat vieții de familie. Tot în Scorpion intră și Mercur, astrul comunicării, din 6 noiembrie, care vine cu înțelegere și comunicare între membrii familiei, dar și preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței. S-ar putea să ai tendința să vrei să deții controlul și să iei decizii singură, lucru care ar putea să-l deranjeze pe partener.

Bani – Încasezi bani la începutul săptămânii și faci mai multe deplasări, drumuri scurte, cumpărături, vizite la rude sau prieteni.

Muncă – Începând din 5 noiembrie și până pe 6 martie 2022, Venus, micul benefic,  traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii și activităților profesionale, unde va opera în avantajul tău. Așadar, condițiile de muncă se îmbunătățesc, relațiile cu colegii la fel și te degrevezi de unele sarcini, care-ți aduceau un volum mare de muncă. Și starea de sănătate s-ar putea îmbunătății dacă se reduce munca.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Începând din 5 noiembrie și până pe 6 martie 2022, Venus, micul benefic, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului și flirtului. Apar șanse și oportunități în dragoste și ești invitată să fii deschisă, dar să analizezi înainte să iei o decizie. Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, din sectorul comunicării ar putea să-ți aducă evenimente surpriză de la persoane din trecut. Atenție la faptul că raționamentul și gândirea ar putea să-ți fie afectate și să iei decizii pripite!

Bani – Marți și miercuri sunt două zile în care ți se activează planul financiar. S-ar putea să iei niște bani dintr-o colaborare extraprofesională. Și cineva din familie te ajută cu o sumă de bani, să rezolvi o chestiune administrativă a locuinței.

Muncă – Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care îți deschide noi căi de comunicare în relațiile cu ceilalți. Primești informații sau vești care-ți vor schimba viziunea asupra activităților profesionale. Intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 6 noiembrie, în același sector al comunicării, îți va susține comunicarea, scrisul, prezentările, interviurile și acumularea de informații noi într-un domeniu în care îți desfășori activitatea.

 

Horoscop Balanță săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Începând din 5 noiembrie, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Capricorn, pe sectorul vieții de familie și timp de patru luni, până pe 6 martie 2022, aduce înțelegere cu familia, armonie și începerea unei renovări/redecorări a spațiului de locuit.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care deschide noi începuturi privind administrarea finanțelor pe care le obții din muncă. Ești invitată să-ți administrezi cât mai bine banii, eventual să pui o sumă de bani într-un cont de economii. Tot aici intră și Mercur, din 6 noiembrie, în zodia Scorpion, ajutând, alături de Soare și Marte, la negocieri de contracte sau în colaborări.

Muncă– Zilele cele mai active în planul profesional sunt marți și miercuri, când Luna îți traversează zodia și ești susținută astral din punct de vedere al comunicării, prezentărilor și dezbaterilor. Chiar dacă Luna Nouă din Scorpion, din 4 noiembrie, vine cu surprize și răsturnări de situație în planurile tale profesionale și financiare, totul se va desfășura într-o direcție bună.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care îți aduce noi începuturi în viața personală. Este un moment bun pentru afirmare și pentru a-ți seta obiective pentru următorul an de viață. Mercur, astrul comunicării și gândirii, ajunge și el în Scorpion, din 6 noiembrie, să te ajute la strategii și planuri pe termen lung. Totodată, se dinamizează axa relațiilor, iar fenomenul astral se află față în față cu Uranus, planeta surprizelor, poziționată pe casa relațiilor, așa că nu sunt excluse surprize neașteptate.

Bani – Sectorul financiar te preocupă în weekend, când este posibil să încasezi o sumă de bani, salariul, bani dintr-o colaborare sau bani de la familie.

Muncă – Sectorul asociat comunicării, opiniilor, dezbaterilor, informațiilor, cunoașterii și acumulării de cunoștințe este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic. Așadar, până pe 6 martie 2022, urmează o perioadă care-ți aduce posibilitatea de a acumula mai ușor cunoștințe,  de a te perfecționa profesional, cu rezultate bune la interviuri, lucrări, proiecte și exprimarea ideilor.  

 

Horoscop Săgetător săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării, trecutului și te invită la un bilanț personal. Introspecția și meditația te pot ajuta și Mercur, astrul comunicării, care ajunge și el în zodia Scorpion, din 6 noiembrie. Ai unele revelații și realizezi că trebuie să elimini din viața ta relațiile toxice sau să te vindeci de o iubire din trecut.

Bani – Sectorul asociat banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale, este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că se îmbunătățește situația financiară cu suplimentarea veniturilor până pe 6 martie 2022.

Muncă – Dacă luni ai întâlniri importante, marți și miercuri, pui în aplicare niște planuri pe termen lung, joi și vineri încerci să faci față la volumul mare de muncă. S-ar putea și-n weekend, când Luna îți traversează zodia, să ai mai mult randament și să recuperezi din sarcinile rămase restante.

Luna Nouă din 4 noiembrie dinamizează axa muncii și se află față în față cu Uranus, planeta surprizelor, poziționată pe casa asociată serviciului și relațiilor cu colegii, unde este posibil să ai parte de surprize neașteptate.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Începând din 5 noiembrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia ta. Până pe 6 martie 2022 îți aduce oportunități în dragoste, dispoziție de flirt, cuceriri și preocupare pentru imagine și propria persoană. Dacă ești singură, ai patru luni de zile în care te poți îndrăgosti, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ești invitată să-ți relansezi relația.

Bani – În weekend este posibil să ajuți pe cineva cu o sumă de bani. Posibil un prieten sau un membru al familiei să aibă nevoie. S-ar putea să cumperi și un cadou surpriză partenerului pentru un eveniment pe care îl sărbătoriți în curând.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care aduce noi etape în sectorul planurilor, strategiilor și proiectelor pe termen lung. Tot aici ajunge și Mercur, astrul care-ți guvernează casa muncii, din 6 noiembrie. Îți poți lărgi cercul de persoane și să începi niște dialoguri în sfera profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Sectorul asociat trecutului, subconștientului, mediatației, introspecției, este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic. Până pe 6 martie 2022 ești invitată să-ți faci un bilanț, să rezolvi niște chestiuni familiale sau chestiuni administrative ale locuinței.

Bani – În weekend te preocupă situația financiară pentru că vrei să faci niște investiții în casă.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care aduce noi începuturi în sectorul carierei și ambițiilor profesionale. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți setezi obiective profesionale. Tot în Scorpion ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 6 noiembrie, să întărească activitatea profesională. Vii cu idei și propuneri, faci planuri și strategii pe termen lung.

 

Horoscop Pești săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021


Dragoste– Sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic. Așadar, până pe 6 martie 2022, urmează o perioadă de patru luni, în care viața socială devine mai activă. Dacă ești singură, îți poți găsi partener prin intermediul prietenilor sau a grupurilor pe care le frecventezi.

Bani- Marți și miercuri sunt două zile în care te preocupă banii. Au loc dialoguri cu șefii sau cu instituții, încerci să obții niște beneficii sau să intri în posesia unor drepturi. Poți plăti o taxă, un impozit, o asigurare sau un act notarial.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care deschide noi etape în sectorul perfecționării profesionale, a relațiilor cu persoane sau instituții din străinătate, privind o recalificare. Și Mercur, astrul comunicării și învățării, ajunge în zodia Scorpion, în 6 noiembrie, și ajută în acumularea de informație, pregătirea unor lucrări, participarea la seminarii, workshopuri, lărgirea orizonturilor cunoașterii și stabilirea unei direcții profesionale.

 

Topul costumelor de Halloween purtate de vedete

related posts

Modifică setările cookies