Horoscop săptămânal 13 - 19 septembrie 2021. Scorpionii au toate șansele să-și găsească un partener, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 13 – 19 septembrie 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

Dragoste– Începând din 15 septembrie, Marte, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Balanței, respectiv sectorul căsătoriei și relațiilor și anunță o perioadă mai efervescentă în acest domeniu de viață. Până pe 30 octombrie, vei fi mai directă în toate relațiile și vei încerca să iei atitudine, să rezolvi o serie de chestiuni pe care le-ai tot amânat. Posibil să apară și rupturi, dacă nu vei ajunge la un punct comun cu partenerul. Este o perioadă bună pentru a lua initiațiva în relații sau privind cucerirea unei persoane.

Bani – La capitolul financiar stai bine, pentru că intră în conturile tale, în afară de salariu, mici sume, primești cadouri și recuperezi sume împrumutate.

Muncă – Începi săptămâna cu o delegație în interes de serviciu sau începi niște cursuri de perfecționare profesională, participi la un seminar/workshop sau la un schimb de experiență. În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul carierei și al imaginii și cauți mijloace pentru a avansa în sfera profesională.

 

Horoscop Taur săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

 

Dragoste– Atenție în partea a doua a săptămânii, pentru că s-ar putea să intri în conflict cu partenerul de cuplu din cauza activităților de la locul de muncă și a suprasolicitării și tensiunilor pe care le ai cu unii colegi!

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru teme financiare. Vei organiza bugetul comun cu partenerul de cuplu. Este posibil să faceți și o deplasare la un notar pentru semnarea unor acte.

Muncă– Începând din 15 septembrie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Balanței, respectiv sectorul muncii. Așadar, până pe 30 octombrie, relațiile profesionale, sarcinile și activitățile de zi cu zi intră în atenția ta. Posibil să apară și conflicte sau tensiuni cu colegii care nu respectă protocoale, programul de lucru sau termenele limită. Totodată, pot să apară discuții pentru proiecte noi.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

 

Dragoste– Începând din 15 septembrie, Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei asociate prietenilor și proiectelor de viitor, își începe traserul prin sectorul sentimental. Prin urmare, te poți aventura într-o relație, pentru că nu reușești să-ți dai seama la timp, că între tine și persoana cu care flirtezi, este doar o legătură de simpatie, fară alte implicații, doar colaborați bine într-un proiect sau aveți pasiuni în comun. Totodată,  vei investi până pe 30 octombrie în sectorul sentimental, chiar dacă vor exista și momente de tensiune, conflicte sau rupturi.

Bani – În partea a doua a săptămânii ești interesată de sectorul financiar, de administrarea unui buget, de încasarea unor sume și folosirea acestora pe achitarea unor rate, utilități și plăți curente.

Muncă– În partea a doua a săptămânii, contextul astral îți aduce momente dificile la locul de muncă, însă ai susținerea unui coleg, care te ajută într-o chestiune profesională, să te poți încadra într-un termen limită.

 

Horoscop Rac săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

 

Dragoste– Începând din 15 septembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul familiei și al spațiului de locuit. Prin urmare, până pe 30 octombrie, cât Marte va tranzita segmentul familial din harta astrală, vei avea nevoie de susținere din partea familiei, să discuți, să ceri sfatul părinților sau cuiva de încredere din familie. Ai nevoie de siguranță emoțională și o poți avea doar dacă știi că în spatele tău se află cineva de încredere. Numai în felul acesta vei putea acționa într-o chestiune care privește locuița, spațiul de locuit, patrimoniul.

Bani– Spre finalul săptămânii poate să apară o amânare sau un blocaj într-o chestiune financiară, de obținere a unui credit, împrumut sau întârzie intrarea unor sume din salariu.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru semnarea unui contract sau discuți termenii unei colaborări, ceri o mărire de salariu pentru sarcinile primite în plus.

 

Horoscop Leu săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

 

Dragoste– Relația de cuplu poate ajunge într-un punct critic vineri, dacă nu vei știi să gestioneazi o criză, așa că ar fi bine să stai departe de conflicte și tensiuni.

Bani – La capitolul financiar nu stai prea bine, pentru că se anunță multe cheltuieli și va fi nevoie să intri și în economiile pe care le-ai strâns până acum. Dacă n-ai reușit să obții o mărire salarială până pe 15 septembrie cât Marte a traversat sectorul banilor obținuți din muncă proprie, poate ai acum ocazia, până pe 30 octombrie, când Marte traversează casa comunicării. Atenție însă la ton și la cuvintele alese!

Muncă – Începând din 15 septembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, în sectorul comunicării, schimburilor de idei, acumulării de cunoștințe și interacționării cu alte persoane. Așadar, până la finalul lunii octombrie, urmează o perioadă a negocierilor, a prezentării de proiecte, începerii unor cursuri, dar și relaționarea cu persoane cu care împărtășești aceleași preocupări profesionale. Vei fi tentată să spui direct lucrurile, fără menajamente, să rezolvi ce anume te nemulțumește. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

 

Dragoste– În planul amoros ai niște nemulțumiri și lucrurile nu merg în direcția dorită de tine, așa că decizi să te oprești din toate demersurile și să aștepți să vezi ce se întâmplă, cum/dacă acționează partenerul sau cel cu care intenționezi să începi o relație.

Bani – Începând din 15 septembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței și până pe 30 octombrie traversează sectorul finaciar. Așadar, este o perioadă bună pentru a obține mai mulți bani, pentru a-ți suplimenta veniturile. Urmează dialoguri privind câștigurile și toate eforturile tale vor fi pentru obținerea unor venituri mai mari.

Muncă – Finalul săptămânii aduce situații complicate la locul de muncă, vești care nu-ți sunt tocmai pe plac, însă nu ai ce face și cooperezi cu aspectele astrale. Schimbări de proceduri sau a programului de lucru ar putea să apară în perioada următoare, iar deciziile se iau în această săptămână.


Horoscop Balanță săptămâna 13 - 19 septembrie 2021


Dragoste– Sfera sentimentală și a distracției se activează de vineri până duminică, așa că beneficiezi de trei zile de relaxare, distracție și surprize de la partener sau de la cei cu care interacționezi.

Bani – Joi este posibil să încasezi niște sume de bani cu care vei achita niște datorii ale casei sau faci cumpărături. Totodată, ai putea încerca să deschizi un dialog legat de salarizare sau de prelungirea unui contract.

Muncă– În prima parte a săptămânii este susținută casa comunicării, așa că profită de tranzitul astral, negociază și prezintă-ți ideile! Începând din 15 septembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa personalității tale, ceea ce-ți aduce multă energie și putere să începi lucruri, proiecte personale sau profesionale. Folosește constructiv energia lui Marte și stai departe de conflicte până la finalul lunii octombrie!

 

Horoscop Scorpion săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

 

Dragoste– Planul sentimental s-ar putea activa din a doua parte a săptămânii, când dialogul cu un coleg de serviciu poate duce la o invitație în oraș.

Bani- Începi săptămâna cu încasarea unor sume de bani dintr-o activitate extraprofesională sau banii pot veni de la familie sub formă de împrumut sau din niște comisioane pe care le-ai făcut în ultima perioadă.

Muncă – Activitatea la locul de muncă începe să devină activă de abia din a doua parte a săptămânii, când ești foarte atentă la acțiunile și opiniile celorlalți, dar decizi să nu intervii, să ții pentru tine părerile. Stai în umbra și studiezi comportamente, atitudini și declarații. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Balanței, pe o casă ascunsă, secretă, a subconștientului și a frământărilor interioare, dar și a planurilor și strategiilor pe care le faci în secret.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 13 - 19 septembrie 2021


Dragoste– Posibil în weekend să pleci cu partenerul și un grup de prieteni în afara orașului într-un minisejur neprevăzut. Vineri seara vă horărâți, căutați cazare și mergeți acolo unde găsiți o ofertă. Aveți nevoie de relaxare și odihnă, așa că nu mai stați pe gânduri și plecați. 

Bani – Perioada marți-joi este activă din punct de vedere financiar, încasezi bani, faci plăți, negociezi sau ai tot felul de discuții legate de bani, de cum ai putea să îmbunătățești acest segment astral.

Muncă – Intrarea într-o colectivitate nouă ar putea să-ți aducă proiecte noi. Așadar, traseul lui Marte, planeta acțiunii, din 15 septembrie, prin sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și a planurilor de viitor, ar putea să-ți aducă lărgirea cercului de cunoscuți, dar și proiecte extraprofesionale și implicarea în activități cu persoane cu care ai preocupări în comun.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

 

Dragoste– Dacă ești singură, poți cunoaște persoane noi prin intermediul serviciului sau al colegilor de serviciu, care te invită cu ei la o petrecere, o ieșire în oraș sau poate la o ieșire în afara orașului.

Bani – La finalul săptămânii ai parte de surprize în planul financiar. Dacă vineri s-ar putea să fii îngrijorată cu privire la o sumă de bani pe care o aștepți și întârzie, sâmbătă vor intra în conturile tale și sumele pe care nu le așteptai.

Muncă– Ești foarte activă în planul profesional în perioada marți-joi, te faci remarcată și încerci să-ți expui opiniile, iar ideile tale originale pot să capete o formă. Ai multe responsabilități, de tine depind lucruri importante la serviciu și preiei și sarcinile unui coleg sau chiar șef, care decide să plece neașteptat. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Balanței, în 15 septembrie, în sectorul profesional. Ești destul de tensionată, pentru că nu știi dacă proiectele pe care le preiei îți vor ocupa tot timpul liber, mai ales că nu vrei să strici relația cu partenerul de viață.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 13 - 19 septembrie 2021


Dragoste– În planul relațional traversezi o perioadă liniștită, în care rezonezi cu partenerul, sunteți pe aceeași lungime de undă în tot ce întreprindeți.

Bani – La finalul săptămânii s-ar putea să primești vești de la conducerea firmei unde lucrezi, legat de sarcini noi și modificări ale programului. Contextul astral te ajută, așa că joi ai ocazia să soliciți o mărire salarială și chiar o poți obține.

Muncă – Începând din 15 septembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței și activează sectorul planurilor personale de viață. În funcție de perspective, vei analiza, până la finalul lunii octombrie, toate posibilitățile și ofertele care ți se fac și vei lua o decizie. Totodată este nevoie, în perioada următoare, să obții niște acte de la o instituție publică. Te preocupă perfecționarea profesională, pentru că vrei să înveți lucruri noi și la un moment dat să-ți poți schimba domeniul de activitate.

 

Horoscop Pești săptămâna 13 - 19 septembrie 2021

 

Dragoste– Dacă majoritatea zilelor din săptămână vei fi activă în planul profesional, sfera sentimentală este posibil să se activeze joi și vineri, când poți participa la un eveniment sau la o întâlnire cu prietenii, unde este posibil să cunoști persoane noi. Relația cu unele dintre acestea poate deveni mai apropiată și pe termen lung.

Bani- Începând din 15 septembrie, Marte, planeta acțiunii, va traversa zodia Balanței și până la finalul lunii octombrie va activa sectorul asociat banilor și bunurilor deținute cu partenerul de viață sau a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții.

Muncă – Luna îți traversează sectorul carierei la începutul săptămânii și ești implicată în activitățile profesionale. S-ar putea să ai niște dialoguri cu șefii separate de întâlnirile pe care le aveți săptămânal cu tot departamentul, în care ți se fac niște oferte. Decizi să amâni răspunsul pentru a analiza angajamentele viitoare.

 

related posts

Modifică setările cookies