Horoscop săptămânal 13 – 19 ianuarie 2020. Berbecii încep o relație interzisă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul săptămânii 13 -19 ianuarie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste– De marți, de când Venus, planeta iubirii, ajunge în sectorul, care indică izolarea și subconștientul, ai putea să ai impresia că stai într-o relație numai de dragul de a sta, pentru că gândul tău este în altă parte. Ai vrea să începi o relație ascunsă cu o persoană din trecut, care a apărut de curând, din nou în viața ta.

Bani – Vei încerca să recuperezi niște bani joi sau vineri, însă apare un blocaj sau o amânare.

Muncă- Îți începi săptămâna în forță la locul de muncă, mai ales că joi Mercur, planeta comunicării, ajunge în Vărsător și te invită la noi proiecte la locul de muncă, să-ți lărgești cercul de cunoștințe și să mai înveți ceva nou.

Horoscop Taur săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste– Chiar dacă preocupările tale se îndreaptă spre sfera profesională, ar fi de preferat să nu-ți neglijezi partenerul și să-ți faci timp și pentru el. Poate dacă i-ai împărtăși ce simți, te-ai simți mai ușurată.

Bani – Spre finalul săptămânii te duci hotărâtă la șefi și ceri o mărire salarială. Ai grijă cum pui problema, dacă vrei să obții ceea ce dorești!

Muncă– De marți, cu Venus, micul benefic, situat în casa proiectelor pe termen lung, ai toate șansele să începi un proiect de suflet, în care creativitatea să fie piesa principală. Chiar dacă vor exista și piedici, vei obține un succes important în carieră. Vei fi ajutată și de Mercur, astrul comunicării, care intră de joi în casa carierei și a sferei socio-profesionale. Ideile tale vor fi foarte apreciate de către șefi.

Horoscop Gemeni săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste– Posibil să te îndrăgostești de un șef sau de o persoană cu funcție. Ai grijă să nu strici relațiile! Nu amesteca viața personală cu cea profesională!

Bani – În a doua parte a săptămânii încasezi o sumă de bani dintr-un proiect la care ai muncit foarte mult, dar care ți-a adus multe satisfacții.

Muncă– În această săptămână ai putea să fii tentată să începi niște cursuri de perfecționare profesională, mai ales că Mercur, guvernatorul tău, își face intrarea joi în sectorul studiilor. Totodată vei fi mai interesată de activități intelectuale. Marți, Venus, micul benefic, ajunge în sectorul carierei, semn că următoarea perioadă vei avea o relație bună cu șefii sau apar oportunități interesante.

Horoscop Rac săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste–Odată cu intrarea lui Venus în Pești, se dinamizează sectorul călătoriilor. Astfel, chiar dacă nu pleci într-o călătorie, visezi la vacanțe în locuri exotice și cauți oferte.

Bani – De joi Mercur începe să tranziteze sectorul avantajelor materiale, semn că în următoarea perioadă vei avea parte de negocieri profitabile într-un contract de credit sau negocierea prețului unui imobil.

Muncă– Prima parte a săptămânii este activată la locul de muncă, iar principalul factor în obținerea succesului într-un proiect, este capacitatea ta de a te înțelege bine cu ceilalți.

Horoscop Leu săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste– Mercur, planeta comunicării, ajunge joi în Vărsător, în sectorul care indică mariajul și relațiile cu persoana iubită sau cu asociații. Este momentul să găsești împreună cu partenerul rezolvări la problemele pe care le-ați tot avut în ultima perioadă.

Bani – Săptămâna aceasta pot să apară surprize în planul financiar, respectiv în banii obținuți de la locul de muncă. Ar fi indicat să începi să faci niște economii.

Muncă– Comunicarea, negocierile și semnarea unor contracte sunt favorabile în prima parte a săptămănii. Ești deschisă propunerilor venite din partea asociaților.

Horoscop Fecioara săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste–Te poți considera norocoasa zodiacului începând de marți, de când Venus, planeta iubirii, ajunge în casa relațiilor. Urmează o perioadă cu armonie și clipe romantice petrecute împreună cu partenerul.

Bani – Cum Venus se ocupă și de finanțele tale și acum traversează sectorul parteneriatelor, poți primi ajutor de la ceilalți, de la parteneri și poți încheia contracte profitabile din punct de vedere financiar.

Muncă– De joi acorzi mai multă atenție serviciului, sarcinilor și relației cu colegii pentru că Mercur, guvernatorul tău, ajunge în casa muncii. Reușești să dai dovadă de flexibilitate în chesiuni ce țin de serviciu și primești tot felul de oferte prin intermediul unor persoane cunoscute.

Horoscop Balanță săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste– Sectorul sentimental se pregătește să îl întâmpine pe Mercur. De joi vei avea parte de o comunicare mai bună cu persoana iubită, cu care ajungi la concluzia că trebuie să vă petreceți mai mult timp împreaună. Asigură-te că menții flacăra iubirii aprinsă prin toate lucrurile mărunte pe care le faci. De exemplu dă-i un semn, chiar dacă nu ai nimic să îi spui, dar fără să îl sufoci!

Bani – Săptămâna aceasta ai mare grijă să-ți plătești datoriile și te poti da peste cap să faci rost de o sumă de bani pentru un prieten.

Muncă– Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge marți în Pești în casa care indică serviciul și sănătatea. Conflictele cu unii colegi se mai aplanează și nu te vei mai simți blocată în sarcini, pe care nu le poți duce la capăt.

Horoscop Scorpion săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste–Săptămâna aceasta te gândești la o strategie pentru a cuceri o persoană din trecut, care a apărut din nou în viața ta. Venus, planeta iubirii, ajunge de marți în sfera sentimentală, așa că ai toate șansele să traversezi o perioadă bună din punct de vedere sentimental.

Bani – Primești o sumă de bani la mijlocul săptămânii, pe care ești sfătuită să ai grijă cum o drămuiești, deoarece ai tendința să fii prea cheltuitoare.

Muncă– Cele mai dinamice zile ale săptămânii sunt joi și vineri, când ai de făcut multe deplasări pentru rezolvarea diverselor lucruri apărute, relaționezi bine cu colegii și cu asociații, îți fixezi întâlniri și susții proiecte sau pregătești un plan pentru următoarele luni.

Horoscop Săgetător săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste– În sfera sentimentală este liniște, traversezi o perioadă bună alături de partener. Venus, micul benefic, ajunge marți în sectorul, care indică viața de familie și locuința și începi să ai gânduri de schimbare a casei, însă înainte să iei o decizie, te sfătuiești cu partenerul.

Bani – Săptămâna aceasta ai cam depășit bugetul, așa că va trebui să te împrumuți sau să găsești o nouă sursă de venit pentru a acoperi cheltuielile.

Muncă– Sectorul cunoștințelor și al schimbului de idei se activează de joi, de când Mercur ajunge în casa comunicării. Fii atentă la ideile care îți vin în următoarea perioadă pentru că vor pune bazele unui nou proiect!

Horoscop Capricorn săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste– Dacă ai avut unele neînțelegeri cu partenerul, de marți te poți baza pe Venus, micul benefic, care își face intrarea în zona comunicării și vine să repare lucrurile. Vorbele frumoase pot schimba situația în cuplu, numai să aștepți momentul potrivit să le spui.

Bani – La începutul săptămânii poți încasa o sumă de bani dintr-o colaborare. Nu ai în cont toți banii pe care îi aștepți, însă cu suma respectivă vei reuși să-ți achiți niște datorii.

Muncă– Dacă au existat unele complicații la locul de muncă, discuții și nemulțumiri legate de banii pe care îi câștigi, de joi de când Mercur își face intrarea în sectorul financiar, vei vedea că se limpezesc lucrurile și te vei organiza mult mai bine cu cheltuielile.

Horoscop Vărsător săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste– Miercuri si joi sunt zile favorabile în sfera sentimentală mai ales dacă ești singură. Ești față în față cu o surpriză, iar configurația astrală îți poate scoate în cale un partener potrivit.

Bani – Te poți considera printre norocoasele zodiacului la capitolul bani pentru că de marți, Venus, micul benefic, începe să dinamizeze sectorul banilor. Astfel, recuperezi bani, primești o serie de sume, mici, cu care îți rezolvi treburile.

Muncă– Joi este o zi importantă pentru tine, pentru că Mercur, planeta comunicării, își începe traseul prin zodia ta. Îți va fi de un real ajutor în toate procesele de comunicare, dar și în negocieri la locul de muncă. Totodată, vei fi foarte activă în ședintele cu șefii.

Horoscop Pești săptămâna 13 – 19 ianuarie 2020

Dragoste–Sfera sentimentală se animă de marți, de când Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia ta, în casa personalității. Te concentrezi mai mult pe nevoile tale și ai dispoziție de flirt și aventură.

Bani – Norocul îți surâde la capitolul finanțe, pentru că vine spre tine o șansă și găsești o nouă sursă de venit.

Muncă– Săptămâna aceasta îți faci un bilanț profesional. Vei fi ajutată de joi și de Mercur, planeta comunicării, care te îndeamnă la introspecție și la un plan în care să-ți fixezi obiective pe termen lung.

Vezi și: LA BLOC - POVESTEA DIN SPATELE SERIALULUI

related posts

Modifică setările cookies