Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022. Racii primesc bani sub formă de cadou de la familie, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 14 – 20 martie 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Cu o serie de planete în casa subconștientului nu prea ai inițiative și preferi să mergi pe intuiție în relația de cuplu. Aștepți să vezi ce pași va urma partenerul și atunci iei o decizie.

Bani – Nu se întrevedere intrarea niciune sume de bani în conturile tale în această săptămână. Mai mult de atât, se pare că tu vei împrumuta niște bani sau susține un proiect cuiva din familie.

Muncă – Evenimentul astral important al acestei săptămâni este Luna Plină din zodia Fecioarei, care activează casa muncii și sănătății. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor demersuri mai vechi și te feliciți pentru anumite decizii pe care le-ai luat în trecut. Din punct de vedere al sănătății, s-ar putea să ai mici probleme, să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi, care pot trimite la medic. Așadar, este posibil să ai nevoie de o zi-două sau niște invoiri de la birou pentru deplasările la investigații. Pe 20 martie, intrarea Soarelui în zodia ta aduce energie, te simți mai bine, revitalizată, cu putere și curaj să demarezi proiecte noi.

 

Horoscop Taur săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care vine cu evenimente în planul sentimental, încheieri de etape, trecerea la un alt nivel al relației sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane. Intrarea Soarelui, din 20 martie, în sectorul subconstientului, izolării, trecutului, ar putea să-ți aducă mai puțină energie și tendintă de izolare. Toate acestea pentru a putea gândi limpede și rezolva o chestiune personală. Norocul tău este că vei avea susținere din partea prietenilor.

Bani – Ai grijă la speculațiile financiare, la tendința de a intra în proiecte din care să nu poți obține beneficii însemnate. Poate chiar să ai pierderi, dacă nu ești atentă ce semnezi! Verifică bine înainte și sfătuiește-te cu persoane cu mai multă experiență!

Muncă– Mare atenție la serviciu sau în relațiile cu autoritatea, cu diferite instituții de unde ai de luat o aprobare, un act, pentru că s-ar putea să nu poți rezolva și să devii agresivă, poate și nepoliticoasă în relațiile cu cei cu care intri în contact!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul familiei, locuinței, parinților, patrimoniului. Poate apărea o criză în familie, încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind locuința sau un bun imobiliar pe care trebuie să-l administrezi. În planul sentimental, weekendul vine cu nevoia unei mai mari atenții din partea celor dragi și susținere emoțională, în special din partea partenerului.

Bani – Din punct de vedere financiar, s-ar putea să fie o săptămână fără evenimente. Posibil partenerul să fie cel care susține o mare parte dintre cheltuieli.

Muncă– Intrarea Soarelui în zodia Berbec, din 20 martie, vine, pentru o lună de zile, cu preocupări pentru proiecte noi, pentru începerea unei activități, posibil pe cont propriu, cu un prieten sau cu cineva din familie. 

 

Horoscop Rac săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Partenerul de cuplu te susține săptămâna aceasta într-o decizie privind cariera și activitățile profesionale.

Bani– Preocupări pentru bani ai în primele două zile din săptămână, când primești niște sume de bani sub formă de cadou de la familie sau de bonus de la serviciu. Posibil, în weekend, să nu fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu în privința destinației unei sume de bani. Recomandarea ar fi să amânați decizia pentru o zi fără tensiuni.

Muncă- Din punct de vedere profesional, săptămâna analizată vine cu oportunități profesionale. Soarele, energia, intră în zodia Berbec, în 20 martie, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și timp de o lună te poți face remarcată, ți se dau proiecte noi, conducerea sau coordonarea unei echipe. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează, pe 18 martie, în sectorul comunicării. Fenomenul astral vine cu posibilitatea de a face înțelegeri, de a participa la negocieri, de a semna un contract avantajos. Cum Luna Plină se formează în casa comunicării, comunicarea, informarea, veștile, care vin spre tine sunt foarte importante.

 

Horoscop Leu săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Primele două zile din săptămână sunt foarte dificile în planul relațional, pentru că ai tot  felul de pretenții de la partenerul de cuplu. S-ar putea să nu fiți pe aceeași lungime de undă, să nu vrei să mai faci niciun compromis, pentru că ții foarte mult la orgoliul tău și preferi să strici relația decât să lași de la tine! Mai gândește-te înainte să intri în conflict cu partenerul!

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care vine cu evenimente în planul financiar. Posibil să apară o  criză de natură financiară și să fii nevoită să o rezolvi sau să administrezi altfel cheltuielile. Însă acest lucru vine în urma unor achiziții de o valoare mare, pe care ai vrut neapărat să le ai, deși mai puteau aștepta, având alte priorități. Atenție la ce contracte semnezi, pentru că se pot strecura niște clauze pe care să nu le observi și mai târziu să realizezi că nu ai făcut bine!

Muncă – Intrarea Soarelui în zodia Berbec, din 20 martie, în sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, susținerii unor proiecte, dar și lărgirii orizonturilor prin cunoaștere, vine cu preocupări pentru aceste domenii în perioada următoare. Te poți afirma, te faci vizibilă și impresionezi printr-o prestație în fața unei comisii.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 18 martie, care se formează în zodia ta. Totodată, se dinamizează și sectorul relațional, așa că s-ar putea să apară evenimente importante în cuplu sau privind decizii importante în planurile de viitor cu partenerul. 

Bani – Sectorul financiar se activează spre finalul săptămânii, când încasezi niște sume de bani dintr-o sursă de unde nu te așteptai. Intrarea Soarelui în zodia Berbec, din 20 martie, în sectorul intereselor materiale, aduce, pentru o lună de zile, preocupări pentru returnarea unei datorii, achitarea unor taxe sau impozite, strângerea unei sume de bani pentru a achiziționa un bun de o valoare mai mare.

Muncă – Contextul astral din această săptămână vine cu multe provocări la serviciu, unde poți primi tot  felul de propuneri de job, colaborare, mutare într-un alt departament.

 

Horoscop Balanță săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Berbec, din 20 martie, va avea efecte în planul relațional, pentru că vine cu energie, determinare și preocupare pentru relație, căsătorie sau o asociere, în următoarea lună. În weekend pot să apară mici probleme de comunicare, care pot destabiliza o relație.

Bani –Eforturile pe care le-ai depuns într-un proiect, la care ai lucrat cu cineva apropiat, un prieten, îți aduc, săptămâna aceasta, bani în conturi, pe care îi vei folosi la o investiție pentru casă. 

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează, pe 18 martie, în sectorul subconștientului, trecutului, introspecției. Se dinamizează axa muncii și sănătății și este posibil să reflectezi mai mult la consecințele unor decizii luate cu ceva vreme în urmă.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Ești foarte ocupată cu planurile profesionale încât nu ai timp de partener sau să relaționezi mai mult, dacă ești singură. S-ar putea, în weekend, să ai o conversație cu cineva din familie, cu un membru mai apropiat, căruia să i te destăinui cu privire la unele nemulțumiri în relație sau dacă ești singură, revin amintiri din trecut, care te răscolesc și ai nevoie de cineva să-ți fie alături din punct de vedere emoțional.

Bani – Din punct de vedere financiar nu este o săptămână semnificativă în obținerea banilor, ci doar este favorabilă negocierilor și stabilirii termenilor unor contracte.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, în 18 martie, care marchează evenimente importante în planul relațiilor de prietenie, asocierilor, privind planurile și proiectele de viitor, dar și lărgirea cercului de cunoscuți. Săptămâna vine cu oportunități de a cunoaște oameni noi, iar de pe urma relațiilor cu aceștia să obții niște avantaje tu sau prietenii tăi, dacă ai în plan să faci o recomandare. Intrarea Soarelui în zodia Berbec, din 20 martie, în sectorul muncii, vine cu preocupări, în special pentru activitățile profesionale în următoarea lună.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 14 - 20 martie 2022


Dragoste– Se anunță o săptămână cu preocupări îndeosebi pentru sfera profesională, așa că relația o vei lăsa pe planul secund. În schimb, de duminică, se schimbă registrul, de când Soarele își face intrarea în zodia Berbec, în sectorul iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, creativității și petrecerii timpului în mod plăcut. Așadar, îți dorești mai mult timp de a-l petrece  cu iubitul, cu persoanele dragi, căutați modalități noi de relaxare și stabiliți câteva sejururi sau vacanța de vară.

Bani – Se anunță o săptămână în care vei fi nevoită să te împrumuți de niște bani de la colegi sau de la rude pentru a face față unor cheltuieli neașteptate.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care marchează evenimente în planul carierei și aspirațiilor profesionale, în relațiile cu șefii sau cu persoane  cu autoritate sau putere de decizie. Pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Intrarera Soarelui în zodia Berbec, în 20 martie, în sectorul familiei, căminului, patrimoiului, te ajută, în următoarea lună, să pui ordine în niște chestiuni familiale sau care au legătură cu reorganizarea spațiului de locuit. În altă ordine de idei, se menține un punct sensibil în relația de cuplu spre finalul săptămânii, când este posibil, într-o împrejurare, să iasă la iveală niște chestiuni ascunse de către partener. Dacă ești singură, s-ar putea să revină trecutul și să afli niște lucruri despre un fost partener.

Bani – Din punct de  vedere financiar te simți generoasă și faci niște cadouri unor persoane dragi, fără să fie vreun eveniment deosebit, ci pur și simplu pentru că vrei să faci o bucurie.

Muncă– Cele patru planete din zodia Pești, plasate pe casa comunicării, toate într-un aspect de cooperare/colaborare cu Pluton din casa personalității, îți aduc, în săptămâna aceasta, șanse să schimbi ceva în favoarea ta. Posibil printr-un prieten sau un coleg/ă, care te apreciază foarte mult, acum, să obții un beneficiu, să se pună o vorbă bună într-un context profesional, să avansezi într-o funcție. Este ca un fel de culegere a roadelor a unor acțiuni, pe care le-ai întreprins în trecut și acum vine plata.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Atenție, în weekend, la o discuție în contradictoriu în raport cu cineva din familie, care nu are aceleași principii și convingeri, pentru că pot să apară tensiuni! Și cu partenerul este posibil să apară o situație conflictuală în ce privesc planurile voastre pentru viața de familie, dar și pentru achiziționarea unui imobil sau a unui teren.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul intereselor materiale, taxelor, impozitelor, datoriilor și a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu. S-ar putea să încasezi o sumă mai mare de bani dintr-un proiect sau dintr-o vânzare imobiliară, dintr-o moștenire sau o tranzacție financiară.

Muncă – Intrarea Soarelui în zodia Berbec, din 20 martie, în sectorul comunicării, vine, pentru următoarea lună, cu multe activități intelectuale, planuri pentru a învăța lucruri noi, negocieri și deplasări în scop personal sau administrativ. S-ar putea să ai planuri de a te lansa într-o afacere personală, însă lucrurile nu se leagă atât de repede precum îți dorești, așa că decizi să aștepți momentul oportun. 

 

Horoscop Pești săptămâna 14 - 20 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în casa relațiilor, căsătoriei, asocierilor. Se încheie etape sau se culeg roadele unor demersuri relaționale, se trece la următorul nivel al relației sau se rupe o relație. Depinde și de tine și de partener dacă acest fenomen astral aduce o situație fericită sau una mai puțin fericită.

Bani- În weekend sunt preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul. Posibil să faceți niște socoteli pe termen lung. Intrarea Soarelui în zodia Berbec, din 20 martie, aduce, în următoarea lună, preocupări pentru banii pe care îi câștigi prin muncă și ești determinată să-ți suplimentezi veniturile, să ceri o mărire salarială.

Muncă – Primele două zile din săptămână sunt mai dificile la locul de muncă, cu multe sarcini de rezolvat și cu discuții în contradictoriu cu colegii. Pe de altă parte, înregistrezi un succes într-un proiect și ți se recunosc meritele. În partea a doua a săptămânii este posibil să închei niște parteneriate sau dacă situația o cere, să rupi un contract, care nu-ți mai aduce beneficii.

related posts

Modifică setările cookies