Horoscop săptămâna 12 - 18 iulie 2021. Săgetătorii au parte de răni sentimentale, momente dificile în cuplu, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 12 - 18 iulie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– În prima zi a săptămânii ești deschisă flirtului, aventurii și cuceririlor. În partea a doua a perioadei analizate, pe 16 iulie, Chiron, micul înțelept, își începe tranzitul retrograd prin zodia ta. Așadar, vei începe o revizuire a deciziilor pe care le-ai luat în ultimul an și o reevaluare a atitudinii față de partenerul de cuplu.

Bani – În prima zi a săptămânii se întrevăd intrarea unor sume de bani în conturile tale, însă acestea nu vor sta prea mult, pentru că ai de făcut niște plăți. Dacă te afli în vacanță, apar cheltuieli neprevăzute.

Muncă – Cele mai active zile la locul de muncă vor fi marți, miercuri și joi, când Luna traversează zodia Fecioarei, respectiv casa muncii. S-ar putea unele probleme de sănătate, care apar în acest răstimp, să te determine să lucrezi de acasă. 

 

Horoscop Taur săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept, începe retrogradarea prin zodia Berbec, respectiv prin sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Dacă ești singură și ai trecut printr-o poveste de iubire, care nu s-a derulat așa cum ai visat, vei avea ocazia să te vindeci, să lași în urmă trecutul, chiar dacă se vor mai deschide niște răni. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îți vei reevalua viața și deciziile din ultimul an. Perioada marți-joi îți poate oferi momente speciale în cuplu.

Bani – La mijlocul săptămânii este posibil să primești o sumă de bani mai mare dintr-o colaborare/proiect sau un cadou din partea cuiva apropiat.

Muncă– Încă te poți bucura de vacanță sau de o perioadă liniștită la locul de muncă, pentru că de abia din ultima decadă din lună începe să se aglomereze activitatea la locul de muncă. Momentan poți face planuri și strategii și să ai dialoguri privind negocieri de contracte.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Finalul de săptămână îți aduce unele vești de la prietenii plecați în străinătate, care vin în țară și te invită la o petrecere. Așadar, vei onora invitațiile, chiar dacă va fi nevoie să faci și niște deplasări în afara orașului. Ești deschisă petrecerii timpului într-un mod plăcut și ai nevoie de relaxare câteva zile.

Bani – Dacă aștepți o sumă de bani în prima parte a săptămânii, află că ar putea să apară unele blocaje și amănări, însă în partea a doua a săptămânii, vei avea o surpriză financiară: încasezi și niște sume restante sau de la care îți luasei gândul.

Muncă– Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă până aproape de finalul anului, în zodia Berbec, prin sectorul planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, este posibil să se reediteze niște momente, situații, care te-au făcut să suferi în trecut și vei face niște revizuiri privind relația ta cu cei cu care ai desfășurat sau vei avea activități comune.

 

Horoscop Rac săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– În prima parte a săptămânii, vei avea niște dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu, vei fi destul de critică, însă te vei opri la momentul potrivit și în urma discuțiilor nu vei trage niște concluzii pripite. Spre finalul săptămânii rezolvi o serie de activități domestice, iar în weekend îți dorești să te odihnești, să stai departe de agitația cotidiană.

Bani– La serviciu ți se apreciază munca și vei fi felicitată de către șefi în acest sens. Nu vei vedea rezultatul și în conturile tale, însă ai răbdare să vezi ce se întâmplă în perioada următoare.

Muncă–Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă până aproape de finalul anului, în zodia Berbec, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, urmează o perioadă în care îți vei reevalua posibilitațile de avansare în carieră. Se pot reactiva nemulțumiri mai vechi, care te vor duce spre o schimbare de direcție într-un final.

 

Horoscop Leu săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Atenție în prima zi a săptămânii la relațiile parteneriale, pentru că axa relațiilor va fi pusă la încercare! Nu vei accepta niciun compromis, iar partenerul nu va reuși să intre pe aceeași lungime de undă cu tine și va prefera să se retragă.

Bani – Mercur, astrul care-ți guvernează finanțele, primește un aspect benefic de la Jupiter, așa că s-ar putea să găsești unele soluții la niște chestiuni financiare. Preocupări pe teme bănești vei avea în perioada marți-joi, când faci plăți sau încerci să rezolvi o problemă cu o instituție financiară.

Muncă – Credințele tale, principiile, sistemul de valori, perfecționarea profesională, vor intra într-o etapă de revizuire și reevaluare a planurilor tale persoanale, din 16 iulie, când Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă. Posibil să ți se deschidă niște răni mai vechi legate de principiile tale de viață și să fii nevoită să schimbi o direcție profesională. Chiar dacă ești reticentă în a începe ceva nou și a lăsa în urmă trecutul, vei reuși până la finalul lui decembrie să găsești o explicație la evenimentele petrecute în viața ta.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Planul sentimental începe să se elibereze din partea a doua a săptămânii de opoziția Saturn-Marte și vei răsufla ușurată pentru că nu vei mai intra în conflict cu partenerul sau cu persoanele dragi.

Bani – Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă până spre finalul anului, în zodia Berbec, respectiv în sectorul banilor proveniți de la/prin alte persoane sau instituții. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni, în care va trebui să-ți reevaluezi situația financiară, în special datoriile. Posibil să apară și alte datorii în această perioadă și este nevoie de o strategie pe termen lung pentru a le returna.

Muncă – În prima zi a săptămânii stai departe de discuții și bârfe la locul de muncă, pentru că este posibil să deranjezi pe cineva dintre colegii tăi și să ai parte de o situație neplăcută! Începând de marți, Luna îți traversează sectorul identității și până joi îți imprimă organizare, răbdare, calm și atenție la detalii în toate acțiunile pe care le întreprinzi și mai ales în sarcinile de muncă, unde dai dovadă de multă atenție.

 

Horoscop Balanță săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Așadar, până aproape de finalul anului, se vor reedita niște evenimente, situații, se pot redeschide răni, care trebuie vindicate. Dacă nu vei reuși să lămurești o situație în cuplu sau în căsătorie, nu vei putea merge mai departe.

Bani – Până duminică nu se vede intrarea niciunei sume de bani în conturile tale. În restul zilelor faci doar socoteli și cheltui, faci plăți și încerci să găsești o ofertă bună pentru vacanță.

Muncă– Cele mai active zile la serviciu sunt joi, a doua parte de zilei și ziua de vineri, când Luna îți traversează semnul zodiacal și te va preocupa un proiect nou. Vei avea mai multe întâlniri profitabile cu asociații sau cu cei cu care desfășori activități, posibil să ții o prezentare, să vii cu idei noi, pe care vrei să le implementezi cât mai curând.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Dacă ești singură, socializarea și participarea la cât mai multe evenimente ar putea să-ți scoată în cale o persoană potrivită pentru a începe o relație. Dacă deja ai întâlnit persoana, te bucuri de clipe romantice petrecute împreună.

Bani- Marți este o zi bună pentru a negocia sau a pune bazele unui contract profitabil. Dialogul și abilitățile tale de comunicare vor ieși în evidență.

Muncă – Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept, începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin sectorul muncii și al activităților profesionale. Posibil să se reediteze niște situații care te-au făcut în trecut să suferi, nedreptăți, neînțelegeri cu unii colegi. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni, în care vei reevalua situația profesională și dacă se vor menține unele nereguli sau încurcături, care nu-ți aduc decât neplăceri, atunci vei căuta să schimbi direcția profesională.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, prin sectorul sentimental. Așadar, până la finalul lunii decembrie, se vor reedita unele momente dificile în cuplu, se pot redeschide unele răni sentimentale, dar vei fi ajutată să treci peste acest lucru și nu vei lăsa să-ți influențeze viața afectivă.

Bani – La capitolul bani stai bine. Nu ai de ce să te plângi pentru că ai reușit să returnezi din datorii și acum poți pune și bani deoparte.

Muncă –Se anunță o săptămână aglomerată la locul de muncă. Sectorul profesional este pus la încercare. La fel și relația cu șefii sau cu autoritatea. S-ar putea să se iște conflicte de idei, de principii și mentalități diferite și este recomandat să te abții de la comentarii sau păreri care pot deranja. 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin sectorul vieții de familie. Așadar, este posibil, ca până la finalul anului, să apară sau să reediteze probleme mai vechi în familie sau care au legătură cu spațiul de locuit sau patrimoniul. Vei fi ajutată să-ți vindeci niște răni legate de familie, de trecut, poate de copilărie, îți vei face niște reevaluări și vei încerca să treci peste neînțelegeri.

Bani – Luni sau marți primești o sumă de bani de la cineva din familie. Posibil să te preocupe  și demersurile pentru accesarea unui credit.

Muncă– Activitățile de la locul de muncă se desfășoară conform planului stabilit săptămâna trecută. Participi la proiecte de grup și poți regândi un proiect profesional pe care îl ai în lucru. Pe măsură ce vei rezolva chestiunile profesionale, îți revine încrederea în tine și optimismul că te poți face remarcată prin competențele și abilitățile tale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Dacă nu ai apucat să reglezi lucrurile în timp util, ai putea încerca, în prima parte de săptămână, să ajungi la o concluzie și dacă viața ta sentimentață este un haos, să-l ordonezi.

Bani – De marți până joi la prânz îți faci socoteli financiare și decizi care sunt prioritățile, care sunt lucrurile de care ai nevoie în perioada următoare. S-ar putea să fii cooptată într-un grup socio-profesional la recomandarea unui prieten și astfel, îți vei suplimenta veniturile.

Muncă – Sectorul comunicării și gândirii, al informațiilor și cunoștințelor va fi activat din 16 iulie de retrogradarea lui Chiron, micul înțelept. Așadar, vei descoperi, în următoarele luni, unele erori sau greșeli care s-au făcut, pe baza cărora ai luat niște decizii. Acum va trebui să reevaluezi aceste situații, care se vor reedita, cu scopul să le rezolvi. Atenție la modul cum comunici, pentru că va trebui să înveți să respecți și punctul de vedere al celor cu care conversezi!

 

Horoscop Pești săptămâna 12 - 18 iulie 2021


Dragoste– Relația cu partenerul de cuplu se activează în prima jumătate de săptămână. Petreci momente romantice cu acesta și încerci să recuperezi timpul pierdut cu activitățile profesionale.

Bani – Începând din 16 iulie, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă în zodia Berbec, respectiv în sectorul financiar. Așadar, este posibil să se reediteze niște situații de natură financiară, niște încurcături privind o sumă pierdută. Urmează o perioadă de reevaluare și revizuire a unor principii privind administrarea finanțelor. Ferește-te să faci cheltuieli majore, pe lucruri de lux!

Muncă – În urma unor demersuri la începutul săptămânii, vei negocia un proiect în zilele imediat următoare. Relațiile cu asociații, partenerii de afaceri, colaboratorii se vor baza pe interese comune și pe o bună înțelegere.  Profită de aspectul astral care se formează în această săptămână, trigonul lui Jupiter, marele benefic, din zodia ta, cu Mercur, astrul negocierilor și totodată guvernatorul casei parteneriale!

Modifică setările cookies