Horoscop săptămâna 11 - 17 iulie 2022. Racii ar putea avea parte de o criză în cuplu, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 11-17 iulie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Conjuncția lui Mercur cu Soarele din zodia Rac, care se formează în weekend, aduce dialoguri și soluții la unele chestiuni locative sau privind relațiile cu unii membri ai familiei. Totodată, tranzitul Lunii prin zodia Pești, respectiv prin casa frământărilor interioare și trecutului vine cu răscolirea sferei sentimentale.

Bani – Joi te preocupă situația financiară, a unor bani sau bunuri pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane. Și-n planul profesional apar discuții pe teme financiare, încheiere de contracte sau obținerea unor beneficii de pe urma unui parteneriat.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care se formează pe casa carierei și anunță finalizarea unui proiect, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei funcții sau preluarea unor responsabilități noi.

 

Horoscop Taur săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– În weekend se formează conjuncția dintre Soare și Mercur din zodia Rac, din casa familiei și spațiului de locuit, așa că pot să apară discuții sau soluții în rezolvarea unor chestiuni locative sau familiale.

Bani – Preocupări financiare ai luni și marți, când s-au putea să încerci să rezolvi să intri în posesia unor acte notariale, juridice sau dialoguri despre returnarea unui credit sau a unei datorii. Dacă ești implicată într-un proiect umanitar, poți face rost de o sponsorizare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care anunță un succes privind încheierea unor cursuri sau a unei forme de școlarizare/perfecționare profesională. Totodată, unele evenimente îți pot schimba perspectiva asupra direcției profesionale. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii se formează un sextil, aspect favorabil, incitant și de cooperare, între Mercur, guvernatorul tău, și Uranus din zodia Taur, respectiv din sectorul secretelor, lucrurilor ascunse și trecutului. Așadar, s-ar putea să reîncepi o relație cu cineva din trecut, să vezi cu alți ochi persoana respectivă.

Bani – În perioada marți-joi ești preocupată de situația financiară, să-ți faci niște socoteli, să vezi pe ce te poți baza până la finalul lunii, mai ales dacă ai fost plecată în vacanță. Pe 13 iulie are loc Luna Plină din zodia Capricorn, care activează casa intereselor financiare, a banilor pe care îi administrezi cu partenerul sau cu alte persoane. Posibil să primești vești surpriză și de la o instituție financiară, legată de niște bani sau o taxă care ți se returnează. Și sursele de venit din salarii se pot mări, așa că ai un motiv în plus să fii mulțumită de situația financiară. 

Muncă– În partea a doua a săptămânii se activează sectorul muncii, cu discuții despre noi proiecte, care vizează partea de online sau de lansări, dacă lucrezi în PR, marketing, vânzări, comerț, dar și într-un proiect editorial.

 

Horoscop Rac săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care îți activează sectorul relațiilor. Posibil să intervină o criză în cuplu, care să ducă la trecerea la un alt nivel al relației sau încheierea unei etape. Deasemenea, se pot lua decizii majore în cuplu.

Bani – Vineri și sâmbătă pot apărea evenimente neprevăzute în planul financiar. Posibil un blocaj, să nu poți intra în posesia unei sume de bani, să fie vreo problemă cu un card sau cu banca emitentă. Dacă pleci în concediu, asigură-ți și un plan de rezervă, să ai niște bani cash la tine.

Muncă– Cele mai active zile la serviciu sunt luni și marți, când pot să apară și situații neprevăzute sau o răsturnare de situație. În partea a doua a săptămânii se formează sextilul dintre Mercur, planeta comunicării, cu Uranus din zodia Taur, din casa proiectelor de viitor și prietenilor. Aspectul favorabil dintre cele două planete îți poate aduce propuneri profesionale prin intermediul prietenilor. Dacă în urmă cu câteva săptămâni nu știai încotro să te îndrepți din punct de vedere profesional, acum vor veni spre tine mai multe propuneri.

 

Horoscop Leu săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Sextilul care se formează între Mercur, planeta comunicării, plasată în zodia Rac, respectiv în casa secretelor și trecutului, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa prietenilor, îți poate aduce informații despre o persoană cu care flirtezi.

Bani – În weekend ai inspirație într-un context financiar sau găsești soluții de suplimentare a veniturilor pentru achiziționarea unor bunuri de folosință îndelungată în casă.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind activitatea profesională, renunțarea la un job, printr-o demisie și începerea unui alt proiect, poate chiar o activitate pe cont propriu.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care vine cu încheieri de etape, o criză în relația cu persoana iubită sau copiii, dacă ești părinte, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind sfera sentimentală. Dacă ești singură, îți poți întâlni jumătatea în vacanță, vizitând un obiectiv turistic sau prin intermediul serviciului. La aceasta poate contribui și sextilul (aspect favorabil) dintre Mercur, guvernatorul tău, și Uranus din casa deplasărilor pe distanțe lungi, a călătoriilor, perfecționării profesionale.

Bani – La capitolul bani nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în perioada analizată, doar discuții și promisiuni.

Muncă– Din punct de vedere profesional este posibil să faci un salt, mai ales că ai primit niște propuneri de job sau de implicare în proiecte noi, din partea șefilor sau a altor persoane, cu care ai lucrat sau colaborezi în momentul de față.

 

Horoscop Balanță săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care anunță evenimente în sectorul familial, încheieri de etape, finalizarea unor proiecte imobiliare, schimbarea domiciliului, dar și vești privind mărirea familiei, prin apariția unui copil.

Bani – Sextilul (aspect favorabil) care se formează dintre Mercur din casa carierei și Uranus din casa intereselor financiare, aduce oportunități de suplimentare a veniturilor și preocupări pentru speculații financiare.

Muncă– Planul profesional este activat spre finalul săptămânii, iar aspectul pe care Soarele din casa carierei îl face cu Neptun din casa muncii, îți aduce inspirație în luarea unor decizii importante privind activitățile profesionale.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Evenimente plăcute în sectorul sentimental vor avea loc spre finalul săptămânii, când sunt aspecte legate de casa iubirii. Deasemenea, trigonul dintre Soarele din casa călătoriilor și Neptun din casa iubirii, îți poate aduce inspirația să achiziționezi un minisejur în străinătate și astfel să-i faci o surpriză partenerului de cuplu.

Bani – În primele două zile din săptămână s-ar putea să ai cheltuieli mai mari, să iei niște cadouri sau să te preocupe cum să pui problema la serviciu, astfel încât să obții o mărire salarială. Posibil să vină și niște colaborari, la recomandarea unui membru al familiei.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care se formează în sectorul asociat comunicării, gândirii opiniilor, interacționării cu ceilalți, deplasărilor, informațiilor utile, pe care ai putea să le folosești în avantajul tău.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac, care se formează în această săptămână, vine cu dialoguri privind sfera intimă și relansarea relației. Trigonul (aspect favorabil) dintre Soarele din zodia Rac, din sectorul asociat banilor proveniți din credite sau alte surse de venit, cu Neptun din casa familiei, vine cu soluții sau inspirație privind reamenajarea spațiului de locuit și investirea într-un imobil. 

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care vine cu încheieri de etape, finalizarea unor proiecte și încasarea unor sume importante de bani. Deasemenea, s-ar putea să apară și o criză de comunicare sau într-o negociere, care poate  duce la o altă înțelegere sau schimbarea termenilor unui contract.

Muncă– Dacă intenționezi să-ți programezi niște întâlniri sau negocieri, ar fi bine să fie în prima parte a săptămânii, pentru că în partea a doua, s-ar putea ca Saturn să blocheze dialogul și să întâmpini blocaje sau amânări în deplasări sau negocieri.

 

 Horoscop Capricorn săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care se formează în casa personalității tale și dinamizează și axa relațiilor. Totodată, sextilul (aspect favorabil) dintre Soare din casa relațiilor și Uranus din casa iubirii și aventurilor romantice, te poate ajuta să identifici anumite greșeli pe care le-ai făcut sau le faci în relație.

Bani – Spre finalul săptămânii s-ar putea să iei niște decizii financiare, în urma unor evenimente neprevăzute, privind apariția unor cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Fenomenul astral de Lună Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, are efecte și-n planul profesional și poate anunța un succes, o realizare, dar și o răsturnare de situație, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care se formează pe casa subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Posibil să apară o criză de identitate, să-ți faci un bilanț, să închei o etapă din trecut.

Bani – Weekendul vine cu preocupări financiare, cumpărături, achitarea unor rate sau utilități. Posibil trigonul (aspect astral favorabil) dintre Soarele din casa muncii și Neptun din casa banilor să-ți aducă informații despre mărirea salariului. S-ar putea, în cele mai multe cazuri, să faci planuri pe banii pe care încă nu îi ai.

Muncă– Conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac, din casa muncii și activităților profesionale, care se formează săptămâna aceasta, vine cu rezolvări, găsirea unor soluții sau identificarea unor

probleme la locul de muncă.

 

Horoscop Pești săptămâna 11 - 17 iulie 2022

 

Dragoste– Cu Luna în tranzit prin zodia ta, în weekend, ești înclinată spre visare, să reflectezi la acțiunile tale, să faci pace cu cei cu care au avut tensiuni, în special cu partenerul de cuplu. Te ajută și trigonul (aspect favorabil) al Soarelui poziționat în sectorul sentimental, cu Neptun, guvernatorul tău, din casa personalității.

Bani – Conjuncția Soarelui din zodia Rac cu Mercur, guvernatorul parteneriatelor, ar putea să-ți dea impulsul către speculații financiare, care ți-ar aduce venituri rapide. Totodată, poți discuta cu partenerul despre suma de care aveți nevoie pentru concediu.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 13 iulie, care vine cu finalizarea unor proiecte, încheieri de etape și culegerea roadelor și meritelor muncii tale, din ultimele luni. Totodată, dacă ești implicată într-un proiect comun cu un prieten, se poate să afli niște secrete, lucruri ascunse de către acesta și să vrei să rupi relația.

related posts

Modifică setările cookies