Horoscop săptămâna 10-16 ianuarie 2022. Fecioarele sunt nemiloase în viața amoroasă, Scorpionii au probleme cu banii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii  10-16 ianuarie 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– În weekend decizi să te odihnești și să-ți rezervi timp și pentru tine și partenerul tău. S-ar putea să vrei să mai achiziționezi un sejur, însă momentan situația financiară nu-ți permite. Ai planuri pentru luna februarie, să-ți surprinzi partenerul de ziua îndrăgostiților.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară. Apar cheltuieli neprevăzute și s-ar putea, primele două zile, să fie sub semnul instabilității financiare, așa că este recomandat să nu iei decizii. 

Muncă – S-ar putea să faci niște deplasări să încerci să rezolvi chestiuni birocratice și să fii pusă pe drumuri degeaba, pentru că apar blocaje și amânări. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcare retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie Mercur se întoarce din drumul său, prin zodiile Capricorn și Vărsător, să reevalueze și revizuiască activitatea profesională, proiectele pe termen lung și relațiile cu cei cu care desfășori activități. Atenție mare la comunicare, timp de trei săptămâni, pentru că vei avea impresia că fiecare vorbește pe limba lui și nu vă înțelegeți unii cu altii!

 

Horoscop Taur săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022 


Dragoste– În prima parte a săptămânii poți avea niște cioniri cu partenerul de cuplu. Îți aperi un drept, o idee, un principiu și nu te lași până nu-ți convingi partenerul că ai dreptate. S-ar putea să fii deranjată și de faptul că ți se îngrădește libertatea de exprimare în relația cu șefii și nemulțumirile le proiectezi pe cei cu care intri în contact.

Bani – În prima parte din săptămână ești preocupată de situația banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, mai ales că ai început să primești o serie de propuneri de colaborare. Joi și vineri se întrevăd intrarea unor sume de bani în conturile tale, dar și cheltuieli însemnate.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcare retrogradă, din 14 ianuarie. Astfel, până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul său prin zodiile Capricorn și Vărsător, pentru a putea revizui niște planuri profesionale, peste care ai trecut în grabă în ultima perioadă. Sau poate au rămas proiecte restante, de care nu ai avut timp să te ocupi și acum îți găsești timpul necesar pentru a le finaliza. În weekend, au loc discuții interesante cu persoane cu care ai putea să pui la cale o afacere.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– În primele două zile din săptămână s-ar putea redeschide niște suferințe sentimentale mai vechi, să-ți aduce aminte de trecut, de evenimente care te-au marcat. S-ar putea unele convingeri personale de viață să nu mai rezoneze cu ce-ți dorești și dialogul cu cineva apropiat sau vizionarea unui film, serial, documentar, să te pună pe gânduri și să vezi și din altă perspectivă viața și în special viața de cuplu.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul său prin zodiile Capricorn și Vărsător să reevalueze situația financiară a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alți terți, a banilor pe care îi datorezi sub formă de taxe, impozite, asigurări. În weekend Luna ajunge în zodia Rac, pe sectorul financiar și faci niște cheltuieli pentru casă și familie.

Muncă– Joi este o zi importantă pentru a lua o decizie profesională sau pentru a face planuri și strategii pe termen lung. S-ar putea să primești și niște sarcini la care nu te așteptai, iar dacă ți-ai schimbat jobul, una ai discutat la interviu și alta trebuie să faci acum.

 

Horoscop Rac săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul său prin zodiile Capricorn, prin sectorul relațiilor și Vărsător, respectiv prin sectorul  financiar și al relațiilor intime, să rezolve chestiuni lăsate nerezolvate. Posibil să-ți reevaluzi poziția în cuplu sau să analizezi anumite lucruri care nu merg. Cu Mercur retrograd vei spune lucrurilor pe nume, așa că partenerul va afla tot ce ai pe suflet.

Bani– Retrogradarea lui Mercur, din 14 ianuarie până în 4 februarie, va avea efect și în sfera financiară, atunci când va traversa zodia Vărsător. Așadar, vei începe și o reevaluare a situației financiare, nu de alta, dar ai nevoie să știi cum stai cu datoriile pentru că vrei să mai faci niște credite de nevoi personale.

Muncă– S-ar putea să începi săptămâna cu surprize nu tocmai plăcute din partea unor prieteni, colegi apropiați, care te dezamăgesc prin acțiunile lor. Vrei să înțelegi de ce au procedat aceste persoane într-un anumit fel, dacă ai greșit și dacă poți evita pe viitor astfel de evenimente neplăcute.

 

Horoscop Leu săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcarea retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul lui prin zodiile Capricorn și Vărsător și va răscoli sectorul relațiilor, căsătoria, asocierile, cu scopul de a rezolva unele chestiuni peste care ai trecut în grabă.

Bani – Spre finalul săptămânii s-ar putea să ai niște dialoguri despre bani și despre administrarea acestora, despre planurile tale de a deschide un cont de economii.

Muncă – Mercur retrograd prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul muncii poate aduce revizuiri a proiectelor profesionale, propuneri de job, o reorganizare a sarcinilor sau negocieri privind o schimbare. Ziua de marți stă sub semnul surprizelor în sfera socio-profesională, cu răsturnări de situație în cadrul conducerii sau al parteneriatelor profesionale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcarea retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul lui prin zodiile Capricorn și Vărsător. Planeta comunicării va răscoli situația în planul sentimental. S-ar putea să fi avut niște neînțelegeri cu o persoană din străinătate și acum vei spune lucrurilor pe nume, nu o vei menaja.

Bani – Începi săptămâna cu încasarea unor sume de bani și cu preocupări pentru administrarea unui imobil, prentru o renovare sau achiziționarea unor bunuri de valoare pentru casă. 

Muncă – Retrogradarea lui Mercur prin zodia Vărsător, până pe 4 februarie, va aduce o reevaluare a proiectelor profesionale, reorganizarea activităților, a programului și sarcinilor de lucru. Spre finalul săptămânii apar provocări profesionale, dar și de imagine. Cum Mercur este guvernatorul tău și al sectorului asociat carierei și imaginii publice, este recomandat să ai grijă în ultimele două zile din săptămână ce declarații faci, să fii atentă să nu spui lucruri, pe care în mod normal nu le-ai spune.

 

Horoscop Balanță săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcarea retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul lui prin zodiile Capricorn și Vărsător, respectiv prin sectorul vieții de familie și al vieții afective. Așadar, până pe 4 februarie, vei face planuri privind familia, locuința, spațiul de locuit, rezolvi chestiuni administrative pe care le-ai tot amânat. Totodată, vei spune ce anume te nemulțumește. În planul iubirii, îți vei reevalua sentimentele, atitudinea și abordarea unor potențiali parteneri dacă ești singură.

Bani – Evenimente neprevăzute apar în sectorul banilor pe care îi deții sau administrezi împreună cu partenerul de cuplu, privind banii pe care îi datorezi sub formă de taxe sau impozite. Te vei ocupa să scapi de o datorie.

Muncă– La serviciu ai grijă la informațiile care circulă, pentru că nu toate pot fi adevărate! Chiar dacă ai niște îngrijorări, nu este cazul să-ți faci probleme.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcarea retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul lui prin zodiile Capricorn și Vărsător și răscolește casa comunicării, gândirii și vieții de familie, unde este nevoie să aduci niște modificări. Dialogul cu partenerul se va dovedi util, mai ales dacă veți avea o convesație sinceră și deschisă. Astfel, veți rezolva multe chestiuni care au rămas nerezolvate.

Bani – Atenție spre finalul săptămânii cum administrezi banii, pentru că există un context astral care poate aduce complicații!

Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă, cu multe sarcini și reorganizare, datorate și lui Mercur, care își începe retrogradarea pe 14 ianuarie. Așadar, urmează o perioadă în care vei învăța lucruri noi și vei constata, că pe termen lung îți vor fi folositoare în planul profesional. Marți faci impresie printr-o prestație, susținerea unei lucrări, a unui proiect în fața unei comisii sau a șefilor.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Mercur, guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor intră în mișcare retrogradă începând din 14 ianuarie și urmează o perioadă de reevaluare a relațiilor. Realizezi că este timpul să-ți revizuiești relațiile, să te decizi dacă mergi mai departe într-o relație sau dacă închei. Ziua de vineri este importantă în relația de cuplu.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcarea retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul lui prin zodiile Capricorn și Vărsător, prin sectorul financiar și al comunicării, negocierilor și dezbaterilor. Dacă ai de semnat contracte ar fi bine să o faci înainte de 14 ianuarie, pentru că după această dată s-ar putea să vrei să mai schimbi, să te răzgândești.

Muncă – Se anunță o săptămână activă la locul de muncă, cu evenimente neașteptate marți în planurile tale și-n organizarea sarcinilor. Dacă vei știi să eficientizezi timpul, vei face față unor termene limită. Totodată, partenerii, colaboratorii sau cei cu care lucrezi îți fac niște propuneri de contracte noi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcarea retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul lui prin zodiile Capricorn și Vărsător, prin casa personalității și a valorilor pentru a te invita să te pui mai mult în valoare, să-ți faci o autoevaluare și să-ți revizuiești planurile de viitor.

Bani – Mercur ajunge prin retrogradare și în zodia Vărsător, în sectorul financiar, așa că ești invitată la o revizuire a cheltuielilor. S-ar putea să ți se propună oferte tentante de colaborare, însă așteaptă până pe 4 februarie, când revine la mișcarea directă, pentru că este posibil să te răzgândești până atunci.

Muncă–Zilele de joi și vineri sunt cele mai dificile la locul de muncă, mai ales că vei afla lucruri care nu fac cinste unor colegi. Totodată, s-ar putea ca activitatea ta să aibă de suferit din cauza unora care nu-și fac treaba cum trebuie, care uită, întârzie sau promit lucruri pe care nu le pot face.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcarea retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul lui prin zodiile Capricorn și Vărsător, prin casa subconștientului, răscolind trecutul și prin casa personalității, unde va aduce niște revizuiri a planurilor personale, de viitor, privind relația sentimentală, pentru că Mercur este guvernatorul vieții afective.

Bani – Mercur este și guvernatorul Fecioarei, a casei banilor proveniți din alte surse decât salariile, așa că retrogradarea lui îți aduce preocupări pentru reorganizarea cheltuielilor, o strategie pentru a returna o datorie, dar și pentru a pune niște bani deoparte.

Muncă – Ai grijă la suprasolicitare în această săptămână și dozează-ți eforturile, astfel încât să reușești să faci față acestei săptămâni, care vine cu evenimente neașteptate și răsturnări de situație în planul profesional! Din 14 ianuarie fii atentă la ce decizii iei și nu te lăsa influențată!

 

Horoscop Pești săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcarea retrogradă, din 14 ianuarie. Până pe 4 februarie, Mercur se întoarce din drumul lui prin zodiile Capricorn și Vărsător să-ți răscolească trecutul, dar să te și vindece. Cum Mercur este guvernatorul casei relațiilor, vei începe o revaluare/revizuire a relației în care te afli, cu scopul de a o îmbunătăți sau de a o încheia, dacă te nu te mai reprezintă.

Bani- În prima parte din săptămână încasezi bani, cumperi un cadou și organizezi o petrecere cuiva drag din familie.

Muncă – Retrogradarea lui Mercur, din 14 ianuarie, îți dă posibilitatea să afli informații utile, în baza cărora vei știi cum să continui un proiect. Săptămâna aceasta ai multe discuții, întâlniri și rezolvi o serie de chestiuni profesionale, chiar dacă ai impresia că nu poți comunica deschis și apar blocaje sau simți că nu poți gândi clar.

related posts

Modifică setările cookies