Horoscop săptămâna 14 - 20 iunie 2021. Taurii au parte de schimbări neașteptate în dragoste, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, dragoste și sănătate în săptămâna 14 - 20 iunie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Dialogurile tensionate cu partenerul de cuplu, pe care le vei avea la începutul săptămânii, privind relația voastră, le vei continua în weekend, când se va instaura armonie și înțelegere.

Bani – Preocupări pentru chestiunile bănești apar în weekend, când te sfătuiești cu partenerul de cuplu privind destinația unor sume de bani. Posibil să faceți planuri de vacanță și să dați un avans.

Muncă – Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii se formează în planul profesional, unde se întrevăd tensiuni și răsturnări de situație, care vor duce la o schimbare. Posibil să revină în actualitate o situație de la începutul lunii februarie și să fii nevoită să revizuiești o decizie. Al doilea eveniment este retrogradarea lui Jupiter, din 20 iunie, prin zodia Pești, pe sectorul subconștientului și al universului interior. Așadar, credințele și principiile tale vor fi reevaluate, mai ales în chestiunile care privesc proiectele tale de viitor. Miercuri și joi se anunță zile în care vei fi eficientă la locul de muncă, pentru a putea să recuperezi timpul și activitățile curente cu care ești în urmă.

 

Horoscop Taur săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– În perioada miercuri-vineri se activează sectorul sentimental și într-o poveste de dragoste care nu a evoluat așa cum ți-ai imaginat la început, ar putea să apară schimbări neașteptate.

Bani – Evită și în această săptămână să semnezi un contract sau un parteneriat! Ești confuză și s-ar putea să-ți pară rău mai târziu, pentru că vor mai veni oferte mult mai bune.

Muncă– La începutul săptămânii ți se dă ocazia să îndrepți o anumită situație în planul profesional, din cauza unor decizii greșite de la începutul lunii februarie. Vineri este o zi favorabilă unor negocieri, care se pot materializa în perioada următoare. În ultima zi a săptămânii, Jupiter, marele benefic, începe să retrogradeze în casa prietenilor și a planurilor de viitor, așa că principiile și credințele tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc relațiile de prietenie și finanțele pe care le poți obține din proiectele viitoare. Posibil să ai surprize mai puțin plăcute în încasarea unor sume de bani.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Cum Jupiter este guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei, începând din 20 iunie de când intră în retrogradare, urmează o perioadă bună să-ți reevaluezi relațiile. În weekend se activează sectorul distracției, iubirii, aventurii, romantismului și vei coopera cu toate invitațiile pe care le primești de a ieși la întâlniri, petreceri, spectacole sau activități în aer liber.

Bani – Începând din această săptămână este posibil să se reediteze o situație financiară cu care te-ai confruntat în februarie și să fii nevoită să faci o schimbare majoră în felul în care administrezi finanțele.

Muncă– Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în retrogradare, din 20 iunie, prin zodia Pești, respectiv în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc activitățile profesionale și relațiile cu șefii.

 

Horoscop Rac săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– S-ar putea, în această săptămână, să se reediteze niște situații parteneriale, relaționale, cu care te-ai mai confruntat anul acesta, în luna februarie și să parcurgi o perioadă mai complicată în planul afectiv. Ești invitată să-ți schimbi perspectiva asupra unor aspecte relaționale, cu șanse mari să găsești o soluție sau să realizezi că trebuie să faci niște schimbări.

Bani– În primele două zile din săptămână ești preocupată de salarizare și de suplimentarea veniturilor.

Muncă– Miercuri și joi vei fi prundentă în comunicare, reținută și deși ai fi tentată să dai niște replici mai dure sau să critici, eviți acest lucru, pentru că realizezi că poți strica niște relații profesionale. Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 iunie, pe sectorul asociat pregătirii profesionale, schimburilor de experiență, credințelor și principiilor de viață. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc sfera profesională.

 

Horoscop Leu săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Posibil în planul afectiv să parcurgi o perioadă mai dificilă, mai ales dacă se reeditează niște situații cu care te-ai confruntat în luna februarie. Vestea bună este că acum vei vedea altfel lucrurile și ai șanse să-ți îmbunătățești situația în viața de cuplu. Dacă au existat neînțelegeri, acum este favorizată împăcarea.

Bani – Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea în mișcare retrogradă a lui Jupiter, marele benefic, din 20 iunie, pe sectorul asociat avantajelor materiale, moștenirilor, resurselor deținute împreună cu partenerul de cuplu, datoriilor și creditelor. Așadar, urmează o perioadă de reevaluare a situației financiare. Miercuri și joi vei face eforturi pentru a plăti niște facturi, rate sau să returnezi o datorie.

Muncă – La locul de muncă se anunță o săptămână mai ușoară. Posibil, întâlnirea cu niște colegi de serviciu, în weekend, să-ți aducă unele propuneri de implicare în proiecte noi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Începând de duminică, Jupiter, marele benefic, retrogradează pe sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc relațiile și căsătoria. Ai timp, până în octombrie, să-ți dai seama ce îți dorești și cât ești dispusă să investești într-o relație. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, care a avut probleme, acum ai ocazia să îndrepți lucrurile. Totodată, ai putea să-ți faci un bilanț, pentru că se reeditează o situație care a avut loc în februarie. Este nevoie să-ți revizuiești deciziile, pentru că realizezi că te-ai pripit într-o chestiune relațională.

Bani – La capitolul finanțe stai bine, mai ales că ai renunțat la unele cheltuieli. În weekend primești o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională.

Muncă – În perioada miercuri-vineri, Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți aduce echilibru, răbdare și spirit organizatoric în activitățile curente de la locul de muncă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Începând din această săptămână se reeditează niște situații apărute în luna februarie în relație. Pot să apară schimbări neașteptate, mai ales că ai nevoie de o transformare, revizuire și restructurare a vieții tale amoroase.

Bani – Posibil, în weekend, să ai gânduri de plecare într-o vacanță sau o călătorie și începi să cauți oferte, să știi de ce finanțte ai nevoie.

Muncă– Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în mișcare retrogradă, din 20 iunie, pe sectorul asociat activităților profesionale. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc relațiile cu colegii, sarcinile și activitățile curente pe care le desfășori, relațiile cu colaboratorii și asociații. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în mișcare retrogradă, din 20 iunie, pe sectorul sentimental. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc relațiile amoroase. 

Bani – Retrogradarea lui Jupiter, guvernatorul casei banilor, din 20 iunie, este posibil să aducă unele blocaje în planul financiar, ai banilor pe care îl câștigi din muncă și activități profesionale, așa că urmează o perioadă în care va trebui să ai grijă cum îți gestionezi finanțele.

Muncă -Începi săptămâna în forță în planul socio-profesional, cu provocări și propuneri tentante de a prelua un proiect, de a ieși în față, să te afirmi și să-ți valorifici abilitățile și experiența acumulată.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în mișcare retrogradă, din 20 iunie, pe sectorul vieții de familie. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc familia și relațiile cu părinții, spațiul de locuit sau patrimoniul.

Bani – Deși muncești destul de mult, în conturile tale pare să nu apară și rezultatele. Contextul astral din această perioadă îți aduce în actualitate niște situații financiare cu care te-ai confruntat la începutul lunii februarie. Recomandarea astrelor este să-ți reevaluezi munca și să faci niște schimbări privind cheltuielile, să găsești un echilibru între banii pe care îi încasezi și cheltuiele.

Muncă – Miercuri și joi se activează sectorul carierei și vei acorda o mai mare atenție detaliilor în chestiunile profesionale, dat fiind că Luna traversează zodia Fecioarei și imprimă răbdare, concentrare, organizare și multă responsabilitate.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Începând din această săptămână este posibil să revină în actualitate o situație din luna februarie și va trebui să iei niște decizii sau să reevaluezi o situație în planul relațional și de familie.

Bani – Chestiunile financiare te preocupă în prima parte a săptămânii. Posibil să administrezi un fond al familiei sau să trebuiască să te interesezi de condițiile unui credit, de returnare a unei datorii sau poate primești o sumă de bani de la unul dintre părinți. Oricare ar fi situația, vei fi preocupată să rezolvi niște lucruri amânate de mai mult timp.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea în retrogradare a lui Jupiter, marele benefic, din 20 iunie, pe sectorul comunicării, schimburilor de opinie, informațiilor, acumulării de cunoștințe și deplasărilor. Așadar, urmează o revizuire a modului în care comunici, transmiți informațiile și acumulezi cunoștințe.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Posibil, începând din această săptămână să revină în actualitate unele situații din luna februarie, legate de administrarea patrimoniului, locuinței, spațiului de locuit, relației cu părinții. Vor ieși din nou la iveală nemulțumiri, pentru că nu mai simți siguranța de care ai nevoie și va trebui să faci niște schimbări importante.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea în retrogradare a lui Jupiter, marele benefic, din 20 iunie, pe sectorul financiar. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc administrarea finanțelor, unde trebuie să găsești un echilibru între banii pe care îi câștigi și cheltuielile. Miercuri sau joi poți să primești un cadou sau niște bani la care nu te așteptai.

Muncă – La serviciu, ești preocupată să ai relații bune cu colegii și să faci în așa fel încât să-ți ușurezi sarcinile. Posibil să faci niște schimbări pentru a eficientiza timpul și să nu mai stai peste programul de lucru.

 

Horoscop Pești săptămâna 14 - 20 iunie 2021


Dragoste– Contextul astral din această săptămână te invită, ca înainte să iei decizii în relația de cuplu sau să te lansezi într-o nouă relație, să ai un proces de introspecție și să identifici ce anume îți dorești de la o relație.

Bani – În weekend se activează axa financiară și pot exista unele dialoguri mai aprinse legate de administrarea unor fonduri comune sau de cheltuiele casei.

Muncă – Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în mișcare retrogradă, din 20 iunie, în semnul nașterii tale. Cum Jupiter este guvernatorul tău, dar și al sectorului asociat carierei, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc proiectele de viitor și direcția în carieră. Începând din această săptămână ar trebui să ai grijă cum comunici, pentru că vei avea tendința să spui direct și fără menajamente ce anume te deranjează într-o situație. Posibil să se reediteze niște situații din luna februarie și să fii nevoită să faci o reevaluare a informațiilor primite atunci, pe baza cărora ai luat niște decizii eronate.

Prințul Harry vrea pace cu Regina!

related posts

Modifică setările cookies