Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Leii singuri ar putea intra într-o nouă relație, Balanțele își ajută familia cu bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 13 - 19 iunie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta, planul sentimental îl lași pe locul secund, pentru că sunt altele mult mai importante pentru tine, cum ar fi cariera și punerea pe roate a unui proiect. Dacă ești singură, s-ar putea să fii tentată să faci mici cadouri surpriză unei persoane cu care flirtezi.

Bani – Vineri se întrevede intrarea unor sume de bani în conturile tale sau negociezi în favoarea ta un contract important. Lucrurile se leagă foarte ușor și nici nu-ți vine să crezi, că nu mai este nevoie să depui eforturi.

Muncă – Începi săptămâna cu activitate în schimburile de experiență profesională. Te va ajuta și intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 13 iunie, în zodia Gemeni, să negociezi, să fii la curent cu tot ce se întâmplă și să te ocupi de mai multe activități în același timp. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care aduce încheieri de etape în ce privește un curs, obținerea unei diplome, finalizarea unui proiect personal. Totodată, s-ar putea să rezolvi o serie de chestiuni birocratice, pe care le-ai început anul trecut în noiembrie.

 

Horoscop Taur săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– S-ar putea să începi weekendul mai devreme cu două zile și să pleci într-un minisejur împreună cu partenerul de cuplu. Atenție la ziua de duminică, care poate fi tensionată din cauza unor evenimente neprevăzute, care apar într-o călătorie!

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează pe 14 iunie, în sectorul asociat intereselor materiale, impozitelor, creditelor, banilor la comun cu partenerul sau alți terți. Poate să apară o criză de natură financiară, dar care duce la rezolvarea unor chestiuni mai vechi. Totodată, partenerul poate încasa sume importante de bani.

Muncă– La serviciu, îți concentrezi sarcinile și treburile în prima parte a săptămânii. Ai parte de câteva zile lejere, care nu-ți dau bătăi de cap și te poți ocupa liniștită și de chestiunile personale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămînii este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în 14 iunie, pe sectorul relațiilor și căsătoriei. Posibil să aibă loc încheierea unei etape și să treci la următorul nivel al relației, să faci planuri pe termen lung împreună cu partenerul sau să închei o relație nefuncțională.

Bani – Posibil, situația ta financiară să se îmbunătățească considerabil, în perioada următoare, pentru că s-ar putea să administrezi banii unei persoane din familie. Vei primi niște bani pentru comisioanele pe care le faci.

Muncă– Intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în 13 iunie, în casa personalității, va opera favorabil în toate acțiunile tale, în comunicare, negociere și rezolvarea unor chestiuni personale. Comunicarea devine mai ușoară, acumulezi informație și ai mai multă claritate în gândire atunci când trebuie să iei decizii profesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 13 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul subconștientului și izolării, te invită să te retragi, să-ți faci un bilanț, pentru că numai așa vei putea lua niște decizii, care țin de familie și viața profesională. 

Bani– În weekend, faci planuri financiare, însă s-ar putea să fie date peste cap de partener sau acesta să nu fie de acord cu anumite cheltuieli. Este posibil să amâni o ieșire din cauze financiare.

Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care se formează pe sectorul muncii și activităților profesionale și care aduce încheieri de proiecte, etape, culegerea roadelor unor demersuri, obținerea unui job, care să te mulțumească din toate punctele de vedere și la care să nu mai fii suprasolicitată.

 

Horoscop Leu săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 13 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul prietenilor, te invită la o viață socială bogată, la întâlniri cu prietenii și participarea la evenimente, unde poți cunoaște persoane noi. Dacă ești singură, partenerul poate veni printr-un prieten sau la o ieșire. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care se formează în sectorul sentimental și al aventurilor romantice. Fenomenul astral aduce încheieri de etape sau intrarea într-o nouă relație.

Bani –Miercuri sau joi s-ar putea să primești o sumă de bani de la cineva din străinătate sau de la o persoană mai în vârstă din familie.

Muncă – În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să fii distrasă de la sarcinile curente de niște probleme, pe care le ai în familie sau care au legătură cu casa, spațiul de locuit. După ce ai o discuție cu șefii, nu mai ești așa tensionată, pentru că aceștia au înțeles situația.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care anunță încheierea unor etape în familie, privind o mutare, achiziționarea unei case, rezolvarea unor chestiuni, care au legătură cu locuința, patrimoniul sau părinții.

Bani – În partea a doua a săptămânii, faci niște drumuri, pentru a rezolva chestiuni birocratice, administrativ-financiare, pentru rezolvarea unor cereri/dosare.

Muncă – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 13 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul carierei și relațiilor cu șefii, îți aduce o reorganizare a activităților, implicarea în noi proiecte, discutarea termenilor unor contracte, negocieri sau implementarea unor idei, pe care le prezinți.

 

Horoscop Balanță săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care se formează în casa comunicării, informațiilor și marchează încheierea unor etape, apariția unei crize de comunicare, în care vei fi nevoită, împreună cu partenerul, să reluați niște dialoguri mai vechi pentru a le lămuri. Dacă abordezi constructiv aspectul astral, vei avea numai de câștigat.

Bani – În partea a doua a săptămânii, vei folosi o sumă de bani pentru familie, casă, îți oferi ajutorul părinților sau achiziționezi niște produse gospodărești.

Muncă– Intrarea lui Mercur, din 13 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul schimburilor profesionale, activității educaționale, proiectelor personale, dar și principiilor de viață, îți aduce dorința de a învăța, de a începe cursuri, de a te perfecționa într-un domeniu de interes. Totodată, Mercur îți va aduce și călătorii și experiențe de viață, care te vor ajuta să-ți lărgești orizonturile cunoașterii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 13 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul intimității. Vei deschide niște subiecte sensibile și vei căuta să-i explici partenerului nevoile tale emoționale.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care anunță evenimente majore în planul financiar, încheieri de etape, negocierea unor sume importante de bani sau câștigarea unor premii, cadouri.

Muncă – Săptămâna se anunță cu multă energie pentru tine, ești eficientă la locul de muncă și s-ar putea ca implicarea ta să fie remarcată de către șefi. Totodată, fii atentă la oportunitățile și ofertele, care-ți pot mări veniturile din alte proiecte profesionale!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care se formează în casa identității tale și dinamizează și axa relaționala. Totodată, intrarea lui Mercur, din 13 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul relațiilor, va aduce o preocupare pentru relația de cuplu, dialoguri și căutarea unor căi de comunicare comune.

Bani – În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să primești niște bani de la un prieten. Recuperezi o sumă împrumutată, cu care achiți un sejur în străinătate sau o excursie. 

Muncă – Fenomenul de Lună Plină din 14 iunie îți poate aduce și încheierea cu succes a unui proiect profesional sau culegerea roadelor. Ești mulțumită de munca din ultimele luni și acum ți se recunosc meritele și experiența profesională.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să ieși, împreună cu partenerul, la un spectacol, film sau concert. Urmează o perioadă favorabilă ieșirilor la evenimente, mai ales că primești invitații sau faci rost de diverse bilete.

Bani – În prima parte a săptămânii, faci niște demersuri pentru obținerea unei măriri salariale sau pentru a obține niște contracte de colaborare pe termen mediu sau lung.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care se formează pe sectorul subconștientului, trecutului, izolării, introspecției și te invită la un bilanț profesional. Poți avea o revelație, să realizezi că este momentul să faci o schimbare, mai ales că Luna Plină dinamizează axa muncii. Pe de altă parte, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Gemeni, pe 13 iunie, pe sectorul muncii, aducând oferte de job, armonie în relațiile cu colegii și idei de a începe o afacere pe cont propriu.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 13 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul sentimental, al aventurilor romantice, distracției și iubirii, te îndeamnă să ai dialoguri cu partenerul de cuplu despre modalitatea de a petrece timpul sau de a rezolva unele chestiuni sentimentale. 

Bani – S-ar putea, în weekend, să faci niște cumpărături pentru un eveniment la care trebuie să participi în săptămânile ce urmează. Depăsești bugetul stabilit, dar stai bine din punct de vedere financiar și nu-ți faci probleme că rămâi fără bani.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care vine cu un succes, o realizare într-un proiect profesional sau pe care îl desfășori cu un prieten. Totodată, s-ar putea ca fenomenul astral să agite spiritele și să fii mai suprasolicitată decât de obicei, să afli unele informații, care să-ți dea peste cap niște planuri.

 

Horoscop Pești săptămâna 13 - 19 iunie 2022

 

Dragoste – Intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, din 13 iunie, în sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții, îți aduce până pe 5 iulie, dialoguri cu membrii familiei, cu părinții, pentru administrarea unui imobil, reamenajarea casei sau rezolvarea unor chestiuni, care privesc părinții.

Bani – În prima parte a săptămânii, primești o veste importantă din punct de vedere financiar, legată de mărirea salariului. Ești bucuroasă, pentru că diferența pe care o vei primi, îți acoperă niște rate.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Poți să obții o funcție, să finalizezi un proiect important, să obții niște aprobări pentru implementarea unui proiect. Oricare ar fi situația, fenomenul astral aduce vești bune în planul profesional și culegerea roadelor muncii tale.

related posts

Modifică setările cookies