Horoscop săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. Taurii cuceresc o persoană cu care flirtează de mult timp, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 11 – 17 aprilie 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Pe 12 aprilie are loc conjuncția dintre Neptun și Jupiter, eveniment astral, care vine cu vindecări, reechilibrare interioară și încredere că lucrurile se vor aranja așa cum îți dorești în planul relațional. Pe 15 aprilie, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, pe sectorul frământărilor interioare și întărește aspectele astrale. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care aduce încheieri de etape în planul relațional sau trecerea la un alt nivel al relației în care te afli.

Bani –  Mercur ajunge în zodia Taur pe 11 aprilie și până la finalul lunii te va ajuta în negocieri sau încheierea unor contracte profitabile din punct de vedere al sumelor încasate. În weekend te preocupă situația financiară a unor bani sau bunuri pe care le deții împreună cu cineva din familie sau a unor finanțe de care ai nevoie pentru un proiect nou.

Muncă – Miercuri și joi sunt cele mai active zile la locul de muncă și s-ar putea să apară brusc și neașteptat niște schimbări, modificări în planurile curente. Fenomenul astral de Luna Plină din 16 aprilie are efect și-n planul profesional, pentru că, pe de-o parte, rupi un contract, pe de alta poți încheia un contract profitabil.

 

Horoscop Taur săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Miercuri și joi sunt zile active în planul sentimental și șansele tale să cucerești o persoană cu care flirtezi de mai mult timp sunt mari, așa că nu lasa să treacă pe lângă tine oportunitățile!

Bani – La finalul săptămânii încasezi niște sume de bani însemnate. Reușești să pui deoparte niște bani în conturile de economii și ești mulțumită de munca ta.

Muncă– Începutul de săptămână vine cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în semnul nașterii tale, așa că vei beneficia de ajutorul lui în toate formele de comunicare, la serviciu și-n activitățile profesionale. Vei avea o mare capacitate intelectuală și un randament ridicat. Pe 12 aprilie se formează conjuncția dintre Neptun și Jupiter în zodia Pești, în sectorul relațiilor de prietenie,  colaborărilor și proiectelor pe termen lung, care aduce șanse de a intra în proiecte importante. Dacă până pe 15 aprilie ai făcut planuri, de acum încolo Marte vine cu acțiune pe casa proiectelor de viitor. Și săptămâna se încheie cu acțiune în planul profesional, unde are loc Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale, obținerea unui job mai bine plătit sau începerea unei activități pe cont propriu.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Începând din 11 aprilie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Taur, pe casa frământărilor interioare, izolării, introspecției și începi o analiză a vieții tale, îți faci un bilanț și cauți să ajungi la niște concluzii. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care aduce evenimente în planul sentimental, al vieții afective, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

Bani – Săptămâna aceasta, miercuri și joi, s-ar putea să faci niște investiții pentru casă, să cheltui mai mult pentru o reamenajare sau redecorare.

Muncă– Sfera profesională este activată din plin, în această săptămână, de conjuncția lui Neptun cu Jupiter, marele benefic, eveniment astral care aduce ajutor, susținere și protecție din partea șefilor, a unor persoane cu autoritate, privind obținerea unor beneficii financiare. Pe 15 aprilie ajunge și Marte, planeta acțiunii, în sectorul profesional și vine cu acțiune și declanșarea unor acțiuni, care te pot propulsa în carieră.

 

Horoscop Rac săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care se formează pe sectorul familiei și aduce evenimente, încheieri de etape, dar și obținerea unei reușite privind o tranzacție imobiliară.

Bani– În prima parte a săptămânii ești interesată să încasezi niște sume de bani, faci socoteli, mai ales dacă ai în plan să schimbi jobul. Miercuri și joi sunt zile favorabile negocierilor.

Muncă- Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 aprilie, pe sectorul prietenilor și proiectelor și vei fi surprinsă să constați câte persoane îți apreciază muncă și și-ar dori să fii în echipa lor. Conjuncția lui Neptun cu Jupiter, guvernatorul casei muncii, se formează pe 12 aprilie în zodia Pești și s-ar putea să-ți vezi un vis împlinit legat de activitatea profesională. Tot aici, ajunge și Marte pe 15 aprilie. Dacă până acum ai făcut doar planuri, de acum încolo, treci și la acțiune.

 

Horoscop Leu săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– În primele două zie din săptămână se activează axa relațională și vei fi față în față cu o chestiune pe care este nevoie să o rezolvi în relația cu partenerul de cuplu.

Bani – Miercuri și joi sunt zile în care vei face niște plăți sau cauți să-ți suplimentezi veniturile. Poate doar faci niște economii, reduci niște costuri și în felul acesta îți mai rămân bani în conturi. Conjuncția lui Neptun cu Jupiter, din 12 aprilie, este un eveniment astral rar, care vine cu șanse de a intra în posesia unor sume mari de bani, a unei moșteniri. Marte, planeta acțiunii, ajunge pe 15 martie, în zodia Pești, pe aceeași casă financiară, a intereselor materiale, a banilor proveniți din alte surse decât salariile și aduce acțiune pentru obținerea unor bunuri ce-ți revin de drept.

Muncă – Intrarea lui Mercur, guvernatorul casei financiare, în zodia Taur, din 11 aprilie, pe sectorul  carierei, îți poate aduce discuții și negocieri despre bani, despre încheierea unor noi contracte. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care se formează pe casa comunicării, gândirii, opiniilor, informațiilor, cunoștințelor și vine cu încheieri de etapă privind un curs, obținerea unei burse, atestat, diplomă. Totodată, este posibil să apară o criză de comunicare în relațiile cu ceilalți și va fi nevoie să o gestionezi, în așa fel încât să fie mulțumite ambele părți.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei este activat de conjuncția lui Neptun cu Jupiter, marele benefic, din 12 aprilie, care vine cu șanse și oportunități în relații și de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 15 aprilie, prin același segment al relațiilor. Ai șansa să intri într-o relație sau să-ți consolidezi relația actuală.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care vine cu sume importante de bani în conturile tale, posibil dintr-un parteneriat pe care îl închei sau dintr-o activitate extraprofesională.

Muncă – Intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 11 aprilie, în zodia Taur, pe sectorul studiilor, schimburilor de experiență profesională, principiilor și convingerilor de viață, îți aduce preocupări pentru a învăța lucruri noi, pentru a-ți lărgi orizonturile cunoașterii. Aceste preocupări ale tale îți vor fi de folos pe viitor în activitatea profesională.

 

Horoscop Balanță săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 16 aprilie, care se formează în casa personalității tale și care dinamizează axa relațională. Vei lua decizii importante în cuplu.

Bani – Începând din 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Taur, pe sectorul intereselor financiare și aduce o reorganizare a banilor și bunurilor pe care îi deții cu partenerul sau care provin din alte surse decât salariile.

Muncă– Sectorul muncii este activat din plin, în această săptămână, de conjuncția lui Neptun cu Jupiter, din 12 aprilie, eveniment astral rar care vine cu oportunități și împlinirea unor vise care au legătură cu partea profesională și intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 15 aprilie, în acelasi sector profesional, care aduce curaj, determinare, inițiative în toate activitățile întreprinse.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Toate evenimentele astrale din această săptămână au legătură cu relațiile și sfera sentimentală. Astfel, pe 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Taur, pe sectorul relațiilor și vine cu dialoguri și lămurirea unor chestiuni în relație sau căsătorie. Pe 12 aprilie se formează conjuncția lui Neptun cu Jupiter, marele benefic, din zodia Pești, care vine cu șanse și oportunități în dragoste. Fenomenul astral îți poate aduce o poveste de iubire asa cum visezi. Pe 15 aprilie vine și Marte în sectorul vieții afective să demareze acțiunea, să iei inițiative, să ai curaj și determinare. Ultimul aspect astral este Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care se formează pe sectorul frământărilor interioare, trecutului și vine cu conștientizări, o vindecare, încheierea unei etape. Îți faci un bilanț și ești pregătită pentru o nouă etapă de viață.

Bani – Decizi în această săptămână să fii mai atentă cum cheltui, pentru că în ultima perioadă nu ai ținut cont cât cheltui. Intenționezi să redirecționezi lunar o sumă de bani într-un cont de economii.

Muncă – Primele două zile din săptămână sunt mai aglomerate la locul de muncă. Încerci să eficientizezi timpul și să te ocupi și de chestiuni personale, mai ales că ai în plan să începi niște cursuri și vei fi la limită cu timpul liber.

 

 Horoscop Săgetător săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Sectorul vieții de familie este activat din plin în această săptămână. Primul aspect astral este conjuncția lui Neptun cu Jupiter, guvernatorul tău, din 12 aprilie, din zodia Pești, care vine cu o oportunitate de a-ți întemeia o familie, dacă ești singură, sau reușești să rezolvi o problemă locativă, să cumperi, să faci un schimb de locuință, să administrezi niște bunuri ale părinților. Pe 15 aprilie vine și Marte să aducă acțiune în acest segment de viață.

Bani – Weekendul vine cu preocupări pentru situația financiară. Faci o analiză și iei niște decizii importante în planul financiar.

Muncă – Miercuri și joi sunt două zile în care te dedici total sferei profesionale, mai ales că vrei să faci niște schimbări în activitatea curentă. Te va ajuta și Mercur, astrul comunicării, care începe să traverseze zodia Taur, din 11 aprilie, respectiv sectorul muncii. Luna Plină din 16 aprilie se formează în zodia Balanței, în segmentul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, planurilor și proiectelor pe termen lung și aduce încheierea unui proiect important, înregistrarea unui succes sau culegerea roadelor unor demersuri într-o activitate pe care o începi pe cont propriu.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 11 - 17 aprilie 2022


Dragoste– Începând din 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, va traversa zodia Taur, respectiv sectorul vieții afective, și până la finalul lunii, te îndeamnă să faci declarații, să-ți exprimi sentimentele sau să lămurești unele situații în planul sentimental. Dacă ești singură, posibil să fii atrasă de  cunoștințele persoanei cu care flirtezi.

Bani – Posibil, în primele două zile ale săptămânii, să te gândești cum să abordezi șefii, astfel încât să obții o mărire salarială.

Muncă– Sectorul profesional este activat în această săptămână de Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și vine cu succes, realizări, aprecieri și merite recunoscute de către șefi. Vei fi în centrul atenției, primești laude și posibil să ți se propună să preiei o funcție în departamentul în care lucrezi. Pe 12 aprilie are loc conjuncția dintre Neptun și Jupiter, din zodia Pești, care aduce oportunități de învățare a unor lucruri noi. Posibil și cunoștințele tale, experiența și abilitățile să te recomande pentru un post mai bine plătit. Pe 15 aprilie și Marte, guvernatorul tău, ajunge în același sectorul al comunicării, învățării, informațiilor, și aduce acțiune.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în 11 aprilie, în zodia Taur, în sectorul vieții de familie, vine, până la finalul lunii, cu preocupări pentru relațiile de familie, privind administrarea unor bunuri de o valoare mai mare, un imobil sau un teren. Posibil să decizi, împreună cu partenerul de cuplu, să faceți o mutare, un schimb de locuință, însă momentan sunteți la capitolul planuri.

Bani – Sectorul banilor este activat în această săptămână de conjuncția dintre Neptun și Jupiter, marele benefic, care se formează în zodia Pești, pe 12 aprilie, în sectorul financiar, unde va ajunge și Marte, planeta acțiunii, din 15 aprilie. Te preocupă situația financiară și este posibil să ai niște realizări importante în acest segment.

Muncă – Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, care se formează în sectorul asociat schimburilor de experiență, studiilor, lărgirii orizonturilor prin cunoaștere, semn că poți încheia o etapă de școlarizare, să obții un atestat, o diplomă sau să ai oportunitatea unui schimb de experiență profesional, care să te propulseze în carieră.

 

Horoscop Pești săptămâna 11 - 17 aprilie 2022

 

Dragoste– În planul personal se anunță o săptămână bogată de evenimente astrale. Astfel, pe 12 aprilie are loc conjuncția dintre Neptun și Jupiter, ambii guvernatori ai zodiei tale, care aduce oportunități și șanse în dragoste, în relație, căsătorie. Aspectele vor fi întărite și de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 15 aprilie, care începe să-ți traverseze casa personalității și aduce acțiune, inițiative, curaj și determinare.

Bani- Luna Plină din zodia Balanței, din 16 aprilie, activează sectorul intereselor materiale, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau ai banilor proveniți din alte surse decât salariile. Fenomenul astral vine cu încheieri de etape, aprobari privind un dosar de credit sau returnarea unei datorii. Așadar, pregătește-te de evenimente în acest domeniu!

Muncă – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 11 aprilie, prin zodia Taur, va aduce, până la finalul lunii, o activare a casei comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, negocierilor, deplasărilor în scop profesional. Așadar, ai ocazia să înveți lucruri noi, să negociezi în favoarea ta contracte, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența profesională.

related posts

Modifică setările cookies