Horoscop săptămâna 11 - 17 octombrie 2021. Taurii află secrete dezamăgitoare despre iubit, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 11 - 17 octombrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Spre finalul săptămânii s-ar putea să intri în conflicte de idei cu cei apropiați. Poate chiar și cu partenerul de cuplu. În weekend ai nevoie să-ți faci ordine în gânduri, pentru că săptămâna se anunță încărcată la capitolul emoție.

Bani – Posibil, în prima parte a săptămânii, să ai de rezolvat niște chestiuni birocratice, să pui niște acte în ordine. Miercuri este posibil să te preocupe situația financiară. Poate primești un buget pe care trebuie să-l administrezi sau decizi destinația unei sume de bani, provenite dintr-o moștenire sau un credit.

Muncă – Se anunță o săptămână activă în planul profesional și al planurilor pe termen lung. Săptămâna se deschide cu revenirea lui Saturn la mișcarea directă, prin zodia Vărsător. Așadar, poți relua proiecte amânate sau se deblochează cele pe care le ai în derulare. 

 

Horoscop Taur săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Planul sentimental îl lași pe locul doi până în weekend, când afli niște secrete despre partener. S-ar putea să fii dezamăgită și să cauți să afli mai multe, pentru a putea lua o decizie.

Bani – Ești preocupată de finanțe în primele două zile din săptămână și încerci să găsești soluții la unele încurcături care au apărut. Ziua de vineri este favorabilă încheierii unui contract profitabil și ești mulțumită de cum s-au desfășurat negocierile.

Muncă– Sectorul carierei și al ambițiilor profesionale începe să se deblocheze odată cu revenirea lui Saturn la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, din 11 octombrie. Așadar, începi să speri că lucururile vor reintra în normal. Chiar dacă vor exista momente, pe parcursul săptămânii, în care vei intra ușor în conflict cu cei cu care lucrezi, vei avea rezultatele scontate.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Sectorul relațiilor este activat în prima parte a săptămânii și s-ar putea să-ți dai seama unde greșești în relație. Este vorba de comunicare, care a fost și încă este, destul de afectată, până pe 18 octombrie, din cauza lui Mercur, guvernatorul tău, care este retrograd. Ziua de vineri, însă, vine cu o surpriză pe care o primești de la o persoană din străinătate.

Bani – Sectorul intereselor materiale este activat la jumătatea săptămânii și vei încerca să recuperezi niște sume de bani. Saturn, guvernatorul casei finanțelor, revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin sectorul principiilor. Dacă ultimele luni ai învățat să administrezi mai bine banii și ai înțeles că trebuie să-ți schimbi perspectiva din punct de vedere financiar, începând din această săptămână îți va fi mult mai ușor să găsești soluții financiare.

Muncă– Te poți bucura de liniște la serviciu, însă ar trebui să-ți faci niște planuri, pentru luna următoare când sectorul profesional va fi activat, să poți face față la toate provocările, care vor veni. În weekend ai inspirație și faci un plan pe termen scurt.

 

Horoscop Rac săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– După o săptămână dificilă la serviciu, ți-ai dori să pleci într-o călătorie, să te relaxezi. Și partenerul simte același lucru, așa că sunteți pe aceeași lungime de undă și plecați într-un minisejur în weekend.

Bani– Saturn revine la mișcarea directă din 11 octombrie, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat intereselor financiare și dacă în ultima perioadă ai avut blocaje în încasarea unor sume de bani, acum reintră în normal și fluxul banilor.

Muncă– Începi săptămâna în forță la serviciu și cel puțin primele două zile vor fi foarte aglomerate. Registrul astral se menține în aceeași dinamică, pentru că miercuri și joi se activează sectorul parteneriatelor, întâlnirilor și asocierilor și este posibil să te confrunți cu momente de tensiune sau diferențe de opinie. Posibil să ai impresia că nu vei face față, însă lucrurile se îndreaptă atunci când te aștepți mai puțin.

 

Horoscop Leu săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este revenirea lui Saturn la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin zodia Vărsător, prin sectorul relațiilor. Dacă în ultimele luni seniorul karmei te-a testat și te-a invitat să-ți asumi mai multe responsabilități în relație/căsătorie și să găsești soluții la problemele de cuplu, acum vei observa că ți-au prins bine lecțiile lui Saturn și lucrurile se vor rezolva mult mai ușor.

Bani – Posibil vineri să ai niște dialoguri și negocieri pentru un contract extraprofesional, iar în weekend încasezi niște sume de bani. Deși îți dorești să mergi la shopping prin magazine, te răzgândești și faci cumpărăturile online.

Muncă – La serviciu, săptămâna începe să se aglomereze de miercuri, cu discuții despre condițiile de muncă, protocoale, semnarea unui contract sau a unor anexe. Atenție la finalul săptămânii, pentru că ziua de vineri poate aduce o dispută cu șefii!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Începând din 11 octombrie, Saturn, guvernatorul sectorului sentimental, revine la mișcarea directă, așa că s-ar putea să nu te mai simți constrânsă sau să simți presiune și blocaje în planul afectiv. În weekend, Luna îți traversează sectorul relațiilor, așa că vei dori să-ți petreci timpul cu partenerul sau dacă ești singură și primești o invitație, să ieși în oraș.

Bani – Joi și vineri este recomandat să ceri un sfat financiar de la persoane cu mai multă experiență pentru a rezolva unele chestiuni administrative ale casei.

Muncă – Saturn revine la mișcarea directă, pe 11 octombrie, prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul asociat muncii și activităților profesionale, așa că ar trebui ca lucrurile să reintre cât de cât în normal. Vor mai fi momente în care vei simți că nu faci față sau că nu ai încredere în forțele tale, însă vei avea ajutor astral și vei trece cu bine peste situațiile dificile.

 

Horoscop Balanță săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Începând de luni, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, prin casa asociată iubirii, aventurii și romantismului. Dacă ai dat dovadă de maturitate și-ți dorești o relație stabilă, așa cum cere Saturn, vei observa că lucrurile reintră în normal, datorită schimbării comportamentului și a unei abordări diferite în relație.

Bani – Sectorul financiar se activează miercuri, când este posibil să fii nevoită să faci niște reparații în casă, deci apar cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Începi săptămâna cu deplasări, întâlniri, ședințe, schimburi de email-uri, telefoane. Chiar dacă sectorul comunicării este încărcat și solicitant, la finalul săptămânii vei fi mulțumită de tot ce ai reușit să rezolvi.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Începând de luni, Saturn revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin casa asociată vieții de familie și locuinței. Dacă ultimele luni ai fost testată de către Saturn în acest segment astral, au existat blocaje sau întârzieri în rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței sau administrării altui imobil, acum lucrurile se vor derula mult mai ușor.

Bani- Luni și marți faci tot felul de artificii financiare, încasezi bani, faci plăți, o parte îi pui în conturile de economii și încerci să îi administrezi cât mai bine, pentru că se apropie sărbătorile și trebuie să ai niște bani deoparte pentru cadouri.

Muncă –În partea a doua a săptămânii ești mai activă la locul de muncă, pentru că este dinamic sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor și învățării. Este posibil să ți se propună să preiei un proiect și să înveți lucruri noi. Miercuri faci eforturi să înțelegi unele lucruri, pentru că nu ai un randament intelectual prea bun, însă joi și vineri recuperezi. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– S-ar putea să fii luată prin surprindere de partener la începutul săptămânii, dar vei avea parte de o surpriză plăcută.

Bani – Începând de miercuri te preocupă situația financiară și faci eforturi să obții sumele de bani care ți se cuvin. Totodată, dacă ai impresia că un contract nu este remunerat corect pentru munca prestată, vei solicita niște modificări sau îl vei încheia.

Muncă – Începând din 11 octombrie, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, respectiv prin casa comunicării, gândirii, învățării și acumulării de cunoștințe. Se anunță o săptămână bogată în întâlniri și interacțiuni cu cei cu care desfășori activități, colaborezi și vei observa că blocajele de care ai avut parte o bună perioadă, se duc, și reușești să te faci mai bine înțeleasă.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Planul sentimental îl lași pe locul doi, pentru că te preocupă cariera în perioada următoare, însă ai parte de niște frământări interioare, aduceri aminte, legate de relația cu o persoană cu care ai trăit o poveste de iubire, care nu s-a încheiat în cei mai buni termeni.

Bani – Începând de luni, Saturn, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Ultimele luni ai învățat să fii mai responsabilă cu banii, să îi gestionezi mult mai bine și acum vei vedea și rezultatele în conturile tale.

Muncă– Începând de marți, din a doua parte a zilei, miercuri și joi, Luna îți traversează semnul zodiacal și ești într-o formă intelectuală ridicată. Cineva de la serviciu te propune să faci parte dintr-un proiect mai amplu, pentru că ți-a văzut potențialul și acum va trebui să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Luni și marți ești în centrul atenției tuturor, participi la evenimente sociale și atragi multe priviri. Îți lărgești cercul de cunoscuți, te faci remarcată și primești și invitații în oraș.

Bani – Ai grijă cum gestionezi finanțele în această săptămână, pentru că numai în weekend se întrevăd intrarea unor sume de bani în conturile tale!

Muncă – Începând din 11 octombrie, Saturn, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin semnul nașterii tale. Ai devenit mult mai responsabilă și organizată în ultimele luni și acum vei obține și rezultate, pentru că apar câștiguri însemnate în conturile tale. La serviciu, spre finalul săptămânii, îți susții cu tărie punctele de vedere și nu renunți sub nicio formă la ideile tale.

 

Horoscop Pești săptămâna 11 - 17 octombrie 2021


Dragoste– Începând din 11 octombrie, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat universului interior, trecutului, meditației și introspecției. Dacă în ultimele luni ți-ai făcut un bilaț relațional, acum este momentul să mergi mai departe, să treci la următorul nivel al relației.

Bani- Posibil, în partea a doua a săptămânii ,să ai niște discuții cu prietenii privind un proiect nou în care ar trebui sa investești. Nu ai încă suma de bani, dar faci eforturi să o obții.

Muncă – Nu-ți risipi energia, pentru că urmează o săptămână destul de dificilă la locul de muncă! Dacă reușești să eviți tensiunile cu șefii, vei avea de câștigat, iar eforturile tale pentru a te afirma în planul profesional, vor da roade.

related posts

Modifică setările cookies