Horoscop săptămâna 13 - 19 iulie 2020. Scorpionii își întâlnesc sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 13 - 19 iulie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii există tensiuni în raport cu partenerul de viață din cauza preocupărilor tale exclusiv pentru carieră. În weekend, când Luna îți traversează casa familiei este posibil să se mai aplaseze conflictele, dacă și tu cooperezi și pui pe primul plan familia.

Bani – Luni sau marți sunt șanse mari să primești o sumă de bani sau ești anunțată că unul dintre proiectele tale în derulare a primit finanțare.

Muncă –Cele mai favorabile zile pentru ședințe, întâlniri sau negocieri sunt joi și vineri, când ai putea încheia un parteneriat profitabil, iar superiorii să-ți recunoască meritele. Totodată, este o perioadă bună pentru studii, pentru urmarea unui curs de dezvoltare personală/profesională sau pentru participarea la seminarii.

Horoscop Taur săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Cea mai dinamică perioadă a acestei săptămâni, în sfera relațiilor, este weekendul, când este posibil să pleci într-un sejur într-o stațiune turistică. Vor exista mici dispute pentru că tu vrei într-un loc și partenerul în alt loc, dar până la urmă reușiți să faceți fiecare dintre voi un compromis.

Bani – Joi și vineri sunt zile în care preocuparea financiară va fi prioritară, mai ales că se anunță câștiguri neașteptate, dar și cheltuieli pe măsură.

Muncă– Luni și marți, cu un nivel de energie ridicat, datorită prezenței Lunii în sectorul nașterii tale, vei fi în formă să te ocupi de sarcinile cele mai solicitante de la locul de muncă. Prin urmare, preiei conducerea unui proiect și te concentrezi pe organizarea acestuia.

Horoscop Gemeni săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Se anunță o săptămână liniștită în sfera sentimentală. Doar dacă ești singură, vineri ai toate șansele să cunoști pe cineva cu care să începi să ieși la întâlniri.

Bani – Preocupări pentru finanțe vei avea în weekend, când este posibil să rămâi fără bani și să fii nevoită să apelezi la cardurile de credit sau la un împrumut. Ai tendința să cheltui mai mult, așa că ai grijă cum gestionezi banii!

Muncă– Programează-ți sarcini mai ușoare în prima parte a săptămânii, deoarece nu vei fi tocmai în formă sau dacă este posibil ia-ți câteva zile libere și odihnește-te. Joi și vineri sunt zile în care Luna ajunge în semnul nașterii tale și vei recupera tot ce n-ai putut să faci în prima parte a săptămânii. Fii atentă la oportunitățile care vin spre tine și nu le rata!

Horoscop Rac săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Ar fi de preferat ca activitățile în comun cu partenerul de cuplu să le lași pentru weekend, când Luna îți traversează semnul nașterii, să fii sigură că vă simțiti bine și să te asiguri că stai departe de activitățile din sfera profesională, care te suprasolicită și-ți imprimă o stare de nervozitate.

Bani – Configurația astrală a săptămânii nu-ți aduce evenimente deosebite în sfera financiară. Poate vineri vei avea tendința să cheltui mai mult, însă astrele te avertizează să fii cumpătată.

Muncă – Toată săptămâna va fi solicitată la capitolul sarcini de muncă și vor apărea destul de des tensiuni între tine și colegi sau superiori. Viziunea ta nu corespunde cu a lor și nu te lași până nu îi convingi să fie de acord cu tine.

Horoscop Leu săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Joi și vineri sunt zilele cele mai active în planul sentimental, când ești deschisă la petrecerea timpului cu prietenii, dar și cu partenerul de cuplu, care și-ar dori să aveți activități de relaxare cu un grup mai restrâns de persoane sau poate doar voi doi.

Bani – Posibil în weekend să realizezi că ai cheltuit foarte mult în ultima perioadă și acum este nevoie de o perioadă în care să fii mai cumpătată cu banii.

Muncă– În prima jumătate a săptămânii te concentrezi pe activitățile din sfera socio-profesională, unde apar tot felul de provocări. Faci progrese în atingerea obiectivelor profesionale, însă ai impresia că superiorii nu-ți apreciază munca, așa că există posibilitatea să ai niște confruntări cu aceștia.

Horoscop Fecioara săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Vei fi foarte activă în sfera socială în această săptămână, deoarece Luna îți traversează sectorul imaginii și statutului personal și te vei face remarcată. Dacă nu ești într-o relație, ziua de vineri este favorabilă relaționării cu persoane noi.

Bani – Apar cheltuieli neprevăzute în prima parte a săptămânii, așa că va trebui să apelezi la banii din conturile de economii. Vineri primești o sumă de bani sau un cadou de la un prieten care vine din străinătate.

Muncă– În prima parte a săptămânii, Luna îți traversează sectorul asociat principiilor și convingerilor de viață, așa că te va ajuta să treci peste unele situații tensionate la locul de muncă sau evenimente, care apar brusc și neașteptat și-ți dau peste cap planurile.

Horoscop Balanță săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– În weekend petreci clipe romantice alături de partenerul de viață și discutați despre cum va evolua relația voastră. Vă gândiți să treceți la un alt nivel al relației și să vă întemeiați o familie.

Bani – Marți primești neașteptat o sumă de bani. Dacă participi la vreun concurs este posibil să primești un premiu și să fii foarte surprinsă când vei fi anunțată.

Muncă– Începi săptămâna în formă la locul de muncă. Ai bateriile încărcate după weekend și te implici în multe proiecte sociale. Totodată, primești vești de la o instituție cu care colaborezi și stabilești un schimb de experiență.

Horoscop Scorpion săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– În weekend reușești să te ocupi și de partener, după o săptămână în care doar munca și suplimentarea veniturilor au contat. Dacă nu te afli într-o relație, dar ești deschisă, marți este posibil să cunoști pe cineva, iar vineri să ieșiți la o întâlnire.

Bani – Joi sau vineri poți avea o idee ingenioasă de cum să faci bani în următoarea perioadă. Totodată, cineva din anturajul tău îți propune o colaborare spre care ești deschisă, ținând cont că este remunerată bine.

Muncă– Cea mai activă zi din săptămână, la locul de muncă, este ziua de luni, când ești determinată să faci față provocărilor. Registrul astral se schimbă de marți, când poți profita de oportunitățile care apar în cadrul parteneriatelor de afaceri. Ți se deschid niște drumuri în care îți poți lărgi orizonturile.

Horoscop Săgetător săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Joi și vineri Luna îți traversează sectorul asociat mariajului și relațiilor, așa că ar fi indicat să-ți programezi niște activități în comun cu partenerul de cuplu. Conjunctia Lunii cu Venus, micul benefic, care se formează vineri, ar putea să-ți aducă satisfacții în planul sentimental, dar și clipe romantice.

Bani – Sectorul financiar se activează de abia în weekend, când este posibil să faci multe cumpărături și să depășești bugetul pe care l-ai stabilit împreună cu partenerul de cuplu. Prin urmare, fă-ți o listă și nu te bate de la ea!

Muncă– Marți s-ar putea să ai niște surprize la locul de muncă sau evenimente neașteptate, care să-ți dea peste cap programul stabilit, însă reușești să te adaptezi din mers. Posibil să fie nevoie să achiziționezi sau să repari un laptop sau un calculator, așa că apar cheltuieli neprevăzute.

Horoscop Capricorn săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Dacă marți sau miercuri este posibil să ai parte de tensiuni în planul sentimental, lucrurile se pot îndrepta în weekend, când Luna traversează, alături de Mercur, astrul comunicării, sectorul asociat căsătoriei și relațiilor. Depinde de voi dacă cooperați cu aspectele și reușiți să vă armonizați sau nu treceți peste disputele avute.

Bani – Cauți soluții pentru suplimentarea veniturile. Vei avea ocazia să-ți intre mai mulți bani în conturi de săptămâna viitoare, când Soarele începe să-ți traverseze sectorul banilor. 

Muncă– Este posibil ca volumul de muncă din această săptămână să te forțeze să lucrezi peste program. Cel mai bine ar fi să stabilești care sunt prioritățile și să lași o serie de sarcini care nu sunt urgente, pentru începutul săptămânii viitoare.

Horoscop Vărsător săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Marți și miercuri sunt zile în care vrei să fii aproape de cei dragi, familie și părinți, iar joi și vineri te concentrezi pe sfera sentimentală. 

Bani – Ar fi indicat să îți calculezi cu grijă banii de care dispui, pentru că ai tendința să mergi la shopping să cheltui pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie. Posibil vineri să-ți faci o programare la un salon de înfrumusețare.

Muncă– Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau o colaborare și nu s-a legat nimic până acum, săptămâna aceasta ai toate șansele să semnezi un contract, în urma unor negocieri profitabile. Unul dintre prieteni sau rude te recomandă într-un proiect.

Horoscop Pești săptămâna 13 - 19 iulie 2020

Dragoste– Deși ți-ai propus să te odihnești în weekend, nu vei avea parte de așa ceva, pentru că partenerul și prietenii tăi au programat o serie de activități sau petreceri la care veți participa. Nu ai ce să faci și te conformezi.

Bani – Nu duci lipsă de bani în această săptămână și îți rotunjești considerabil conturile în urma bonusurilor sau a unei sume de bani dintr-o colaborare, pe care le încasezi la începutul săptămânii.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână, la locul de muncă, vor fi marți și miercuri. Capacitățile tale de comunicare, de observație, dar și de eficientizare a timpului nu vor trece neobservate. Vei profita de acestea, când vei încerca să ai relații strânse cu colaboratorii și asociații.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

related posts

Modifică setările cookies