Horoscop săptămâna  13 - 19 decembrie 2021. Săgetătorii au o criză în cuplu, pe fondul mai multor nemulțumiri, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 13 - 19 decembrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Comunicarea cu partenerul de cuplu devine importantă în acestă săptămână, pentru că Venus, guvernatorul casei relațiilor, își începe retrogradarea din 19 decembrie. Până pe 29 ianuarie 2022 vei căuta să afli ce te face fericită, ce nu merge în relație și ce poți îndrepta.

Bani – Marți sunt șanse să apară surprize în planul financiar, din partea prietenilor, care au să-ți returneze o sumă de bani.

Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă. Sectorul profesional primește plasarea lui Mercur în zodia Capricorn, din 13 decembrie, care-ți oferă o gândire practică în sfera profesională. Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Săgetător în 13 decembrie, pe sectorul schimburilor de experiență și perfecționării profesionale. Și Venus își începe mișcarea retrogradă din 19 decembrie și urmează o perioadă în care-ți vei reevalua proiectele profesionale. Tot pe 19 decembrie are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează în sectorul comunicării și negocierilor. Totodată se activează axa cunoașterii, are loc finalizarea unei etape de învățare, preluarea unor responsabilități noi sau negocierea unor contracte.

 

Horoscop Taur săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Marți și miercuri te preocupă chestiuni parteneriale. Începând de duminică, Venus, guvernatoarea ta, intră în mișcare retrogradă prin zodia Capricorn, semn că vei începe o autoevaluare, poate și un bilanț relațional. Totodată, în zodia Capricorn ajunge și Mercur din 13 decembrie, pe sectorul convingerilor și principiilor de viață. Așadar, începi să-ți pui tot felul de întrebări și cauți răspunsuri la frământările tale.

Bani – Intrarea lui Marte în zodia Săgetător, din 13 decembrie, aduce preocupări pentru interesele materiale, a banilor care provind din alte surse decât salariile. Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din salarii, este activat la finalul săptămânii, pe 19 decembrie, când are loc Luna Plină din zodia Gemeni. Posibil să cheltui sume importante de bani sau să încasezi niște sume însemnate.

Muncă– Posibil primele două zile din săptămână să fie mai dificile la locul de muncă, cu multe provocări, dar cu realizări și satisfacții profesionale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Sectorul relațiilor va fi dinamizat începând din 13 decembrie de Marte, planeta acțiunii, care intră în zodia Săgetător, așa că urmează o perioadă mai activă în relație, căsnicie. Dacă ești singură, este momentul să acționezi și să faci o cucerire. Din 19 decembrie, Venus, micul benefic și planeta care îți guvernează sectorul sentimental, intră în mișcare retrogradă, așa că urmează o perioadă în care îți reevaluezi sentimentele în relația de cuplu sau modalitatea de abordare în relații. 

Bani – Venus retrograd prin zodia Capricorn, din 19 decembrie, va activa sectorul intereselor materiale. Urmează o perioadă în care vei face ordine în situația financiară, reduci cheltuieli și încerci să reeșalonezi niște datorii. În ajutorul tău vine și Mercur, din 13 decembrie, care traversează zodia Capricorn și vine cu o gândire clară pentru rezolvarea unor situații încurcate.

Muncă– Posibil să apară persone din trecut în viața ta, care să te ajute din punct de vedere profesional. Luna Plină din Gemeni, din 19 decembrie, poate aduce un succes, o realizare profesională, o schimbare.

 

Horoscop Rac săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Începând din 19 decembrie, Venus, micul benefic, își începe mersul retrograd prin zodia Capricorn, prin sectorul relațiilor și mariajului și aduce o reevaluare a relațiilor. Îți dorești să lămurești unele situații și vei reuși până pe 29 ianuarie. Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, cu Mercur plasat în casa relațiilor, poate amplifica unele probleme în cuplu, așa că ar fi bine să-ți faci un bilanț. Vei avea unele revelații și conștientizări.

Bani– Marți este posibil să primești un cadou de la niște prieteni cu care nu te-ai mai văzut de mult, care, poate, vin în țară. Oricum ziua stă sub semnul surprizelor în sectorul financiar.

Muncă– Începi săptămâna cu dialoguri cu șefii, cu ședințe, planuri și strategii. Te va ajuta, în următoarea perioadă, și Marte, cu determinare și inițiative, care intră din 13 decembrie, în zodia Săgetător, pe casa serviciului. Mercur, astrul comunicării, ajunge tot în 13 decembrie în zodia Capricorn, aducând negocieri și dialoguri constructive pentru încheierea unor parteneriate.

 

Horoscop Leu săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Odată cu intrarea lui Marte, pe 13 decembrie, în zodia Săgetător, pe sectorul sentimental și al aventurilor romantice, vei simți că vrei să trăiești viața la cote înalte. Acționezi, dacă ești singură, și ești determinată să cucerești pe cineva. 

Bani – Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, activează sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung, dar și al prietenilor. Este posibil să culegi roadele unui proiect, să încasezi o sumă de bani mai mare.

Muncă –Sectorul muncii este dinamizat în această săptămână de intrarea lui Mercur, în 13 decembrie, în zodia Capricorn și de intrarea în mișcare retrogradă a lui Venus, din 19 decembrie. Așadar, au loc o serie de dialoguri și te poți baza pe colegi sau pe persoane cu care colaborezi. Totodată, îți vei revalua proiectele profesionale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Două dintre aspectele astrale ale săptămânii îți activează sectorul sentimental. Așadar, în 13 decembrie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Capricorn, pe casa iubirii, fericirii și aventurii, iar Venus, micul benefic, își începe mersul retrograd, din 19 decembrie, prin aceeași casă a iubirii. Mercur vine cu declarații și dorința de a avea o relație stabilă, de a te baza pe partener, iar Venus, aduce o reevaluare a sentimentelor. Posibil persoane din trecut, cu care ai avut o relație, să apară în viața ta până pe 29 ianuarie 2022.

Bani – Contextul astral de la începutul săptămânii aduce preocupări de natură financiară, privind achiziția unor bunuri pentru casă, mai ales că Marte, planeta acțiunii și guvernatorul uneia dintre casele financiare, ajunge în Săgetător, pe 13 decembrie, în sectorul vieții de familie și al spațiului de locuit. Așa că te pregătești de o renovare sau o reamenajare.

Muncă – Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie va activa sectorul carierei și aspirațiilor prefesionale, a imaginii și statutului personal. Posibil, la serviciu, să intervină o criză, ca apoi totul să se rezolve, iar tu să primești merite, laude, din partea șefilor.

 

Horoscop Balanță săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Sectorul vieții de familie este dinamizat în această săptămână de două aspecte astrale: intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 13 decembrie, în zodia Capricorn și intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, din 19 decembrie, prin aceeași casă a familiei. Urmează o perioadă cu multe discuții în familie, privind lămurirea unor chestiuni patrimoniale, dar și o reevaluare a relațiilor.

Bani – Marți și miercuri sunt două zile active în planul financiar, cu surprize, dar și răsturnări de situație în regimul unor bani proveniți din alte surse decât salariile.

Muncă– Sectorul comunicării, informațiilor și cunoștințelor este activat începând de luni de prezenta lui Marte în zodia Săgetător. Așadar, ai energie pentru a acumula informații noi. Atenție la faptul că poți intra mult mai ușor în dispute și să iei decizii sub impulsul momentului! Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii și principiilor de viață, semn că poate interveni o criză, niște probleme, care să te facă să conștientizezi unele lucruri, care au legătură cu familia și mentalitățile tale, pe care le-ai preluat de la părinți. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Începând de duminică, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, intră în mișcare retrogradă în zodia Capricorn, pe casa comunicării, semn că ai ocazia, până pe 29 ianuarie 2022, să lămurești unele chestiuni în cuplu, să ai dialoguri deschise cu persoana iubită și să analizați ce vă doriți din punct de vedere sentimental.

Bani – Din punct de vedere financiar lucrurile încep să se miște începând din 13 decembrie, de când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător. Se observă o preocupare mai mare pentru a obține sume importante de bani. Totodată, apar și cheltuieli mai multe și pe lucruri care nu sunt neapărat necesare. Luna Plină din zodia Gemeni de duminică activează sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile și vine cu evenimente importante, cu o negociere privind o sumă de bani pe care dorești să o obții.

Muncă – Ziua de luni este foarte aglomerată la locul de muncă, cu multe sarcini de rezolvat. Tot luni, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Capricorn, pe sectorul comunicării, dezbaterilor, învățării și acumulării de cunoștințe, semn că va fi de ajutor dacă ai de susținut un examen, interviu, prezentare, proiect. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Două dintre evenimentele săptămânii au loc pe axa relațiilor. Primul este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia nașterii tale, unde va aduce multă acțiune, dispoziție de flirt și cuceriri. Al doilea este Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, din sectorul relațiilor și mariajului, care poate aduce o criză în cuplu. Ies la iveală unele nemulțumiri, se pot încheia etape sau se trece la următorul nivel al relației.

Bani – Celalate două evenimente ale săptămânii privesc sectorul financiar. Așadar, începând din 13 decembrie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în segmentul financiar. Vine cu negocieri și semnare de contracte, discutarea unor noi termeni, o reorganizare a finanțelor. Tot aici își începe mișcarea retrogradă și Venus, guvernatoarea casei muncii. Până pe 29 ianuarie 2022 ai timp să faci ordine în proiectele profesionale și să le lași doar pe cele care-ți aduc beneficii.

Muncă – Marți și miercuri sunt zile în care s-ar putea să apară surprize la serviciu, în relațiile cu colaborătorii, privind contracte sau negocieri. În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să pui pe roate un proiect/ colaborare nouă, dar este în funcție de cum vei știi să negociezi sau să faci ca lucrurile să fie în favoarea ta.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Intrarea lui Mercur, din 13 decembrie, în casa personalității, va aduce multe dialoguri cu partenerul de viață, iar retrogradarea lui Venus, guvernatoarea casei sentimentale, din 19 decembrie, tot în casa personalității tale, vine cu o reevaluare a sentimentelor și dorințelor.

Bani – Marți apar niște situații care duc la cheltuieli neprevăzute. S-ar putea să faci niște deplasări să cumperi niște cadouri celor dragi.

Muncă– Două dintre evenimentele săptămânii au loc pe axa muncii, așa că ai grijă și dozează-ți energia, să poți face față la locul de muncă! Primul este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, pe casa frământărilor interioare, a lucrurilor ascunse, secretelor, semn că trebuie să fii atentă la cum acționezi. Vei observa și o scădere a vitalității, așa că vei reuși cu mai mult efort să-ți îndeplinești sarcinile. Al doilea eveniment este Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, care vine cu un succes profesional, culegerea roadelor unor demersuri profesionale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Începând din 19 decembrie, Venus, planeta iubirii, își începe mersul retrograd prin zodia Capricorn, pe o casă a izolării, subconștientului, introspecției și trecutului. Așadar, până pe 29 ianuarie 2022 ai ocazia să-ți faci un bilanț sentimental. Posibil să apară și cineva din trecutul tău, cu care să începi o relație secretă, ținută departe de ochii lumii.

Bani – Nu există nicio modificare în conturile tale în această săptămână, așa că, ai grijă cum folosești banii pe care îi ai acum în conturi!

Muncă – Atenție la serviciu cui te destăinui, pentru că s-ar putea ca o femeie cu care lucrezi să provoace unele încurcături din cauza unor informații care-I parvin și de care se folosește! Totodată, cu Mercur, odată intrat în Capricorn, în 13 decembrie, pe casa subconștientului și secretelor, este posibil să afli lucruri ascunse, care te pun în gardă. Tot pe 13 decembrie, Marte, planeta acțiunii și guvenatorul casei comunicării, ajunge în Săgetător, pe domeniul casei proiectelor, planurilor de viitor și prietenilor. Așadar, urmează o perioadă dinamică în planurile tale profesionale, pe care ai putea să le începi cu un prieten.

 

Horoscop Pești săptămâna 13 - 19 decembrie 2021


Dragoste– Luna Plină din zodia Gemeni din 19 decembrie vine cu evenimente care pot avea loc în viața de familie și în planurile tale de viitor privind viața de cuplu. Tot pe 19 decembrie și Venus, planeta iubirii, intră în mișcare retrogradă până pe 29 ianuarie 2022. Pe sectorul planurilor de viitor ajunge și Mercur, din 13 decembrie, care ajută la o comunicare mai bună. Dacă ești singură, partenerul poate să apară prin intermediul grupului pe care îl frecventezi.

Bani- Discuții despre bani pot avea loc luni, când inițiezi un dialog cu șefii. Îți dorești o mărire salarială și ești dispusă să preiei conducerea unei echipe și sarcini în plus pentru a putea primi suma de bani pe care o dorești.

Muncă – Începând din această săptămână, mai exact din 13 decembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul asociat carierei și va dinamiza acest domeniu, vei fi determinată să obții o funcție sau să te afirmi.

related posts

Modifică setările cookies