Horoscop săptămâna 12 - 18 septembrie 2022. Gemenii ar putea relua relația cu o veche iubire, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna  12 - 18 septembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Începi săptămâna cu discuții mai aprinse cu partenerul de cuplu, legate de un context patrimonial sau de timpul petrecut împreună. Mercur în mișcare retrogradă prin casa relațiilor vine să te ajute să spui lucrurilor pe nume și să clarifici niște chestiuni. Atenție în perioada 15-18 septembrie, pentru că Marte, guvernatorul tău, formează un aspect dizarmonic cu Venus, guvernatorul casei relațiilor și este posibil ca sentimentele sau exprimarea acestora să fie mai agresive!

Bani – Marți și miercuri se activează sectorul finanțelor și este posibil să apară evenimente neprevăzute sau cheltuieli neașteptate.  Este posibil ca veniturile tale să se mărescă datorită unor recomandări în noi proiecte.

Muncă – Sectorul comunicării și schimburilor de idei, a dezbaterilor și informațiilor primite este activat în ultima parte a săptămânii. Nu sunt recomandate întâlniri privind o negociere sau o înțelegere cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, pentru că registrul astral este tensionat și riști să strici tot prin atitudine, acțiuni și impulsurile de moment.

 

Horoscop Taur săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Începi săptămâna cu o dispoziție nu prea bună. Poate și din cauză că reapar în viața ta persoane care te tulbură din punct de vedere emoțional și simți că te sustrag de la drumul tău. Deși nu-ți dorești o întâlnire sau o discuție cu aceștia, preferi să clarifici acum și să închei un capitol. 

Bani – În perioada 15-18 septembrie, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect dizarmonic cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor și este posibil să te preocupe situația financiară, să recuperezi niște sume de bani sau să depui effort pentru încheierea unor contracte noi. Ziua de vineri este importantă și mai ales felul cum vei putea obține ceea ce-ți dorești din punct de vedere financiar.

Muncă– Miercuri, Luna îți traversează semnul nașterii și formează o conjucție cu Uranus, planeta imprevizibilului și guvernatorul casei carierei, semn că apar oportunități neașteptate de a discuta despre un proiect sau un contract. Pot să ai parte și de surprize sau să surprinzi prin atitudine și acțiuni. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Cu Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă prin casa asociată iubirii și aventurilor romantice, este posibil să revină persoane din trecutul. Gândește-te de două ori înainte ce-ți dorești într-o relație, pentru că aspectul dizarmonic dintre Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității tale, și Venus, planeta iubirii, ar putea să acutizeze niște conflicte în cuplu sau discuțiile cu persoanele din trecut să ducă într-o direcție neașteptată. Cuvintele fac minuni dacă știi să le folosești, iar un flirt ar putea să se transforme în mult mai mult decât ai anticipat.

Bani – Activitate în conturile tale se poate observa la finalul săptămânii, când Luna îți traversează casa banilor. Ai grijă la cheltuieli, pentru că este posibil să depășești bugetul dacă intenționezi să mergi la cumpărături!

Muncă– Săptămâna aceasta Mercur, guvernatorul tău, formează o opoziție cu Jupiter, guvernatorul relațiilor și parteneriatelor și este posibil să apară unele discuții mai aprinse cu superiorii sau cu cei cu care desfășori activități. Dacă ți se aduc reproșuri că nu te integrezi într-o echipă sau că îți urmărești propriile interese, s-ar putea să decizi, deși nu sunt recomandate decizii majore pe mișcarea retrogradă a lui Mercur, să-ți cauți alt job. De asemenea, vei fi surprinsă să constați că ai nevoie să-ți revizuiești atitudinea și convingerile pe care își construiești cariera și relațiile profesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– În weekend Luna îți traversează semnul nașterii și ai nevoie de mai multă atenție și ocrotire din partea partenerului. Ai nevoie să petreci timp tihnit, să te ocupi de familie, gospodărie și preferi să stai acasă în confortul căminului tău.

Bani – Miercuri pot să apară surprize în administrarea banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane. De asemenea, aspectul dizarmonic pe care Marte, planeta acțiunii, o formează cu Venus în tranzit prin casa comunicării, ar putea să nu te ajute prea mult. Deși îți dorești o negociere în favoarea ta, lucrurile s-ar putea să te determine să oprești o negociere, pentru că în ultimul moment ai impresia că ceva nu e bine. Așadar, îți vei asculta intuiția și vei vedea pe parcurs ce se mai întâmplă.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și este posibil să iei decizii privind activitatea profesională, dacă ai primit de curând niște oferte. De asemenea, la serviciu s-ar putea să fii presată de angajator să respecți niște termene limită. Marți și miercuri Luna, guvernatoarea ta, îți traversează casa proiectelor de viitor și conjuncția pe care o formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, s-ar putea să te determine să iei niște decizii bruște, fără să mai analizezi o situație. 

 

Horoscop Leu săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Opoziția pe care Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă, o formează cu Jupiter, guvernatorul casei sentimentale, în mișcare retrogradă prin casa principiilor și credințelor, ar putea să te facă să reiei niște legături cu persoane din trecut și să ai niște discuții, să clarifici niște situații. Poate chiar reiei o relație sentimentală.

Bani – Cuadratura pe care Venus în tranzit prin casa banilor o formează cu Marte, planeta acțiunii, din casa proiectelor și planurilor de viitor, ar putea să-ți aducă unele tensiuni în relațiile cu echipa cu care lucrezi, motivul fiind banii sau administrarea acestora într-un proiect nou.

Muncă– Începi săptămâna cu axa cunoașterii și informațiilor puternic dinamizată și s-ar putea să te consulți o prietenii sau cu persoanele cu care desfășori activități mai des decât până acum, pentru că vrei ca lucrurile să funcționeze bine. Marți și miercuri se activrează și casa carierei și a relațiilor cu șefii și este posibil să apară surprize sau răsturnări de situație într-un context profesional, așa că fii pregătită de o schimbare!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Miercuri este o zi în care s-ar putea să ai parte de o surpriză în planul sentimental, să primești o invitație să ieși în oraș sau poate chiar în afara lui, într-un minisejur. Pe tot parcursul săptămânii se menține un aspect de opoziție între Mercur, guvernatorul tău, și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, și efectele acestuia ar putea să te pună puțin în dificultate să nu știi ce-ți dorești, dacă să-ți asculți vocea interioară sau să riști, să coopereze cu aspectele și să îți permiți să trăiești viața fără să mai calci calcule, socoteli sau să despici firul în patru.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru situația financiară și în special pentru datoriile pe care trebuie să le returnezi, astfel încât să te încadrezi în niște termene limită. La serviciu ești foarte nemulțumită de banii pe care îi încasezi și mai ales de volumul de muncă. 

Muncă– Atenție la perioada 15-18 septembrie, când Venus formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa carierei și a relației cu superiorii! Este posibil să apară un conflict în raport cu șefii, din cauza faptului că te simți neapreciată și nu ești răsplătită pentru munca depusă, mai ales pentru orele suplimentare.

 

Horoscop Balanță săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Opoziția care se formează în această săptămână între Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă prin casa personalității tale cu Jupiter, tot retrograd, din casa relațiilor și parteneriatelor, te invită la o analiză și la dialoguri deschise, pe care ai putea să le ai cu partenerul, să stabiliți împreună cât sunteți dispuși să investiți sau să mai investiți să vă salvați relația, dacă este cazul unor neînțelegeri.

Bani – Marți și miercuri sunt zile în care te preocupă situația financiară a banilor sau bunurilor pe care le deții cu partenerul sau cu alte persoane. Este posibil să apară evenimente neprevăzute sau răsturnări ed situație și totul să ia o turnură neprevăzută în planurile tale.

Muncă– În perioada 15-18 septembrie Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect dizarmonic cu Marte, planeta acțiunii, și este posibil să-ți dorești să-ți mărești veniturile, însă nu este o perioadă favorabilă negocierilor. Marte plasat în casa perfecționării profesionale te invită să înveți lucruri noi, să mai începi cursuri sau să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine, pentru a putea să-ți mărești veniturile.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri Luna traversează casa relațiilor și formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că pot să apară evenimente neașteptate sau surprize în sfera relațională. Așadar, așteaptă-te la surprize!

Bani – Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă, face o opoziție cu Jupiter, guvernatorul casei banilor și ambele dinamizează axa muncii. Așadar, s-ar putea să depui eforturi pentru a-ți mări veniturile, să discuți și să-ți spui nemulțumirile.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă, cu multe sarcini și priorități. S-ar putea să apară și dispute cu unii colegi sau cu cei cu care desfășori activități. Aspectul dizarmonic pe care Marte, guvernatorul tău, îl formează cu Venus, planeta relațiilor și parteneriatelor, ar putea să acutizeze conflicte mai vechi, care acum se reactivează.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul sentimental este activat la începutul săptămânii de tranzitul Lunii prin casa iubirii și aventurilor romantice. Totodată, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, în mișcare retrogradă, formează o opoziție cu Jupiter, guvernatorul tău, tot în mișcare retrogradă. Așadar, este posibil să fie nevoie să clarifici niște aspecte în planul sentimental, dar fără să iei vreo decizie majoră până pe 2 octombrie, timp în care Mercur este retrograd.

Bani – Deși săptămâna este bogată la capitolul evenimente și răsturnări de situație la job sau în parteneriatele profesionale, din punct de vedere financiar stai bine și chiar înregistrezi un succes și încasezi niște sume importante de bani.

Muncă– Sectorul profesional este activat de aspectul dizarmonic, care se formează între Venus în tranzit prin casa carierei și Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor și parteneriatelor. Marți și miercuri sunt zile mai sensibile și este de preferat să nu se ia decizii majore, mai ales că registrul astral va sta sub semnul surprizelor și a răsturnărilor de situație.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri se activează sectorul sentimental, iar conjuncția care se formează între Luna, guvernatoarea casei relațiilor, și Uranus, planeta imprevizibilului, vine să aducă evenimente surpriză, neașteptate.

Bani – Posibil în această săptămână să-ți dorești să faci niște achiziții pentru casă, însă pe mișcarea retrogradă a lui Mercur nu sunt recomandate achiziții de o valoare mare, pentru că este posibil să te râzgândești sau să nu fii mulțumită de calitatea produsului.

Muncă– Dacă începi săptămâna cu sarcini mai puține sau cu rezolvarea doar a priorităților, ultima parte o închei în forță, mai ales  că se formează conjuncția dintre Lună și Marte, în casa serviciului. Atenție, vineri, la tot ce întreprinzi, la relațiile cu colegii sau cu superiorii, pentru că este posibil să reacționezi mai agresiv, dacă cineva nu-și face treaba! Mai contribuie la această situație și aspectul dizarmonic între Marte și Venus care este activ în perioada 15-18 septembrie și care scoate la suprafață nemulțumiri și viziuni diferite în raport cu colegii tăi.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Contextul astral din această săptămână, mai ales la început, aduce dispute sau conflicte cu partenerul de cuplu, din cauza unor evenimente care au loc în familie sau care privesc creșterea și educarea copiilor, dacă sunteți părinți. Responsabil de acest lucru este aspectul dizarmonic care se formează între Venus și Marte în perioada 15-18 septembrie și care poate aduce și discuții legate de bani și de administrarea acestora.

Bani – Marți sau miercuri este posibil să reacționezi neașteptat într-o chestiune, care vizează familia, viața de familie și chestiunile financiare.

Muncă– La serviciu lucrurile încep să se mai rezolve, chiar dacă mai sunt mici neînțelegeri cu unii dintre colegi. Axa informațiilor și cunoștințelor este activată de opoziția dintre Mercur și Jupiter, ambele în mișcare retrogradă, semn că s-ar putea să cauți niște răspunsuri, să spui lucrurilor pe nume.

 

Horoscop Pești săptămâna 12 - 18 septembrie 2022

 

Dragoste– Contextul astral din această săptămână ar putea să-ți aducă tensiuni cu partenerul de cuplu din cauza unor evenimente care au loc în familie sau care privesc locuința, spațiul de locuit. Aspectul dizarmonic pe care Venus în tranzit prin casa relațiilor, îl face cu Marte, planeta acțiunii, din casa vieții de familie s-ar putea să te facă să strici niște relații, dacă nu vei știi să gestionezi o situație care apare neașteptat.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Una dintre cunoștințele tale te recomandată și marți sau miercuri mergi la un interviu sau negociezi un contract.

Muncă– În momentul de față ești dezamăgită de o situație la locul de muncă, de relația cu unii dintre colegi sau cu șefii. Nemulțumiri sunt și din cauza remunerației și s-ar putea să inițiezi niște dialoguri cu superiorii, pentru a-ți mări veniturile. Poate lucrurile nu ies așa cum îți dorești și din cauza opoziției pe care Mercur, astrul negocierilor, o formează cu Jupiter, guvernatorul casei carierei și persoanelor cu autoritate, dar cel puțin încerci și dacă perseverezi, poate schimbi ceva în perioada următoare.

related posts

Modifică setările cookies