Horoscop săptămâna 10 - 16 octombrie 2022. Vărsătorii își măresc veniturile și au parte de amor energic, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 10 - 16 octombrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Pe 11 octombrie, Mercur, astrul comunicării, începe să-ți traverseze sectorul căsătoriei, relațiilor, semn că până pe 29 octombrie urmează o perioadă favorabilă dialogurilor, clarificării unor situații parteneriale. Simți nevoia menținerii unui echilibru în raport cu partenerul.

Bani – Marți și miercuri, conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, îți aduce evenimente neprevăzute în planul financiar, cheltuieli și instabilitate financiară. Așadar, ai grijă cum îți gestionezi bugetul pe care îl ai!

Muncă – Începutul săptămânii se află sub influența Lunii Pline din Berbec, care a scos la suprafață nevoia de afirmare. Finalul de săptămână, în special ziua de vineri este activă din punct de vedere profesional. Conjuncția Lunii cu Marte din casa comunicării, interacționării cu ceilalați, dezbaterilor și deplasărilor, te scoate în față, să rezolvi o serie de chestiuni administrative sau să găsești soluții.

 

Horoscop Taur săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Din 11 octombrie Mercur, astrul comunicării, părăsește sectorul sentimental și dacă ai clarificat anumite situații, acum te simți mulțumită că ai inițiat dialoguri cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, este posibil să-ți găsești partener prin intermediul sectorului profesional.

Bani – Vineri și sâmbătă se activează sectorul financiar, cu recomandarea să ai grijă ce speculații/artificii financiare faci, pentru că este posibil să cheltui mai mult decât îți permiți sau să pierzi o sumă de bani, cheltuind pe ceva ce nu ai neapărat nevoie.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 11 octombrie, în sectorul muncii. Așadar, până pe 29 octombrie începe o perioadă favorabilă reorganizării sarcinilor. De asemenea, poți primi oferte de job, colaborări sau poți încerca o mărire salarială, deoarece Mercur este guvernatorul casei banilor.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în 11 octombrie, în zodia Balanță, în sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Dacă ești singură vei fi atrasă de cunoștințele intelectuale ale interlocutorilor tăi. Și dacă faci parte dintr-un cuplu, vei încerca să aduci un suflu nou relației.

Bani – Weekendul vine cu preocupări financiare, încasări de bani, dar și cu cheltuieli. Atenție, dacă mergi la shopping și-ți iau ochii niște oferte, pentru că este posibil să nu se ridice la standardele tale!

Muncă– Dacă în prima jumătate de săptămână ești mai liniștită la job, nu se poate spune același lucru despre finalul săptămânii, când Luna ajunge în conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, în zodia ta. Nimeni nu-ți poate sta în cale atunci când îți propui ceva. Dispui de multă energie și poți lăsa lucrurile mai dificile pentru joi și vineri, pentru că sigur faci față provocărilor.

 

Horoscop Rac săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 11 octombrie, în zodia Balanță, respectiv în sectorul asociat casei, vieții de familie și patrimoniului. Așadar, până la 29 octombrie, Mercur te ajută să lămurești anumite chestiuni administrative și locative cu partenerul, părinții sau rude cu care ai avut neînțelegeri.

Bani – Marți sau miercuri pot să apară evenimente neașteptate în planul financiar, al banilor pe care îi deții cu partenerul. Posibil să decizi să schimbi destinația unei sume de bani din conturile de economii. Spre finalul săptămânii te ocupi să cumperi un cadou unui prieten.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și ziua de luni stă sub influența Lunii Pline din zodia Berbec de cu o zi în urmă. Nu da curs unor dispute sau dialoguri în contradictoriu cu superiorii, dacă nu ai argumente solide într-un context profesional!

 

Horoscop Leu săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Surprize în planul sentimental poți avea la finalul săptămânii, când primești o invitație de la prieteni să plecați într-un minisejur sau să participați la niște evenimente în spațiul social. Dacă ești singură, fii atentă în jurul tău, pentru că s-ar putea să fii atrasă de o persoană cu care rezonezi din prima.

Bani – Săptămâna aceasta nu se întrevede intrarea unor sume importante de bani în conturile tale, așa că recomandarea astrelor este să ai grijă cum îți gestionezi bugetul!

Muncă– Sectorul profesional se activează marți și miercuri, când Luna traversează casa carierei. Pentru că Luna formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, este posibil să apară schimbări în conducerea firmei în care lucrezi sau șefii să decidă niște schimbări. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 11 octombrie, în zodia Balanță, în sectorul comunicării, acumulării de informație, dezbaterilor. Așadar, până pe 29 octombrie, Mercur vine să ajute să înveți lucruri noi, să ai parte de informații utile, să negociezi în favoarea ta un contract.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– În săptămâna aceasta nu se întâmplă nimic ieșit din comun în planul sentimental. Dacă faci parte dintr-un cuplu, persistă nemulțumirea partenerului pentru că petreci mai mult timp la serviciu decât cu el. Dacă ești singură, ieșirea la evenimente ar putea să-ți lărgească cercul de cunoștințe.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în 11 octombrie, în zodia Balanță, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Până pe 29 octombrie ai șansa să-ți renegociezi salariul sau un contract de colaborare, deoarece astrele sunt de partea ta și aduc surprize plăcute din punct de vedere financiar!

Muncă– Se anunță o săptămână dinamică la serviciu, cu provocări, dar și cu rezolvări. Superiorii îți apreciază ideile și inițiativele. Te faci remarcată și încerci să obții o avansare. Atenție, vineri la conjuncția care se formează între Lună și Marte, planeta acțiunii, în sectorul profesional, pentru că este posibil să intri în niște dispute cu șefii, dar care vor duce spre o conversație constructivă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– De sfera relațională te ocupi spre finalul săptămânii și împreună cu partenerul stabiliți o ieșire în afara orașului în următoarele săptămâni. Posibil să apară și discuții în contradictoriu, însă reușești să aplanezi un conflict de idei.

Bani – Evenimente neprevăzute în planul financiar, în special în ce privesc banii partenerului sau ai familiei, pot să apară marți și miercuri. Nu sunt recomandate speculații financiare pe un context astral instabil, din cauza implicării lui Uranus, planeta imprevizibilului.

Muncă– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, din 11 octombrie, te va ajuta în comunicarea și interacționarea cu ceilalți. Până pe 29 octombrie ești mai comunicativă, înveți mult mai ușor, acumulezi informație, poți susține interviuri și lucrări în fața unor comisii/persoane cu putere de decizie și cauți armonie în relațiile cu colegii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 11 octombrie, în zodia Balanță, va activa până pe 29 octombrie, când ajunge în zodia ta, sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Cum Mercur îți guvernează casa planurilor de viitor, este posibil să analizezi anumite planuri și proiecte de viitor care  vizează planul personal sau cel profesional. Vei fi mai interiorizată în perioada următoare, vei evita să-ți spui părerile, însă activitatea mentală va fi una intensă.

Bani – Joi și vineri se activează casa intereselor financiare și este posibil să faci niște plăți pe care le-ai amânat sau să returnezi o datorie.

Muncă– Începi săptămâna cu inițiative la locul de muncă. Ești foarte activă și îi mobilizezi și pe ceilalți din echipă. Eforturile tale sunt apreciate de către superiori și s-ar putea, în scurt timp, să primești responsabilități noi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Pe 11 octombrie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanță și dinamizează axa sentimentală. Până pe 29 octombrie viața socială este mai activă, îți lărgești cercul de cunoștințe, socializezi mai mult, iar dacă ești singură, s-ar putea să legi o prietenie mai apropiată cu o persoană cunoscută de curând.

Bani – Weekendul vine cu preocupări de natură financiară, administrarea cheltuielilor casei și dialoguri cu partenerul pentru a găsi soluții de economisire sau de reducere a unor cheltuieli.

Muncă– Marți și miercuri pot să apară evenimente surpriză la locul de muncă. Tot ce stabilești este posibil să se dea peste cap, să apară răsturnări de situație într-un context profesional. Posibil să fie nevoie să mergi și la o consultație sau investigație medicală, dacă se reactivează niște afecțiuni și nu-ți mai permiți să-ți continui programul normal de lucru.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– În prima parte a săptămânii te preocupă casa, viața de familie, reamenajarea spațiului de locuit. Marți și miercuri sunt zile dinamice în planul sentimental. Pentru că Uranus face parte din contextul astral de la începutul săptămânii, nu sunt excluse răsturnări de situație în relație. Dacă ești singură, este posibil să apară cineva brusc în viața ta.

Bani – Dacă ai cheltuit mai mult în ultima perioadă, săptămâna aceasta a venit momentul să faci economie și să ai grijă cum îți administrezi bugetul.

Muncă– Intrarea lui Mercur, guvernatorul casei planurilor de viitor, în 11 octombrie, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, îți aduce preocupări să-ți demonstrezi abilitățile, potențialul și experiența. Până pe 29 octombrie ai șansa ca șefii să-ți aprecieze ideile și să țină cont de ele atunci când iau o decizie. Joi și vineri sunt cele mai active zile ale săptămânii din punct de vedere profesional, cu atențioarea pentru vineri: să folosești constructiv energia lui Marte în dialoguri, pentru că este posibil să fii mai directă și interlocutorii tăi să înțeleagă greșit intențiile tale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Marți și miercuri sunt zile în care pot să apară evenimente neașteptate în planul locativ sau în familie, iar vineri, conjuncția care se formează între Lună și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul sentimental, aduce multă energie și inițiative de a petrece timpul liber cu partenerul sau cu cei dragi din familie.

Bani – Săptămâna aceasta ai putea să porți niște negocieri salariale, pentru că este posibil să-ți mărești veniturile de la serviciu sau dintr-o altă sursă, o colaborare venită neașteptat.

Muncă– Atenție la începutul săptămânii la cum comunici cu cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil să fii mai agresivă, să nu-ți poți controla impulsurile, să faci acuzații și să intri în conflicte! Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 11 octombrie, în zodia Balanță, în sectorul studiilor și perfecționării profesionale, semn că până pe 29 octombrie te poți înscrie la niște cursuri de pregătire profesională sau schimburi de experiență.

 

Horoscop Pești săptămâna 10 - 16 octombrie 2022


Dragoste– Planul vieții de familie se activează joi și vineri, cu specificația că vineri se formează o conjuncție între Lună și Marte, guvernatorul casei banilor, când este posibil să intri în niște dispute cu partenerul de cuplu, legate de cheltuielile casei sau de achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare. Weekendul vine cu relaxare și o excursie cu prietenii.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 11 octombrie, în sectorul intereselor financiare. Cum Mercur este guvernatorul casei relației și căsătoriei, până pe 29 octombrie te vei sfătui cu partenerul de cuplu cum să administrați mai bine sumele pe care le dețineți în comun. De asemenea, îți poți face ordine în situația financiară.

Muncă– Marți și miercuri ai putea să te aștepți la vești sau informații surpriză, unele dintre ele utile în activitatea ta și în încheierea unui contract sau parteneriat.

 

related posts

Modifică setările cookies