Horoscop săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Berbecii s-ar putea îndrăgosti într-o călătorie, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 14 - 20 noiembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ajunge marți în zodia Săgetător, pe sectorul  studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale, relațiilor cu străinătatea, convingerilor și credințelor profesionale. Așadar, urmează o perioadă în care simți că ai nevoie de aventură și s-ar putea să te îndrăgostești într-o călătorie, participând la un curs sau poate-ți apare în cale o persoană din străinătate.

Bani – Posibil la începutul săptămânii să apară evenimente neprevăzute în planul financiar și să fie nevoie să te mobilizezi, să intri în posesia unor sume de bani, care ți se cuvin și întârzie.

Muncă – Pe 17 noiembrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Săgetător și vei fi interesată să te perfecționezi din punct de vedere profesional, să-ți lărgești universul cunoașterii, mai ales dacă dorești să progresezi în carieră. Joi și vineri sunt cele mai active zile din săptămână în planul profesional.

 

Horoscop Taur săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Venus, guvernatoarea  ta, activează din 16 noiembrie sectorul  intimității, semn că este o perioadă bună de reconectare cu partenerul de cuplu și de reaprindere a  pasiunii în cuplu.

Bani – Și sectorul banilor și intereselor financiare, este activat din 16 noiembrie de Venus, guvernatoarea ta, și de Mercur, planeta comunicării, care  vor  intra în  zodia Săgetător. Cele  două planete vor aduce sume de bani și o mai bună administrare a banilor.

Muncă– Se anunță o săptămână destul de liniștită la capitolul profesional. La finalul săptămânii se precipită lucrurile și este posibil să fie nevoie să recuperezi în weekend, să termini ce ai de făcut.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale se dinamizează începând cu 16 noiembrie, când Venus, planeta iubirii, intră în zodia Săgetător, urmată de Mercur, guvernatorul tău, din 17 noiembrie. Așadar, urmează o perioadă favorabilă relațiilor, armoniei în cuplu. Dacă ești singură, s-ar putea să fii deschisă către o nouă  relație.

Bani – Săptămâna aceasta nu se întrevede intrarea niciunei  sume de  bani  în conturile tale, așa că este recomadat să nu depășești  bugetul.

Muncă– La serviciu lucrurile merg bine și ești mulțumită de direcția către care se îndreaptă lucrurile.  Finalul de săptămână aduce discuții constructive cu colegii privind un proiect, pentru care ați primit finanțare de curând.

 

Horoscop Rac săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Se anunță o  săptămână  favorabilă poveștilor de iubire, reînvierii pasiunii și vești care  pot să anunțe apariția unui copil.

Bani – În prima parte a săptămânii se activează casa banilor, încasezi bani și faci cheltuieli. De asemenea, te gândești cum să-ți suplimetezi veiturile dintr-o activitate pe  cont propriu.

Muncă– Sectorul  muncii, respectiv zodia Săgetător,  primește  tranzitul lui Venus, micul benefic, din 16  noiembrie, urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie. Cele două planete vin cu rezolvări și clarificări profesionale, dar și cu oferte noi de job. 

 

Horoscop Leu săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, distracției și flirtului este activat din 16 noiembrie de tranzitul lui Venus, micul benefic, în zodia Săgetător, urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie. Așadar, vei avea nevoie să trăiești viața la cote înalte, ai dispoziție de cuceriri și ești mai activă din punct de vedere al vieții sociale. De asemnea, Mercur te va ajuta în declararea unor sentimente și clarificări în relații.

Bani – Finalul de săptămână aduce preocupări pentru situația financiară. Înțelegeri și negocieri favorabile pot avea loc vineri.

Muncă– La serviciu nu există motive de stres sau suprasolicitare, așa că te poți bucura de o perioadă în care nu mai stai peste program și-ți poți dedica timpul familiei. Mai mult de atât, dacă lucrezi în regim de telemuncă, te poți ocupa și de casă și să fii lângă cei dragi, să recuperezi timpul în care nu ai fost. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit și patrimoniului este activat din 16 noiembrie de Venus, micul benefic, și de Mercur, guvernatorul tău, din 17 noiembrie. Joi și vineri sunt zile favorabile dialogului cu partenerul de cuplu, legat de rezolvarea unor chestiuni care privesc casa, familia și locuința.

Bani – Weekendul aduce bani, încasarea unor sume provenite dintr-o activitate independentă, extraprofesională.

Muncă– În principal, toată săptămâna este activată din punct de vedere profesional. În prima parte lucrurile merg mai greu, cu provocări, însă prin comunicare deschisă poți rezolva o serie de neînțelegeri. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– În primele două zile din săptămână s-ar putea să apară unele situații în cuplu, care să-ți aducă dezamăgiri și să te pună pe gânduri în legătură cu relația în care te afli.

Bani – Din punct de vedere financiar stai foarte bine și ești mulțumită de sumele pe care le încasezi, deoarece acum consideri că munca îți este apreciată.

Muncă– Sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, învățării și negocierilor este activat din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Săgetător, urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie. Așadar, în perioada următoare ți se oferă posibilitatea să ai acces la informații utile, ai noroc în negocieri și înveți lucruri noi de la persoane cu mai multă experiență.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Posibil în partea a doua a săptămânii să ieși împreună cu partenerul în oraș și să faceți planuri de viitor, de vacanță, să stabiliți unde plecați de sărbători.

Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și alte activități extraprofesionale este activat de intrarea lui Venus, micul benefic, începând din 16 noiembrie, în zodia Săgetător, urmat de Mercur, astrul comunicării, din 17 noiembrie. Așadar, în perioada următoare poți negocia salariul și poți avea parte de o îmbunătățire financiară.

Muncă– În prima jumătate din săptămănă se activează sectorul socio-profesional. Au loc dialoguri cu șefii, cu persoane cu autoritate, te implici în proiecte noi și pregătești o strategie pe termen lung pentru anul viitor.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Contextul astral din această săptămână și aspectele armonioase pe care planetele le formează anunță noi începuturi în relație, pentru că ați găsit căi comune de comunicare și faceți un compromis pentru  relansarea  relației.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, în special în ce privește sumele de bani pe care le deții cu partenerul, familia sau alte persoane. Situația se poate îmbunătăți datorită unor negocieri și a administrării raționale a sumelor pe care le aveți.

Muncă– Începând din 16 noiembrie, odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Săgetător, urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, poți spune că-ți vin ajutoare. Cele două planete vor opera în chip favorabil în dialoguri, negocieri și-n demonstrarea abilităților și experienției acumulate în sfera socio-profesională.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 14 -20 noiembrie 2022


Dragoste– Sectorul izolării, frământărilor interioare,  trecutului și introspecției se activează odată cu intrarea lui Venus, guvernatoarea casei sentimentale, în 16 noiembrie, în zodia Săgetător, urmată de către Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie. Așadar, este posibil să-ți faci un  bilanț, să lași în spate trecutul sau să revii la o veche iubire.

Bani – Posibil vor exista momente, săptămâna aceasta, când vei dori să schimbi termenii unui contract. Începi negocieri și nu vrei să accepți  o sumă mai mică decât soliciți.

Muncă– Partea a doua a săptămânii este cea mai dinamică la locul de muncă, cu multe provocări, dar și cu dezamăgiri din partea șefilor. Ai nevoie de niște aprobări de la șefi, să schimbe niște  proceduri, pentru a-ți ușura munca.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Dacă ai avut unele neînțelegeri în cuplu, amână deciziile importante pentru mijlocul săptămânii, pentru că va fi un context favorabil discutării și clarificării unor situații pe care amânați să le abordați.

Bani – Finalul de săptămână vine cu discuții despre bani cu partenerul de cuplu, care susține niște  modificări/renovări ale spațiului de locuit. Există și posibilitatea să luați decizia să faceți un schimb de locuință  anul următor și aveți  nevoie de un plan.

Muncă– Sectorul proiectelor și planurilor pe termen lung este activat de către Venus, micul benefic, din 16 noiembrie, în tranzit prin zodia Săgetător, urmat de către Mercur, planeta  comunicării, din 17 noiembrie. Se anunță o perioadă bună de a discuta cu prietenii sau foști colegi/colegi  cu care vrei să începi o afacere pe cont propriu sau un proiect nou.

 

Horoscop Pești săptămâna 14 -20 noiembrie 2022

 

Dragoste– Din  punct  de  vedere sentimental ai reușit să-ți înțelegi niște trăiri, să iasă la suprafață niște temeri și să-ți găsești pacea interioară.

Bani –  În  weekend se  activează  sectorul intereselor  financiare. S-ar putea să faci și niște deplasări,  să  participi la  diverse evenimente culturale, concerte, spectacole sau să-ți achiziționezi niște cărți.

Muncă– Sectorul socio-profesional se activează începând cu 16 noiembrie,  odată  cu  intrarea lui  Venus, micul benefic, în zodia Săgetător, urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie.   Așadar,  ai  susținerea  șefilor  sau a  unor  persoane cu putere de decizie și ai toate șansele să înregistrezi un  succes  profesional, să obții o calificare. Finalul de săptămână aduce negocieri și încheierea unor contracte.

related posts

Modifică setările cookies